• rioda
    8.3k
    Šego radi razliku u Varaždinu u kontinuitetu, stigne u Hajduk, lopta mu se odbija po deset metara u primanju.Tongo Doumbia

Ma on je potpuno isti igrač kao i u Varaždinu, samo sad nema 20 lopti po utakmici da nešto napravi. To sam napisao i odmah po tom transferu, to nije tip igrača koji može biti dio sustava, nego mora biti prvo ime, ali kvalitetom to može samo u Varaždinu i sličnim klubovima
  • Paggini
    48.1k
    Šego je teški neinteligentni drlog od igrača, kojeg uz to koriste potpuno pogrešno, ali i bez toga, odluke koje donosi ove sezone su sve redom bile pogrešne

Mislim, lik se zove Michele, ne znam šta su ljudi očekivali
  • keppi
    337
    Mislili su da se početak njegovog imena Mich čita P, ....a na kraju je ispalo da se ustvari čita Kr. Pa onda još dodaš drugi dio imena.
  • Jurki
    17.1k
    upravo to. Šego je ok igrac za manje klubove di je skoro pa svejedno kak odigras.. ne jebu te novinari, javnost, okolina itd.. ista prica viđena vec milijardu puta.. Jertec, Špikic, Hoxha, Štefulj.. mogel bi ih nabrajati do sutra.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ako je vjerovati Bildu, Kölnov novi trener, prekaljeni Friedhelm Funkel, prekrižio je Ljubičića i izbacio ga iz momčadi. Austrijski veznjak nije produljio ugovor s njemačkim drugoligašem i isti mu istječe u lipnju, a 71-godišnji strateg navodno ga je otpisao.

Nijemci tvrde da su razlog ozljede, ali i loše partije koje je pružao posljednjih mjeseci. Kako god, najvažnija informacija je ta da Bild tvrdi kako će Ljubičić sada vjerojatno prijeći u Dinamo kao slobodan igrač i potpisati ugovor na četiri godine, te kako je sve načelno dogovoreno. Nije to nužno nova stvar jer je njemački insajder Dominik Schneider još prije dva tjedna pisao kako će Ljubičić od sljedeće sezone igrati u HNL-u.
  • ElDorado
    3.6k
    https://www.index.hr/sport/clanak/ante-crnac-pred-transferom-karijere/2668981.aspx?index_tid=690177&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Nisam od onih koji kukaju i kritiziraju "kog smo mi propustili", ali ovaj dečko je stvarno zaslužio da danas donosi Dinamu titule. Jbtga.
  • Dzoni
    1.2k
    Crnac gdje god da je otišao, otišao je jer je "failed upwards", ne znam kako bih to na hrvatskom rekao, dosta dobar u Rakowu ali 11 milijuna za njega u Norwichu je puno previše bilo, što je i pokazao tako što je bio poprilično prosječan tamo. Stvarno ne znam što vidi Borussija u njemu, ali dobro
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    Nisam od onih koji kukaju i kritiziraju "kog smo mi propustili"ElDorado

Dečko će možda postati odličan igrač u budućnosti, no kao netko tko gleda Norwich relativno često, Crnac nije pokazao ništa ove sezone da mogu reći da je igrač za BVB. Štoviše, njemu bi još jedna sezona Championshipa dobro došla. Da nije bilo Borje Sainza, uvjeljivo najboljeg igrača Norwicha, ova ekipa bi se borila za opstanak, a čak i u takvoj ekipi, Crnac je kao starter bio negdje rubno četvrti igrač ekipe (iza Sainza, Sargenta, Nuneza, čak i Marcondesa.

Već sam pisao, imao je dobre bljeskove, no dobar dio sezone je izgledao izgubljeno na terenu, stavljalo ga se na krilo i u špicu kad je Sargent bio ozljeđen, na špici nije bio dovoljno ni visok ni robusan da se izbori između ovih stoperskih grdosija u Championshipu za prostor, a na krilu je znao nekad biti zaista nedovoljno brz, odlučan i konkretan. Navijači imaju pozitivno mišljenje o njemu, ali ne zbog forme nego godina, jer se nadaju da bi se mogao razviti i nekad u budućnosti biti dobar igrač za njih.

Ukratko, ima potencijala, solidan je, ali još nije razina za top lige i klubove. Nadam se da se varam i da će eksplodirati ukoliko ode u BVB, a i da će Norwich zaraditi na njemu nešto, pa da ne gledam ove jazavce više.
  • Omake
    8k
    Možda Dortmund u njemu vidi novog Gyokeresa ili napadača tog tipa, a ne krilo. Po ovim indie scout stranicama se dosta priča o novom napadačkom arhetipu, Power Forward. Kombinacija brzine tradicionalno nižih napadača i snage tradicionalnih target mena, uz to sposobnost igrati dobro pressing, u tranziciji se izboriti za loptu i s njom osvojit prostor. Crnac to može biti ako mu se stvari poklope. Bolja bi im opcija bio Delap.
  • Efes Pilsen
    11k
    Delap ide u Arsenal ako se ne varam. Ono sto je dosta bitno je i stil lige, mali je uspio i zabijat i asistirat u Championshipu, a u Bundesu se igra dosta otvorenije i tehnicki je sve na visoj razini.
    Ne treba ni zanemarit da je Bundes tradicionalno liga koja odgovara nasim igracima. Krame na Otoku nije bilo nigdje npr..
  • austrijanac
    6.7k
    Slovenci prevedite mi kog mi to dovodimo iz Celja
  • Crni86
    10k
    @SAS1987 @LA BOMBA vrijeme je za sudar slovenskih titana ovog foruma :cool: Da cujemo momci kakav je ovaj igrac
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ako je @Viola još aktivan pa da nam podijeli mišljenje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.