• Stara garda
    64
    Kako ne? Pa pričalo se da su imali npr. interes za Cordobu, kaj ne? Moglo bi se to riješiti, ako domaćim igračima smanjuju plaće, nek lijepo to isto naprave i strancima. Ako ne pristanu, lijepo ih pošalješ u Dinamo ll i nek tamo treniraju. Sve u svemu, vidjet ćemo, ali ovo mi trenutno ne zvuči optimistično, ali daj Bože da sam u krivu
  • Paggini
    51.3k
    Za sve vas koji cmoljite kako je 15 igrača previše, kako ćemo mi to, jao, joj, jaooo, evo vam lijepi popis, molim vas recite mi koga bi od ovih ostavili:

Zagorac
    Ademi
    Ristovski
    Moharrami
    Peric
    Bockaj
    Mmaee
    Bulat
    Bernauer
    Spikic
    Oliveras
    Hoxha
    Rog
    Belcar
    Kanga

OVO 15 JEBENIH IGRAČA LJUDI MOJI DRAGI, među kojima nisam ubrojao Cordobu i Mbukua za koje mislim da će biti potencijala.

Ne da treba počistiti, nego treba cijeli klub krenuti graditi na normalnim temeljima. Ovo što radi Boban je trebalo raditi zadnjih 7 godina, a on će morati u jednoj sezoni.

Petkovića nitko ne tjera iz kluba, a sve vas narikače za Petkovićem, slušajte Tarzanove intervjue zadnjih par godina i svake sezone se najavljuje odlazak. I preko svega smo toga prelazili jer to je Petko, obozavamo ga svi, ali takav odnos prema klubu da njegov manager oko svake sezone govori da odlazi je malo nepošten prema klubu. A i opet, nitko ga ne tjera iz kluba.

Što se Baturine tiče, tu se isto cmoljaka za njima - pa možda je Boban odlučii da ga ne želi prodati i ponudio mu novi ugovor, a mali želi ići van? Tko je onda tu nepošten? Boban ili Baturina? Opet, ja samo predstavljam potencijalnu drugu stranu jer ne znam šta je u pitanju, ali nekako uvijek mislim da je različito od onoga što Lesicki napise.
  • NORTE
    16k
    nisam ubrojao Cordobu i Mbukua za koje mislim da će biti potencijala.Paggini

Da išta vrijede igrali bi u lošem dinamu.
    Teraj to.
  • Paggini
    51.3k
    Da išta vrijede igrali bi u lošem dinamu.
    Teraj to.
    NORTE

Ma dobro, zato sam ih i napomenuo dodatno jer ne bih suze ronio da odu, ali ne bih se ljutio ni da ostanu recimo
  • Blueshadow86
    3.4k
    Zagorac
    Ademi
    Ristovski
    Moharrami
    Peric
    Bockaj
    Mmaee
    Bulat
    Bernauer
    Spikic
    Oliveras
    Hoxha
    Rog
    Belcar
    Kanga

OVO 15 JEBENIH IGRAČA LJUDI MOJI DRAGI, među kojima nisam ubrojao Cordobu i Mbukua za koje mislim da će biti potencijala.
    Paggini

Jedino bih možda Bernauera ostavio. Ne znam ni sam, evo. A ove ostale tjeraj dalje od kluba. Ok, Ristovski i Moha su već otišli, a ostatak spomenute družine, što se mene tiče, neka napuste klub već danas.
  • NitkoBitan
    27k
    Kangu bih ostavio, mozda se na pripremama napokon netko nauci gurnut loptu u for.
  • Jaro
    10.2k
    Kangu bih ostavio, mozda se na pripremama napokon netko nauci gurnut loptu u for.NitkoBitan

Ako Petko mora proći liječnički, Kanga bi morao proći test stabilnosti/ravnoteže te samo ukoliko prođe trening da se ne prevrne kao svinjska polovica bih razmislio može li ostati...
  • crophantom
    655
    lako za to, prvo na pilates ili yogu da malo izvježba ravnotežu... ak se mora okrenuti, a da ne padne sam preko sebe, treba mu veći radijus nego audiju A8.
  • serbus
    5k
    Bočkaj da je igrao nikad ne bi ispadali na neuspješno postavljena zaleđa kao ove godine jer nebi to ni pokušavali odigrati. Uz neki njegov nabac na Kuleta,Kangu uzeli bi naslov.

Mislim da sva pojačanja zajedno nisu stigla njegovu statistiku koju ima u d. Podcijenjen igrač zbog par čaši viskija.
  • Omake
    8.7k
    Kada je Thomas Jefferson rekao, "Ako hoćeš ostati nepismen, čitaj novine svaki dan", mislio je na hrvatske sportske novinare.
  • rioda
    8.5k

Kad je ušao protiv Lokomotive, bio je baš šokantno spor :sweat:
  • serbus
    5k

Kako bi rekli na politici čista zamjena teza nije on spor nego su ovi brži :lol:
    Iako mislim ozbiljno ako si stavio takve napadače robusnije za skok onda im daj i kvalitetne ubačaje a mislim da Pero ima najbolje.
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Kakva su nakupina klošara i jazavaca svi ti novinari s ovim debilnim člancima, kao i ja koji se naživciram ko zadnji kreten na te njihove proljeve.

Jedna stvar je sigurna, ovoj ekipi treba jebački remont i ne znam čemu i otkuda emotivnost prema pojedinim igračima i naricanje nad njihovim sudbinama. Zahvalnost da, uspomene će ostati za sva vremena, ali život ide dalje. Itekako su dobro plaćeni u Dinamu, a ove sezone su bili kriminalni. U nekim industrijama ti se zadaju tzv targeti i ajde lijepo se pravdaj ako ih nisi ispunio. Nama je target naslov prvaka, uvijek i za sva vremena. Ekipa nam je prestara, nemoćna i vrijeme je za promjene, razumijem da su neki emotivno vezani za neke igrače, ali jednostavno je vrijeme. Dugoročni interes Dinama mora biti na prvom mjestu, a ne je li prošle sezone ili 2019. netko svojim igrama donio klubu nešto.

I još jednom, novinari jazavci, a pogotovo Lesički, odjebite sto tisuća puta
  • Ludovic IX
    8.6k
    Jedan dan pišu o tome kako baturina ima jedan os najmanjih ugovora. Drugi dan da nije pristao na smanjenje u novom ugovoru..kakvo smanjenje ako ima jedan od najmanjih.
    Treći dan pišu da je boban odlučio da barurina ostaje, četvrti da ga prodajemo. Peti ce pisat da sw više ne zove Martin, nego Martina.

Kad smo se prije par godina "raspadali" ovako, Jeličić je izjavio da ako dinamo udje u skupine europe, da ce voditi emisiju samo u čarapama. Mi smo te iduće sezone prezimili nakon 47 godina..
  • Ivanmtk
    1.3k
    Baturina nije pristao da se makne klauzula po kojoj 20% od transfera ide menadžeru, a ne na povećanje plaće koja je stvarno jedna od manjih od svih prvotimaca, ali cijelo vrijeme nije došlo do povećanja upravo zbog te klauzule.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.