• Ritam Ulice
    553
    lijepo za prisjetit se gdje sam se i kada izgalamio na golove
  • criticus
    3.8k
    Do početka priprema se triba snać u ovom medijskom šumu kojeg zasad uspješno izbjegavam. Preslušavam pjesme po kojima su obrade BBB na tribinama, a ima jedna koja baš paše za naše trenutno stanje u originalu.

Daj mi malo promjene,
    to što imaš meni znači sve,
    sretan dan nakon tužne godine,
    nek se vrti dok ne prestane.

Sretan dan nakon tužne godine
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Jel bude sutra presica nakon potpisa Bobana? Ne znam jel je nešto najavljeno već?
  • rioda
    8.6k

Negdje sam pročitao da je Bobanova pressica najavljena tek za sredinu lipnja
  • NORTE
    16k
    Podsjetnik na europsku sezonu 23/24:
    ispadanje iz kvalifikacija LP, rasprodaja, ispadanje iz kvalifikacija EL, sramoćenje u skupini KL i petarda u Solunu za kraj.

Sad imamo direktni plasman u europsku jesen i sigurno igranje Europe u 2026., a mislim da ćemo biti i u top 24 i proći dalje.

Neučinkovita momčad se mijenja, dovodimo nove igrače kao u prvoj sezoni Bjelice (kad smo ispali sudačkom pljačkom u Lisabonu).

Potpuno nova era dinama je pred nama.
  • Crni86
    10.9k
    imali smo mi slicnu situaciju i prosle sezone s PO lige prvaka pa ju nismo iskoristili.
  • NORTE
    16k
    imali smo mi slicnu situaciju i prosle sezone s PO lige prvaka pa ju nismo iskoristili.Crni86

Samo neiskusnom oku to može biti slična situacija.

Boban i no name Marić+prijatelji su nebo i zemlja.
  • Crni86
    10.9k
    to je druga strana price i tu si u pravu. Ali polako, nek boban povuce poteze pa cemo rec da je bolji od marica.
  • Dadox
    324
    I tako danas Majer izjavi da im je svima drago da prvak nije odlučen 10 kola prije kraja kao prije.To ja nemrem vjerovat.Njemu je važnija neizvjesnost nego da Dinamo bude prvak.Ovakvu izjavu od nekog ex hajdukovca je nemoguće dobiti.
  • Krizy
    57k
    Ova tema ide pod ključ, a o novoj možete pisati klikom tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.