• SAS1987
    17.5k
    svi drugi odlazeNKDZ86

Sezonu doslovno završili sa "Igraći odlaze..." :lol:
  • Filip85
    209
    a bi li radije dogurao do 1/4 EL i osvojio nešto više bodova za koef ili imao trofej KL i nešto manje bodova?Bosskovitz

Trofej KL bez daljnjega....
  • crophantom
    641
    Samo trostruku krunu priznajemo iduće godine. :D
  • Chempers
    675

Ma stoji to sve, al čisto iz navijačke perspektive bilo mi je nekako isprazno i nezanimljivo kad smo prošli put igrali KL, valjda kad nakon LP dođeš među Astane i Balkanije tako to bude. S tim da je ta KL bila kvalitetnija od ove proširene sada. Postane zanimljivo tek ako dođeš daleko, a onda dođe i koeficijent s tim.

Mislim mi trenutno nemamo pojma kako će nam momčad uopće izgledati, al eto nadam se da ćemo za 2 sata biti u EL
  • Brusa
    3.3k
    Rijeka mi nije simpatična jer su nam uzeli prvenstvo, Slaven mi više nije simpatičan jer su izgubili od rijeke zadnje kolo. Što se mene tiče nek oboje izgube...
  • NORTE
    16k
    Prošla hnl sezona s Bišćanom i Jakirom:
    4 poraza i 7 remija

Mislili smo da je to to od lošeg i da gore ne može.

Ova hnl sezona s Jakirom, Bjelicom, Fabijom i Perkzom:
    9 poraza i 8 remija
  • Ritam Ulice
    535
    sto se mene tice nek slaven izgubi. EL > KL.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    sami smo si uzeli prvenstvo.
  • criticus
    3.8k
    Trenutno otisli: moha, rog, belcar, sucic, franjic i vrlo vjerojatno rile.Crni86

Umjesto ko je otišao, treba objaviti ostaju: Galešić, Rpg, Neva, Torrente, Kača, Stojke, svi drugi odlazeNKDZ86

Kako je krenulo morat cemo upregnut kolegu @Liks90 da broji i na ovoj temi
  • Dinamo-SB
    301
    Jeličić i Vejić u najavi tekme izjavljuju da navijaju za Slaven Belupo.Ne navijaju oni za SB. Mozda sam teoreticar zavjera,ali i u okolini oko sebe sam primjetio slicne likove ko Vejic i Jelicic.Jedini razlog zasto su za SB je to da Dinamo ne ostvari grupnu fazu EL. Novinari jedva cekaju takav rasplet, vec vidim naslove "Dinamo ostaje bez Europe". Nema veze, kako bude,spremni smo na sve,ali ne mogu ne primjetiti medijski cirkus koji se događa namjerno oko Dinama. O Hajduku niti riječi nakon jos jedne ekstremno neuspjesne sezone,osim da ce prodati par igrača za kao dobre novce,a Boban tobože šamara Petka i Baturinu. Naslovi mogu biti i "Dinamu u igri jos uvijek grupna faza EL uz ovakvu sezonu uz prodaju Sucica i potencijalnu prodaju Baturine uz novog vođu Bobana koji uvodi red".Mediji u sluzbi licemjera s juga uvijek dobro odrade posao.Klasični tovarska propaganda kroz medije da sakriju svoju nesposobnost. Nadam se da ne nasjedamo na te fore.
  • NVKOD
    5.1k
    Mediji i komentari na društvenim mrežama: "Dinamo mora hitno pod remont! Maknuti pola igrača iz kadra!"

* Boban krenuo s čišćenjem kadra *

Mediji i komentari na društvenim mrežama: "Pa zašto mičete igrače? Tko će ostati igrati?"

facepalm.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Generalno, čini mi se da javnost ima dojam kako je EL danas poput EL koju smo igrali prije nekoliko godina; ali nije. EL je danas puno jače natjecanje, nafilano neatraktivnim a kvalitetnim klubovima iz liga petice i bez cijelog niza padobranaca koji su sada u KL-u.Bosskovitz

Baš sam pisao negdje, ne sjećam se sad na kojoj temi, ali da je vrlo lako moguće da iduće sezone u EL u 4. potu budu dvije ekipe koje se ove sezone bile u 4. potu LP, a to su Stuttgart i Bologna, uz njih, tamo će biti Crystal Palace i Celta Vigo. Europska liga je puno jače i teže natjecanje nego što je bila prije koju godinu, a uz malo teži ždrijeb može se gadno nastradati tamo.
  • masacusec
    5.4k
    Danas sam sav u citatima, ali najbolji opis sezonu u dva stiha:
    "Tad se srcem igralo, obrazom se plaćalo.
    Danas igrači misle na novac i na seb
    e".
  • Crni86
    10.9k
    Evo nas direktno u EL. Na ovu cijelu pricu oko remnota ovo nam je odlicno doslo.
  • NitkoBitan
    27k
    Dame i gospodo... nit orali nit kopali :cool:

Sparajte šolde za europska gostovanja!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.