• scooniepenn
    5.1k

S obzirom na ozljedu Torrentea trebamo 2 stopera, jer ostajemo na Galešiću i Teu te vjerojatno malom Jakiru kao 5. stoperu koji će izvjesno igrati i za 2. momčad. Osim toga, i s Franjićem imamo 1 lijevog beka. Bez njega trebamo 2.
  • MarK
    978
    Nama treba stoper, Šibeniku pomoć. Ajmo po Morrisona.
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Franjic nije zadnji vezni, nit tu moze raditi razliku, nit je to igrao nakon odlaska iz Dinama barem ne puno.Orc123

Bartol Franjić je zadnji vezni i u 23/24 je u Darmstadtu od 15 utakmica samo protiv Leipziga igrao lijevog beka.

U sezoni 22/23 je radi ozljede odigrao samo 5 utakmica, svih 5 na poziciji zadnjeg veznog.
  • tp1997
    1.6k
    To smo pričali i za lijevog beka. Sve priče da nam je "xy igrač kojemu to nije pozicija dovoljan za HNL" možemo okačiti mačku o rep, vrlo razvidno iz zadnjih dviju sezona.

Dinamo mora težiti na svakoj poziciji imati po dva igrača kojima je to pozicija - jednoga koji može biti kompetitivan na europskoj razini, i drugoga koji je dobra HNL rotacija kad zatreba.

Sve manje od toga, i riskiramo još jednu ovakvu sezonu.
  • ElDorado
    4.5k
    pa to sam i napisao. Franjica otkupiti kao zadnjeg veznog ili desnog stopera. Lijevog beka ili bekove treba kupiti, dosta je krpanja.
  • tp1997
    1.6k
    To se slažem, ali to što Franjić može odigrati stopera po potrebi, ne znači da ne treba dovesti stopera. Apsolutno treba.
  • emilperska
    10.9k

Slažem se da je prošlogodišnja KL jača od ovogodišnje, barem u nekoj širini kvalitete natjecatelja jer će pobjednik ovogodišnje UCL (Chelsea) biti jači dosta od prošlog (Oly). Tako da je sve to relativno, ali realno si u pravu.
    Ipak, to četvrtfinale je u najmanju ruku ekvivalent našem prošle godine.
    S druge strane ciparska liga je uspjela dobiti više predstavnika u ligaškim fazama i to izvan ovog dijela kvali za Ligu prvaka gdje i prvak Sjeverne Irske ima solidne šanse za ligašku fazu. Dakle, liga im je konkurentnija od naše na razini Europe, na stranu što bi Dinamo odskakao kvalitetom kad je u svom primeu (ne ovogodišnji Dinamo).
    I zadnje čovjek je to sve odradio kao starter u tom Pafosu.
    Siguran sam da je on spreman za startera u Dinamu..

A i čime se služiti nego ligaškim koeficijentom gdje nas oni deru ove godine i jači su od nas u ukupnom zbiru? To što naši klubovi kao Hajduk, Rijeka i Osijek žive od lijepih riječi i busanja od prsa da su neko i nešto, u praksi ništa ne znači kad su s druge strane ekipe iz Slovačke, Azeri ili Šveđani,,
  • Orc123
    12.4k
    pa ja bi Bartola definitivno otkupio jer je polivalentan i jednog takvog uvijek treba imati.....i jos je deficitarna lijeva noga...
  • badjibadara
    6.1k
    Nama treba stoper, Šibeniku pomoć. Ajmo po Morrisona.MarK

Treba li i Istra pomoć da uparimo Koskija uz Galešića, mislim da bi bili opak par stopera.
  • scooniepenn
    5.1k

Manje se više slažemo. Moja je poanta bila da se Dinamo kao klub koji je uzeo 11 bodova u Ligi prvaka i pehom protiv Monaca odnosno desetkovanom ekipom protiv Celtica objektivno ne može uspoređivati sa ciparskim klubovima. Kvalitetu Dinama u odnosu na sve ciparske klubove potvrđuju i recentni međusobni dvoboji, a bome i klupski koeficijent. To što smo mi zbog ponajviše ozljeda patili u HNL-u to ne znači kako je to zbog kvalitete i da to treba uzimati kao meritum. No, ne mislim da nam Šunjić ne bi bio pojačanje, s obzirom da nemamo nikakvu šesticu.
  • Filip85
    282
    Što je na kraju sa Taylorom, dolazi li on ili ne ? Bilo je kao da je to gotova stvar...
  • Facke
    6.3k

Dinamo je na zimu imal interes ali je bile dost daleke od realizacije.
  • ElDorado
    4.5k
    Pa to je bila Mariceva opsesija, nema sanse.

Inace kad podvuces crtu taj lik je sjebo sve zivo. Od trenera do svih prinova. Jedino Torrente je iznimka.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Bartol na stopera!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.