• ElDorado
    3.9k
    Neva ak ne popravi igru nogom..., pa to njegovo zadržavanje lopte i čekanje.... užas.
  • marcio amoroso
    41.9k

A gle, imamo tu još i Čavlinu i sumnjam da će se ići ulagati u golmana. Potencijal Neva ima i uvjeren sam da može biti uvjerljivo najbolji golman lige ako bude na nivou i ako što je najbitnije bude zdrav.
  • NORTE
    15.9k
    Vremena kada smo se laganini šetali kroz prvenstva su prošlost.keppi

Također sam i ja ovog mišljenja.
    Bez obzira što smo imali sramotno lošu Hnl sezonu.
    9 poraza i 8 remija.

Doduše mislim da će nam Mudri biti jako važan igrač i u paru sa Stojkovićem imat ćemo tandem koji gazi.

Ne znam je li tko napisao, al RPG je jučer imao katastrofalnu grešku zbog koje je Varaždin zabio gol za 0:1, ali srećom je suđeno zaleđe pa je poništen.
  • ElDorado
    3.9k
    a i Galešić je jučer bio užasan sa nekim reakcijama.
  • skener
    2.8k
    Ja tu dodajem nadu da će ostati Franjić ko alternativa na više pozicija.vjeko1701

Slažem se, ali mislim da je zamjena jučer bila jasan pokazatelj da odlazi.

Mogao je Ristovski ući 10min umjesto RPG
  • Mlađi referent
    12.8k
    RPG je jučer imao katastrofalnu grešku zbog koje je Varaždin zabio gol za 0:1, ali srećom je suđeno zaleđe pa je poništen.NORTE

Tu je RPG mogao u dva navrata zaustavit napad, ok

Ali Theo koji neshvatljivo promašuje dosta lagano dodavanje i onda skoro ostavi Vuka u liniji je barem jednako krivac.

Razumijem, simpatičan, borac, legenda.. sve stoji. Ali moramo dalje. S takvima stoperima nema smislene igre.
  • Navijač Dinama
    10k
    Neva ak ne popravi igru nogom..., pa to njegovo zadržavanje lopte i čekanje.... užas.ElDorado

United je prije dvije sezone doveo vjerovatno najboljeg golmana koji igra nogom(Onana). Isti taj Onana je prošle i ove sezone direktni i isključivo on krivac za bar trećinu golova.

Druga stvar, igru nogom su mnogi osporavali Livakoviću, a realnost je da u Dinamu i kako Dinamo igra, igra nogom ti je bitna da možeš nabit na napdača i on spušta loptu(tu akciju i način igramo valjda još od prvog mandata Bjelice).

Nije Nevistic najbolji golman u ligi ove sezone, da se razumijemo, ali nas je kao takav vadio ne jednom, iz govana ove sezone i špašavao biblijskih potopa i sramota.

Neka nama njega
  • NitkoBitan
    26.8k
    pa to njegovo zadržavanje lopte i čekanje.... užas.ElDorado

Gledam Real, zadnje kolo i gotova sezona, rezultat nebitan.Lunin trci po svaku loptu i sto prije dodaje prvom igracu do sebe.

Nevistic je takav flegma lik, dok nesto dobaci igracu, dok se odluci okrenut prema sakupljacu lopte, pa dok spusti loptu na pod, skenira teren i odluci kome dodat loptu... Stari moj ganjas pobjedu, rjesi se jebene lopte.
  • ElDorado
    3.9k
    iskreno to mi žestoko ide na kurac. Drži loptu u rukama ima tri slobodna igrača, on čeka, gleda lijevo, desno, još i rukom pokazuje čekajte...ajme meni poludim od toga.
  • NitkoBitan
    26.8k
    100% sam siguran da gubimo dragocjeno vrijeme u igri zbog njega, drzi loptu kod sebe iznad prosjeka za jednog golmana.

Ja da sam stoper ili trener poludio bi. Mislim i ovako ludim na tribinama haha.
  • NORTE
    15.9k
    dinamo je ovu sramotno lošu Hnl sezonu završio s:

• Jednakim brojem bodova kao prvak
    • Više pobjeda od prvaka
    • 20 zabijenih golova više od prvaka
  • NitkoBitan
    26.8k
    Ali kazu ljudi da je Rijeka zasluzila, a Dinamo nije :rofl:
  • JakovK6
    67
    i koliko vecim budzetom od prvaka? i koliko primljenih golova više? Prvak je bio loš, ali mi još gori i trebamo si to priznat. užasna hnl sezona vrijedna zaborava.
  • NitkoBitan
    26.8k
    i koliko vecim budzetom od prvaka?JakovK6

Kakve su budzetove imali klubovi sa 11 bodova u ligaskoj fazi Lige prvaka?

Realan Dinamov budzet je cca 55 milijuna eura, ostalo je napuhano igranjem Lige prvaka sto nije standardna Dinamova sezona.
  • IceMan
    3.1k
    Zadnji put kad smo završili 2. smo imali 21 bodova više na kraju. I tad nismo kup uzeli.

Trener je bio Ivajlo Petev.

Tad sam mislio da smo dotaknuli dno (što se tiče isključivo nogometa).

Što bi sad trebali biti zadovoljni s 65 ? Od te Rijeke, imamo kolko puta veći proračun? 4 ili 5?

Normalno da netko treba odgovarat za ovaj debakl. Prije svega igrači, pa onda prema više…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.