• Dadox
    517
    Možemo li poslati ponudu tovarima u besparici za jednog iz trojca Durdov,Pukštas i Sigur. Znam kako to izgleda nemoguće,ali ne stigne li im konkretna ponuda,a igrač nema ništa protiv…
  • Krizy
    58.6k
    Ne bih ni besplatno niti jednog igrača Hajduka.
  • Jurki
    18.3k
    kad smo ih mogli zakucati u picku materinu na xy godina nasmrkano smece je kupilo Andrijasevica.
    Niti jednog od njih pa taman da je Messiju iz oka ispal.
    Nek ide u Sienu za 3 kasete brokava ko ih jebe.
  • Mali Zeus
    18.1k
    Ne bih ni besplatno niti jednog igrača Hajduka.Krizy

Ja baš suprotno, da gledaš meltdown kod njih da se dogodi.
  • crophantom
    953
    veći meltdown će biti kad ne uspiju nikoga prodati po cijeni kojoj žele pa će plaće igračima morati isplačivati u jogurtima i japankama.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ja sam uvjeren da bi svaki igrač Hajduka puno bolje izgledao u Rijeci i Dinamu. Uostalom, povijest je to i pokazala.

Jednostavno je, kad igraš u Splitu, pritisak je enorman, noge se ukoče same i sužava se vidno polje. Evo, realno je jedan Krovinović prije dolaska u Hajduk bio ozbiljan igrač s ozbiljnim renomeom. U tom svinjcu dole on ne liči ni na što. Šego radi razliku u Varaždinu u kontinuitetu, stigne u Hajduk, lopta mu se odbija po deset metara u primanju.

Druga je stvar što osobno ne bih doveo ni jednog njihovog igrača i što kvalitetom to mogu pratiti samo možda Pukštas, Uremović i Livaja.
  • Fabercaster
    338
    Kupimo Livaju i pošaljemo ga na posudbu u Šibenik :rofl:
  • Droljo
    17.9k
    Nek ademi igra stopera. Igrao je to, zna s loptom i dost je brz za tu poziciju. A smije udarat jer ni njemu se ne daju kartoni baš u HNL-u
  • OsamŠest
    5.7k

Ademi zna s loptom ko i ti sa kladom :joke:
  • Olmic
    5k
    Ademi se mora oprostit od nogometa ili od Dinama
  • Droljo
    17.9k

Nadam se da na kladionicu misliš! Inače se ljutim.
  • rioda
    9k
    Šego radi razliku u Varaždinu u kontinuitetu, stigne u Hajduk, lopta mu se odbija po deset metara u primanju.Tongo Doumbia

Ma on je potpuno isti igrač kao i u Varaždinu, samo sad nema 20 lopti po utakmici da nešto napravi. To sam napisao i odmah po tom transferu, to nije tip igrača koji može biti dio sustava, nego mora biti prvo ime, ali kvalitetom to može samo u Varaždinu i sličnim klubovima
  • Paggini
    56.9k
    Šego je teški neinteligentni drlog od igrača, kojeg uz to koriste potpuno pogrešno, ali i bez toga, odluke koje donosi ove sezone su sve redom bile pogrešne

Mislim, lik se zove Michele, ne znam šta su ljudi očekivali
  • keppi
    418
    Mislili su da se početak njegovog imena Mich čita P, ....a na kraju je ispalo da se ustvari čita Kr. Pa onda još dodaš drugi dio imena.
  • Jurki
    18.3k
    upravo to. Šego je ok igrac za manje klubove di je skoro pa svejedno kak odigras.. ne jebu te novinari, javnost, okolina itd.. ista prica viđena vec milijardu puta.. Jertec, Špikic, Hoxha, Štefulj.. mogel bi ih nabrajati do sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.