• Jay
    1.6k
    Euforija daje klikove na tovarima, katastrofa na nama. Izletio mi nedavno neki video s 5 pregleda pa mi bilo glupo stavljat, ali lik je nasao 20 clanaka o "najgorem Dinamu ikad" u zadnjih 6 sezona, svake godine ista prica, uvijek je neka negativa i pljuvanje. Mislim ljudi nas idu uvjeravat da je -10 (khm) milijuna bolje od +7 i eto sad je i Zvone odjednom postao primitivac s kojim se ne moze razgovarati i tuce Baturinu toljagom po glavi. A jos nije ni sluzbeno na poziciji, bojim se i pomisliti kakvih ce proljeva biti do kraja godine.
    Ne treba biti posebno upucen za povezati da je sve to placena promocija. Kad smo imali nasmrkanog manijaka koji je krao klub godinama to se prenosilo kao simpatican ispad jer jebiga ne grizes ruku koja te hrani pa su se u odlazne transfere ubrajale place koje ce igrac zaradit u iduca tri zivota. Transfer promasaji se isto nisu bodovali kao danas kada cijela drzava mrzi Mmaeaeae od prve Koprivnice jer eto uvazeni Jelicic je rekao nisi ti decko zgodan ni dobar kao Sergio Ramos. Pljuj po Dinamu i dobit ces klikove, lajkove i umiranje od smijeha sa strane populacije koja ne bi trebala imati pravo glasa ni voznje.
    Normalno da ce se pisati svasta nakon lose sezone i neuspjeha, ali ova kolicina lazi i sirenje panike... Nadam se da cete se vi "novinari" koji ovo citate ugusiti u vlastitim povracotinama.
  • IceMan
    3.1k
    Dečki, budite pametni ovih dana.

Nemojte vjerovat svakom dnovinaru… pola njih je iskompleksiranih južnjaka za koje smo trebali biti pokojni još pred 6 godina nakon Mamića, a druga polovica je njih tatičara koji također - čitaj pod 1.

Žele svom silom nanjet nemir u naš klub, naravno da im ne paše Boban… jer je čovjek sposoban i pametan. I znaju što slijedi.

Samo budite strpljivi i sve će biti dobro.

I vjerujte u Zvonu!
  • NORTE
    16k
    Ima li netko entuzijastičan napravit video s tih 26 stativa u Hnl sezoni?NORTE

Nadam se da bi Eduardo mogao.

Vezano uz novo rezanje kadra kao ljetos, ovaj put je to momčad koja i zaslužuje remont, a radi ga netko s velikim iskustvom, a ne "no name" učenik.
    Također, ovaj put nismo pred ulaskom u LP i milijunima od Uefe.
    Puno igrača čiji je doprinos nikakav, a koštaju jako puno, za što nemamo pokriće.

Također, trebamo mjesta za bolje nogometaše.

Nadam se prodaji Kulenovića, u jakom dinamu on ne bi bio ni treći napadač, iako ga cijenim zbog doprinosa u ovoj sezoni i kao dinamovca kojem je stalo do kluba.
    Da je kvalitetan ponudio bih mu ugovor do kraja karijere, ali na kraju sezone je pokazao da nema kvalitetu unatoč prilici koju je opet dobio.
  • Bernard
    780
    Majmun Lesički napiše članak koji je tolika očita laž a svi portali prepišu laž od njega, i onda brate ovdje još ima likova koji puše te stvari, ma mislim nevjerojatno.
    Naviknite se ljudi, bit će toga još, Zvone očito smeta glavonji iz međuzemlja i pokušavaju destabilizirati klub na najgore moguće načine.
    Glavu fore i ne pušite te fore a retardiranom lesiju poručujem da smanji bijelo i lizanje jaja glavi.
  • vlatkomarkovic
    1.2k
    međuzemljaBernard

