• Ludovic IX
    8.5k
    složimo se da se ne slažemo. Za mene nije. Meni je dinamo vise od rezultata. Dinamo je 3 puta veći klub postao u zadnjih par godina neg je bio kad je osvajao 12 godina zaredom titulu pred 2000 ljudi ( uz iznimku par sezona 2005-2007).

Dinamo danas je slobodan od diktatora.. što puta bitnije od ove titule
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Najjaci daleko over sezone , nasi boysi ,kakva podrska. Naklon do poda vama i Samo vama :heart:
  • Enco
    312
    Rijeka ne može više od ovoga gdje su sad, to je njihov limit

Misliš?
    Čovjek sam napravio stadion, uzme nam dva naslova u osam godina sa pet puta manjim proračunom, a ti govoriš da je to njihov limit.
    Pa šta bi bilo da ima samo pola našeg proračuna?
  • San Lorenzo
    19.3k
    Nemojte samo normalizirati ovaj debakl i pričati da nije sramota...naslov je izgubljen od momčadi koja ima 4-5x manji budžet, koja je na zimu rasprodala skoro sve što valja i koja je osvojila naslov sa 65 bodova, ej, mi u 36 kola nismo bili u stanju prebaciti 65 bodova...nemojte ljudima vrijeđati inteligenciju i perfidno ih nazivati manjim dinamovcima jer su/smo zgroženi ovakvom sezonom.
  • Papastrumf
    16.4k

Naravno da je sramota. Mislim da su svi toga svjesni.
  • Dzgšb
    1.6k
    Sramota je da s najvećim budžetom nismo prvi ,ali imamo demokratsku upravu, i po meni će puno veća sramota biti ako iz ove sezone ništa ne nauče..
  • Crni86
    10.6k
    sramota je da i to velika. Veliki neuspjeh, ali tako je ponekad u zivotu. Moras dotaknut dno kako bi krenuo ispocetka…

Tko zna sta bi bilo i kako bi se odvijala situacija da imamo koji bod vise. Vjerojatno bi opet lagali sami sebe kao prosle sezone, opet bi se odgodio remont, tko zna da ki bi Zvone doso itd. Ne kazem da je ovo dobro, ali ocito je tako moralo biti …
  • Mr Anderson
    11.8k
    I noga u guzicu je korak naprijed.
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Bogu hvala da je gotovo više. Čak me toliko i ne boli, zapravo očekivano. Bitno da nije otišlo dalje od Sv. Roka. Sad se sabrati i primiti posla. Svi. Da se ovako nešto više ne ponovi. Čeka nas jako lijep period vjerujem.
  • Mali dioničar
    17.3k
    Najbolji komentar sezone je dao Perković nakon utakmice.

Dinamo nije pobijedio u 17 utakmica od 36.

Ok, Rijeka nije pobijedila u 18, ali s obzirom na kriminalni Dinamo, i to joj je bilo dovoljno za naslov.

Prvaci i postotak pobjeda u sezoni 2024/25:

Barcelona 27/37
    Napoli 24/38
    Bayern 25/34
    PSG 26/34
    Liverpool 25/38

Čak i u slično ludim raspletu nizozemske lige PSV ima 25/34.

Rijeka je igrom slučaja uzela naslov sa 50% zbog lošeg Dinama, ali da Dinamo u ligi u kojoj je ovakva razlika u budžetu ima pobjedu u 53% utakmica je jednostavno sramotno.
  • Jima
    182
    To nije stadion nego kamp. On je samo iskoristio naše slabosti i lutanja. NE može te nikad klub sa 5x manjim proračunom u niti jednom sportu ugroziti, ako si i malo sposoban (to pričam s višegodišnje rukovodeće pozicije u jednoj sportskoj udruzi). Mi smo ovo godinu odradili amaterski. Najviše uprava, dozvolili raznim menadžerima da uđu u klub (sa trenerima dogovaraju pojačanja, tipa Hoxha, itd...). Samo Boban i njegova čvrsta ruka to mogu promijeniti.
  • Probirštift
    903
    Jedva čekam sljedeću sezonu tak sam našpanan da bi sad već kupio godišnju
  • Odani Zgd
    540
    Ne ponovilo se.Tragedija od sezone,jedino osvojenih 11 bodova u LP vrijedno spomena,ostalo za zaborav.
  • Liberopulos
    8
    Kovačević nadam se da nije potpisal, ovakav mentalni pad ekipe mu se ne smije dogoditi. Kaj će tek u Dinamu bit. Zagovarao ga jesam, ali ipak jbg nije razina za nas.
  • Infinity
    18.4k
    Pa valjda svi zajedno nemaju budzet kao Dinamo, naravno da je sramota.

Mozemo mi gledati neke druge velicine i vrijednosti, ali izgubiti titulu od ovakve Rijeke je sramota. Sezona bi bila sramotna i da smo danas uzeli titulu.

Mozemo se mi tjesiti nekim drugim vrijednostima, ali lazemo sami sebe. Ovo je bruka. Netko u uredu je odgovoran za ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.