• Infinity
    18.4k
    Po svim dostupnim informacijama, odluke o sportskom sektoru su donosili Marić i Zajec. Jedan je maknut, drugom su ovlasti po pitanju sportskog sektora oduzete. Naravno da tu ulaze skauti, analitičari...itd, al pretpostavljam da ne pričaš o njima.vjeko1701

U svakom slucaju, svatko tko je imao utjecaj na odluke vezane za sportski sektor ove sezone, ne zelim da ima ikakve slicne ovlasti za narednu sezonu.
  • vjeko1701
    15.2k
    I po svemu sudeći neće imati. To se već promjenilo na zimu kad je došlo do preslagivanja unutar struktura kluba i otkaza SD-u. Dolaskom Bobana sam poprilično siguran da je to osigurano.
  • Infinity
    18.4k
    Pa onda tko si ti da ista komentiras? Jel se to netko drugi petlja u tvoj posao?.Davieboy86

Ooo da. Tri covjeka se petljaju u moj posao i moje odluke. Direktno i svakodnevno. Indirektno mnogo njih.

I odgovaram svima za svaku odluku.

A tko sam ja da ista komentiram? Ako ja nemam pravo da kritikujem, tko si ti da pises ista pozitivno i da mi proturijecis? Navijac Dinama u noci kad smo popusili titulu od ocajne Rijeke nema pravo reci kritiku?
  • njurci10
    75
    Ovi što bi sad mijenjali sve i svakoga nisu ništa bolji od Facebook " navijača"
  • Captain America
    20.2k
    Nek ste vi dosli zbog njih te im zapljeskali, ne znam za sto.NitkoBitan

Došli smo im zahvaliti za 7 predivnih godina. Bez njih bi klub s ovakvim načinom upravljanja ošo u 3pm jer ne bi uzeli naslov lani.

vrlo vjerojatno ce ubuduce biti potrebne 3 uzastopne godine kako bi mogao birati i biti biran.Papastrumf

Molim informaciju koliko je ljudi s vaše liste bilo članovima 3 uzastopne godine prije izbora. Također molim bez patetičnih izmotavanja kako je bila drugačija situacija jer je klub i tada imao preko 10K članova. I "mesija" kojeg se toliko čekalo nije bio član kluba pa to nije bila prepreka da ga se postavi za predsjednika kluba i učini alfom i omegom istog.

Demokracija, ali u obliku koja odgovara njima. Za one iza izbore će predsjednik birat skupštinu, a skupština njega kako je krenulo.
  • Keyser Soze
    13.6k
    Sezona je stvarno ispala debakl, spašava ju koliko toliko samo 11 bodova u LP, ali ni tu se nije prošla ligaška faza. Prva sezona bez trofeja od 2016./17., hrpa poluigrača dovedeno na visoke ugovore, a raskidi tih ugovora će koštati. Ovu sramotu za mene potpisuju Marko Marić, Velimir Zajec i članovi izvršnog odbora koji su dizali ruke. Imamo jako puno sreće da nam Rijeka osvajanjem kupa nosi direktnu EL pa će nam europska sezona krenuti dva mjeseca kasnije. Boban će imati jebački težak posao, a za sad mi se osim Ljubičića ne sviđa smjer u kojem smo krenuli s Kovačevićem i Lisicom, to je po meni put u prosječnost. Iduće sezone pamet u glavu i idemo vratiti naslov tamo gdje i pripada.
  • Sljeme
    3k
    Sve u svemu sramotna sezona.
  • scooniepenn
    4.5k

Po prirodi sam optimist i stvarno sam do kraja sve oko sebe uvjeravao da mi to mozemo izvuci. Nakon Lokse sam i sam postao realist i pomirio se da ce ipak tesko Rijeka ovakvu priliku propustiti. Zato se moram nadovezati na dio u kojem spominjes kako postoji svijest da se maksimalno zeznulo i da ce se sve napraviti da se to ispravi. Je li dovodjenje neiskusnog Kovacevica za trenera pokazatelj da je tome tako. Koliko god u to zelio vjerovati jednostavno mi to ne djeluje tako.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    To se već promjenilo na zimu kad je došlo do preslagivanja unutar struktura kluba i otkaza SD-u. Dolaskom Bobana sam poprilično siguran da je to osigurano.vjeko1701

Jel nije završilo vrijeme da jedan čovjek donosi odluke i samo se on pita?
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Ova cijela HNL sezona po meni stane u 4 gostovanja u zoni ZET-a. Dinamova momčad je od 6 mogućih bodova u Velikoj Gorici uzela 1 (jedan), protiv momčadi koja je završila na 9. mjestu. U te dvije utakmice gorica je dinamu puknula valjda 4 puta po golu i zabila 3 gola. Dinamo je u drugoj utakmici desetak minuta imao i igrača više!

