• Jurki
    17.3k
    Slijedi li nam bankrot, zna li se sta?jedan u nizu

Naravno.. sutra prodajemo komade stadiona po kili iliti komadima betona kak bu ko zainteresiran.

Sad zajebanciju na stranu.. resili se bumo hrpe igraca, ugovora koji su preveliki.. vjerujem da bu to sve dobro.
  • NORTE
    16k
    Mario Kovačević rođen je u Jablanici kao i Vaha (i Braco iz Bayerna).
    Igrao je za Varteks i Slaven, a poslije ih i trenirao (točnije Varaždin).

Kova povedi dinamo do uvjerljive titule i nove europske slave.
  • Ludovic IX
    8.6k
    Samo je bitno da za max 15 dana ima već otprilike kostur ekipe koji ostaje/dolazi , da ima ideju jer vjerujem da volje ima i da ima dovoljno znanja da na dinamove igrače prenese tu ideju.
  • emilperska
    10.7k

Slavia Prag je dobila prosle godine 16 do kraja ligaske faze. Od toga je 4 bilo radi playoffa LP. Dakle, cisti EL je 12.
    Dinamo Kijev je od cistog ligaskog EL (plasman, koef, marketing pool, rezultati) dobio 8 bez LP kvala. Fradi je npr na cistih 12 bio. Ako rezultat u EL ne bude totalni sjeb, moze se ici do ostvarivih 12,13 pa mozda i do 15 mil EUR ako smo u formi.. Ali po ovom od prosle godine. 8 mil EUR je ocito minimum..

Vise o tome:
  • rokikaciga
    1.5k
    Sa svakom od ovih ekipa mi možemo igrati bez ikakvih problema. Nema čuvanja guzova kao protiv Dortmunda, Bayerna ili Arsenala. A protiv nekih ekipa bi trebao biti plitak potok. Odlično.
  • IceMan
    3.1k
    Netko je bio govorio o cifri od 16m EUR za ulazak u EL.

Koja je točna cifra?
  • crophantom
    652
    Ako udes u EL preko playoffa za LP, odnosno ako ispadnes u PO LP i ideš u EL, tad dobiješ više nego da ovak direktno udes ili da prodes PO EL.
    Jer tamo za sudjelovanje u playoffu lige prvaka dobiješ skoro 5 milja valjda.
    Mislim da ti na to misle ljudi.
    15 milja za ulazak u EL nije, ali s solidnom sezonom kaj se tiče rezultata možeš doći do 15 milja na kraju.
  • mrgud
    442
    Izmđu 15 i 20 milja bi se moglo utržiti.Nije ko LP ali je ipak dosta bolje od KL
  • Zagi
    9.8k
    Iskreno, volio bih da ovu prvu tranzitivnu sezonu igramo KL ali pare su ipak dosta veće.
    Hype oko potencijalnog osvajanja mi je draži od "proći skupinu je uspjeh" Dalićizma.
    Fora mi je to natjecanje.
  • crophantom
    652
    u EL te u finalu docekaju neke tarabe, 16. I 17. Klub Premier lige. Pobjedivali smo mi i klubove iz top 5 PL, kamoli da nećemo Man Utd i takve levate.
    Trostruka kruna nikad bliža
  • Zagi
    9.8k
    I to kaj veliš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.