• Ludovic IX
    8.5k
    Ovo nije sramota. Sramota bi bila da smo bili kanta za napuhavanja u Europi a doma za kurac. Ovo je loša sezona ali nije sramota.

Nemojmo dramu radit oko jedne jebene sezone. Lani kad je trebalo stisnut, stisli su i razvalili zadnjih 12-13 utakmica. Ove godine, ista stvar nije upalila. Bilo je blizu ali ako ništa drugo, bilo je napeto pratiti sezonu.

Kako je @nitkobitan rekao, nadam se i ja bar plus 10 5 kola prije kraja jer treću dramaticnu sezonu bi volio preskocit
  • ToTo96
    18
    ajde malo pozitive, bit ce bolje, boban je tu, tribina raste, sve vise clanova, idemo jako iducu sezonu, mi na tribini , po europi, a oni na terenu, napokon jednom u EL da odmjerimo snage ! Neka zivi dinamo i majka hrvatska
  • Jima
    182
    Ne možemo svake godine biti prvaci i ovo je godina kada to realno nismo zaslužili, uprkos 30 stativa... Rijeka ne može više od ovoga gdje su sad, to je njihov limit. A o Hajduku da ne pričam, klub slučaj. Tako da možda ovo nije loše za nas. Novi trener, Boban, igrači, pun stadion, sin moj (9g) danas na jugu ne staje s navijanjem, kao i ja prije 25g protiv grčkih Cigana na -18°C... Sve u životu ima svoj smisao i zato glavu gore. Samo Dinamo.
  • Matija97
    61
    koju PM oni slave, samo da Ajdug nije prvak? Debili.
  • Praskaton
    4.4k
    Nije me ovo pretjerano zabolilo.Onaj poraz u Puli me dotukao psihički.Tad sam se pomirio s neuspjehom.Sve smo rekli već više puta,sve razloge i nesreću koja nas prati.
    Igračima nije bilo svejedno na kraju,moram priznat da koliko god to patetično izgleda meni znači.
    To je život i sport ne ide uvijek.Povratak na vrh će bit još slađi.

Sad odmor pa onda pametno napravit rebulid ekipe.Nadam se da se uprava na čelu sa Zvonom neće vodit emocijama kao mi navijači nego gledat isključivo boljitak kluba.
    Bit će to sve dobro,vraćamo se još jači
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    nimalo tuzan nisam jer sam se pomirio jos od Gorice da necemo biti prvaci, ali ne trebaju glave skroz potonuti, treba zasukati rukave i ici dalje da nam se ovo nebi ponovilo dogodine.
  • Ludovic IX
    8.5k
    Propast ćemo , 20 godina sad titulu nećemo vidjeti, imamo 25 milijuna duga, idemo kopati grobova.

Tu neki kreteni žele izbore tj micanje predsjednika što znači izbori i onda u ovom nekom ludilu, dobiješ novog mamica .. grizem se za jezik iako me boli za ban, ali tu baš ima onih koji ne koriste baš glavu i razum. Jedna titula više manje u 114 godina kluba nema baš toliku značaj. Pobjeda DPa na izborima vrijedi ko 4 titule jer toliko imaju vremena da maknu iz dinama mindset mamica koji nažalost slijede i neki koji su se borili protiv mamića
  • don
    13.1k
    Nije me ovo pretjerano zabolilo.Onaj poraz u Puli me dotukao psihičkiPraskaton

upravo to, toliko me dotuklo ove sezone da san ovo večeras primio neočekivano mirno.
  • NORTE
    15.8k
    Ali koja sezona, ovo je sve skupa toliko dugo trajalo da mi nestvarno zvuči da smo u ovoj sezoni igrali protiv Qarabaga.

Taj protivnik me sada podsjetio da je Jakir nakon svega s njim i više nego zasluženo dobio otkaz, nije dovoljno dobar za veliki dinamo kakvog želimo odmah.

Na kraju smo osvojili isti broj bodova kao Rijeka.
    I tako nas je Bel svojim lošim suđenjem na Rujevici i kartoniranjem Kange koštao teškog poraza koji nam je na kraju presudio.
    Naravno, to je samo jedna utakmica, ali na kraju doslovno zbog nje ostajemo bez titule.

Generalno igrači su nam cijelu sezonu bili užasno loši, kriminalno.
    Veliko hvala direktoru Mariću, najzaslužniji za neuspjeh.

Rijeka prvak i to može zahvaliti našim nikakvim igračima.
  • Jima
    182
    Iduće sezone proslava u Travnju će biti slatka.
  • ToTo96
    18
    problem je poceo vec u minhenu zbog 9-2 i nakon toga otkaz Jakirovicu, on nije trebao ic, trebao je ostat !
  • javolimtebejako
    2.4k
    nakon zadnjeg zvizduka za ovu sezonu

PXL-20250525-1703279142.gif
  • Infinity
    18.4k
    Ovo nije sramota.Ludovic IX

Jest
  • Dadox
    279
    nakon 9 komada morao je otići pa da je simbioza Pepa i Kloppa
  • Marc
    452
    Kakva sezona hvala Bogu napokon gotova, neka ovo bude najveća škola… možda je ona utakmica u Münchenu sve usmjerila u ovome smjeru… sve u svemu… treba odahnut i pripremit se za iduću sezonu… i vratit se tamo gdje pripadamo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.