Od mogućih 6 bodova protiv lokomotive u "gostima" (jednu tekmu je dinamo doslovno igrao na maksimiru) uzeli su (opet) 1 bod. Lokomotiva, momčad koja je završila prvenstvo na 8. mjestu.

Znači, dinamo je od kandidata za titulu jedini klub u HNL-u koji ima 4 gostovanja na koja ne ide na put, jer su doslovno "doma", realno... tu se radi o kvalitativno najgorim momčadima u ligi i čak se i to uspjelo uprskati i uzeti nezamisliva 2 boda (od 12 mogućih).

Ova dinamova momčad nema karakter da uzme pola bodova protiv momčadi u "svom dvorištu", a prvenstvo je izgubljeno sa istim brojem bodova, na međusobni omjer.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Došli smo im zahvaliti za 7 predivnih godina. Bez njih bi klub s ovakvim načinom upravljanja ošo u 3pm jer ne bi uzeli naslov lani.Captain America

Pa zbog njih i ovog tvog lieblinga sa profilne je klub ošo u 3pm ove godine, jer nismo nabili raspalu Rijeku i raspali Hajduk na početku sezone, a onda su nam poklonili i ono nezaboravno gostovanje u Minkenu.
    O tekmama na kraju sezone da ne pričamo.
    Hvala im na tako prekrasnoj ostavštini...
  • Papastrumf
    16.4k
    Molim informaciju koliko je ljudi s vaše liste bilo članovima 3 uzastopne godine prije izbora. Također molim bez patetičnih izmotavanja kako je bila drugačija situacija jer je klub i tada imao preko 10K članova. I "mesija" kojeg se toliko čekalo nije bio član kluba pa to nije bila prepreka da ga se postavi za predsjednika kluba i učini alfom i omegom istog.Captain America

Ne znam tocno koliko ih je imalo 3, ali ti mogu reci da ih je barem 15 s liste imalo vise od 5 godina uzastopnog clanstva. Malo si decko pobrkao loncice, nismo mi ti koji smo uclanjivali ljude 30.12.2023. po prvi put pa onda opet 3 dana kasnije.

“Mesija” bi trebao biti Zeko? Kako mislis da bi prosao izborno povjerenstvo ako nije imao potrebne uvjete od 2 godine clanstva? Zaboravljas da su u izbornom povjerenstvu tada vecinu cinile zaposlenici kluba, dakle osobe u tom trenutku lojalne tadasnjoj Upravi.
  • The Undertaker
    7.9k
    Misli na Bobana iako članstvo nije uvjet za PU. Sadašnji uvjeti za glasovanje su primjereni. Tri uzastopne godine je previše ograničavajuće i nepotrebno.
  • Brusa
    3.2k
    točno. Slažem se. Premlada smo demokracija, da bi se takvi uvjeti postavljali.
    Demokracija, ali u obliku koja odgovara njima. Za one iza izbore će predsjednik birat skupštinu, a skupština njega kako je krenulo.Captain America
    Time će se dobiti samo ovakvi komentari.

Pa zbog njih i ovog tvog lieblinga sa profilne je klub ošo u 3pm ove godine,Nemrem igra Dinamo

Ovo je bezobrazno prema Jakiru. Bila su 3 trenera poslije njega, i 3/4 sezone su imali, pa su samo uspjeli biti gori od njega.

je, trebao je , slažem se i on nosi svoj dio krivice.Ali njega označavati kao glavnog krivca je po meni potpuno promašeno. Pogotovo , nakon trenerskog maga canavara, kojeg su silovali svi po redu....
  • Jos-Optimus
    5.5k
    stari, Jakir je korektan lik, ali imao je kompletnu momčad i trebao je nabiti Hajduk i Rijeku i danas bi se pjevala druga pjesma, tako je kako je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.