• Marc
    452
    Ajde ajde iduće sezone u ovo vrijeme biti ćemo opet prvaci.. malo više pozitive ne škodi!!!
  • Zagreb1992
    2.3k
    Galiešić rutinski uzeo naslov danas hahah
  • Infinity
    18.4k
    Bravo, odmah Mamic.

Da, zelim reci da se ne smije pogrijesiti. Smije do te mjere kad je zanemarivo, ali kad gubimo titulu od Rijeke koja osvaja 9 bodova manje nego prosle sezone, e to nije zanemarivo. Zelim glave na pladnju, jer smo igrali ocajnu sezonu.

Ti se zadovolji Zajecom i Bobanom, ja necu, ma koliko to ruzno zvucalo.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Da da da, padne Real, padne Bayern. Jesu, ali od ekipa koje redovno igraju polufinala i finala Lige prvaka, generiraju transfere od 100 + milijuna eura i imaju svaku utakmicu 50 000 ljudi na tribinama.

Nemojte, za ime Boga, opravdavat “Proljeće” s takvim usporedbama o gubitku titule u La Ligi ili engleskom prvenstvu. Nama je titulu uzeo klub sa 5 puta manjim budgetom, s 9 bodova manje nego prošle godine. Klub u kojem ozbiljnu ulogu igra Duje Čop, a s klupe se ravnopravno rotiraju Luka Menalo, Amer Gojak i Gabi Rukavina.

Ovo je debakl na svim razinama i bojim se da nisu samo na terenu nekompetentni. Nadati se da će se ovo izvući s Bobanom nekako i amen.
  • NitkoBitan
    26.6k
    Ovo je debakl na svim razinama i bojim se da nisu samo na terenu nekompetentni.Tongo Doumbia

Koji su to ljudi u klubu nekompetentni, koji sektor? Maric je smjenjen, Boban preuzima sportski dio. Koje glave jos trebaju past da raja bude zadovoljna?

Danas na stadionu nije bilo suza (a bas ni ebanja m igracima ili upravi), ljudi su rekli jbg i tjt, iduce sezone osvajamo. Stvarno smirena atmosfera. Po nekima ispada da se dogodio opci raspad... chill.

Ulazak u EL bi nam odlicno sjeo, a u europskim kvalama ce se vidjet da nebu nis od Rijeke ili Hajduka iduce sezone. Rasprodat ce pol ekipe a Rijeku nemre svake sezone potrefit neki Fruk koji ih sam nosi.
  • badjibadara
    4.7k
    Stara konjina, iskustva za 56 zivota, a oci vlazne...
  • Paggini
    50.4k
    Ne razumijem šta biste htjeli postići sa "rezanjem glava" osim neke osobne zadovoljštine. Kao, da se razumijemo, ja jesam popriličan apologet uprave i dajem podršku kad i ne zaslužuju, ali jedini sektor koji je u potpunosti zakazao unutar upravljanja kluba ove godine jest onaj najvažniji - sportski sektor.

Maknulo se Marića koji je radio šta je radio i bio najodgovorniji za sportsku politiku, dovelo se Bobana, koji ima snažnije kvalifikacije i povjerenje od bilo kojeg SDa koji je nama dostupan na tržištu. Napravio se očiti zaokret od strane bofl robe prema domaćoj (bofl) robi. Zajeca se, po osobnom dojmu, potpuno maknulo sa ikakve odgovornosti na ceremonijalnu ulogu.

Šta bi htjeli postići sa otkazima? Kome otkazi? Jel mislite da bi ti otkazi pomogli klubu? Tko bi trebao doći da to podigne na višu razinu? Ovo nisu retorička pitanja, stvarno me zanima što se želi postići, bez neke zlobe jer ne razumijem poantu otkaza, kad je već očigledno shvaćeno usred sezone gdje se sjebalo i napravilo se sve da se to ispravi.
  • SAS1987
    17.5k
    Sezona je gotova i cinjenica je da smo ispali iz lige prvaka sa 11 bodova, izgubili prvenstvo sa istim brojem bodova, lutali u sportskoj politiki ali smo financijski stabilni te dobili Bobana.

Uz to je stadion nakon tekme podrzao i igrace i klub tako da se od sutra klub moze u miru fokusirati na buducnost - nova sezona, stadion, kamp i mladinska skola.