Nemoj tako o hrvatskim krajevima...
  • Bernard
    780
    isprike, ponijelo me.
  • Marc
    477
    Možda zvuči kao teorija zavjere, ili si samo umišljam, ali meni se čini da je sve ovo maslo onog glavatog, našmrkanog luđaka. Kažem vam taj bi dao sve da Dinamo, sada kada njega nema, propadne, samo da bi ispao kao onaj bez kojega klub ne može.
    Svaki drugi komentar na Facebooku, razne “Volim Dinamo” stranice, kvazi novinari, menadžeri i podcasteri na Instagramu, tipovi poput Lesičkog, Balkan Dede, Prasićka, svi zaudaraju na “veliku glavu”. Na ovaj ili onaj način, sve ih je on zadužio... pogotovo menadžere. Njima svima je sada otrgnut dio kolača koji se prije dijelio pod stolom.
    I baš zato podržavam, i treba podržati ovo čišćenje koje provodi Boban. Rekao bih čak da nam nešto slično treba i na nacionalnoj razini. Jer da bi vrt ponovno procvjetao, prvo se mora riješiti korov.
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Nipošto to nije luda teorija. Zna se što je Boban davno, kada je ovaj bio u naponu snage, govorio o Mamiću...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/zvonimir-boban-lopovi-mi-vicu-da-sam-lopov-a-hulja-govori-da-sam-urotnik-4190778

https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/boban-kada-me-pljujeposten-i-drag-covjek-kao-sto-je-mamic-moram-se-zamisliti.-on-i-njegovo-mucenistvo-su-mi-putokaz-1513827

Ko god misli da je onaj iskompleksirani egomanijak ovo sve lako podnio je naivan ko Dinamova obrana ove sezone. Još je itekako puno njegovih ljudi u i oko Dinama i ima tu još jako puno posla. Demontaža tog bolesnog sistema vrijednosti neće ići preko noći, pa još prošle godine je četnik glavati prije izbora pokušavao svašta, a i prije je se javno hvalio da se njega zove za sve. Ne bi da nismo dvadeset godina tog debila gledali i da se ne zna kakvo je to smeće.

Podrška Bobanu u čišćenju smeća iz kluba
  • fatalerror
    34
    Zamislite da sve ovo kaj sad radi Boban radi neko drugi, npr Manenica. Pa tatićevci bi zapalili internet. Puna podrška za Bobana!
  • vjeko1701
    15.4k
    Pa tatićevci bi zapalili internet. Puna podrška za Bobana!fatalerror

A ovako su kao tihi?
  • fatalerror
    34

Malo su ipak diskretniji...
  • vjeko1701
    15.4k
    Malo su ipak diskretniji...fatalerror

Neće dugo, pa vidi kako su lopovovi novinari upregnuli tipkovnice ovih dana. Brzo će i ovce.

Raznorazni profili po svim mogućim mjestima već lijepe linkove na članke čim izađu.
  • The Undertaker
    8.1k
    Kako znate što točno radi Boban? Iz kluba ne izlazi ništa bitno a i sami kažete da novinarima ne treba vjerovati.
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Naravno da nitko, ili jako malo ljudi, ne zna što radi Boban (tako bi valjda trebalo i biti), ali to ne znaju ni novinari koji lupetaju gluposti a onda se jako puno ljudi zakači na te bedastoće. Ne vidim Zvonu kao nekog Supermana koji će spasiti Dinamo, ali vjerujem da su glavini čmarovi aktivni na svim poljima, pogotovo kad se naslov nije osvojio, i siguran sam da ga Mamić organski ne podnosi Bobana i napravio bi sve kad bi ga bilo kako mogao zajebati.
  • Bosskovitz
    16.5k
    Sve ostalo je na strani EL, od kasnijeg početka do toga da je KL jebeno dosadno natjecanje.Chempers

Možda sam u manjini, ali ja ne vidim ništa dosadno u natjecanju za koje nije uopće nerealno da ga osvojimo i u kojem mislim da bi, ovisno o knockout protivnicima naravno, sve ispod nekog četvrtfinala bio loš rezultat. Naravno da trebamo težiti višemu i da to nije natjecanje razine Dinama, ali nije ni natjecanje razine Chelseaja. Kad bih mogao birati između izravnog ulaska u KL i u EL, radije bih uzeo KL. Ne puno manje atraktivno, financijski ni približno razlika kao između EL i LP, a prilika za ispisati povijest i napucati koeficijent je vrhunska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.