Ja sam zadovoljan :cool:
  • criticus
    3.7k
    E da... niko nevalja, sve je propalo. Triba mi odmor od Zone. Uživajte u sezoni kiselih krastavaca.
  • emilperska
    10.6k
    Da nitko iz IOa ili Zajec ne zeli istupiti i reći: "krivi smo, ispricavamo se.."

Zajec je direktno sudjelovao u kreiranju krša od sportske politike. IO je to amenovao sve skupa..

Jos mogu razumjeti Zajeca zasto ne zeli otici. Prima solidnu placu na razini slabije plaćenih igrača GNKa, ne radi de facto vise nista, ovo mu je zadnji posao u životu, ne da se čovjek..

Ali ovi dizači ruku iz IOa, da netko nema gram savjesti i da samovoljno ode pošto ionako "volontiraju", to je tužno, bar meni..

To kolektivno prebacivanje (ne)odogovornosti radi ovog odrona od sezone sramota svih nas..
  • Captain America
    20.2k
    Iako smo si prije par mjeseci obećali da nećemo kročiti na stadion ogorčeni načinom na koji se vodi klub, ipak smo morali otići uputiti posljednji pozdrav našim senatorima.

Imali smo "čast" sjediti u blizini skupštinara. Evo best of izjava:

"Bolikurčina je kriva za gubitak naslova. Dobri su to igrači, ali ne funkcioniraju zajedno."

Ne znam samo kako su onda funkcionirali prošle i početkom ove sezone dok se pričalo da osvajamo naslov do Božića. Možda je do trenera, a možda su i masoni.

"Možda Roga zadržimo."

Marićev duh i dalje prolazi plavim hodnicima. Kraj Kačavende, Stojkovića, Mudrog, Solde, Ljubičića i Pavića se radi na ostanku nebitnog i, još bitnije, beskorisnog igrača.

"Kupujte godišnju za iduću sezonu."

Tu je bila spomenuta i revija, ali zbog šoka nisam razumio hoće li možda godišnjaci dobiti i pretplatu na reviju iduće sezone.

Tu je bilo i spominjanje "fritulaša". Klub u čijoj skupštini sjediš je uspio popušit naslov u nikad komotnijoj situaciji, al nek je tebi srce na mjestu što Hajduk nije prvak pa spominješ fritulaše i Livajin crveni karton.

Ako su i ostali takvi, mogu samo reći: Isuse na nebesu, pomozi plavom dresu.
  • Ludovic IX
    8.5k
    ja sam mislio da si ti pametniji čovjek
  • Infinity
    18.4k
    Hoces reci da sam glup?
  • NitkoBitan
    26.6k
    ipak smo morali otići uputiti posljednji pozdrav našim senatorima.Captain America

Niste zadovoljni upravljanjem kluba al ste zadovoljni sa senatorima od kojih jedan nije vrijedan spomena ove sezone. Treba ih sterat sve u picku materinu kao i tebe sa ovog foruma, klubu za naslov iduce sezone a nama ovdje za dusevni mir.

Ristovski derbi na Maksimiru, Ademi Gorica... i to je potreban bod razlike, a ima ziher jos barem 5 utakmica koje su oni zeznuli. Nek ste vi dosli zbog njih te im zapljeskali, ne znam za sto.

Sa gustom cu pobrat ban.
  • Thor
    193
    Nisam nesretan. Ok 2.mjesto,isti broj bodova, LP nikad bolja. Jbgita takva sezona. Naravno mogli smo bolje u nekim tekmama,nismo. Rezultat sezone i ocijena na kraju nije katastrofa. Je,moglo je i bolje.
    Ako se potrefi EL super,odlicno. Biti ce dobrih gostovanja. Ako ne, igrati cemo KL i nadam se isto dobrih gostovanja i dobrih rezultata.
    Vjerujem da ce se svlacionica dobro proluftati. Hvala svim igracima koji doprinijeli i koji nas napustaju i nadam se da ce se pametnije birati sada u prijelaznom roku i da ce Zvone naci dobrog trenera kojeg nas klub zasluzuje.
    Ovo je iza nas, sutra je novi dan, sutra pocinje nova sezona. Idemo se reorganizirati i krenimo zajedno u nove pobjede! Idemo po novu titulu!
    Ponos grada mog! :heart: :strong: nema predaje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.