• Hambi
    30
    Pozdrav,zelio bih se nadovezati na mladice koje spominjete.
    Ulaze u kontekst dugotrajnosti i buducnosti kluba,a vidim da obojici istice ugovor za 8 mj.
    Nije li malo nonsalantno da se to vec nije odradilo,jer vidim po nekim vanjskim stranicama da se o njima pise u superlativima. Pa vjerujem da su sigurno vec u nekim biljeskama u vecim europskim klubovima.
  • Orc123
    14.9k
    Kad ce vise netko shvatiti da obranu ne igraju samo stoperi, tj. Stoperski par i bekovi!? Obranu igra 11 igraca, a kad je ne igraju onda ispadne o o sto je ispalo protiv Osjeka, a kad je igraju ispadne Salzburg,....koliko pausalnog ocjenjivanja ovdje ko da ljudi nikad nogometa nisu igrali ni gledali!
  • scooniepenn
    6.3k

Ma naravno, kako da ne. Isto kao sto Dinamo ne bi u dvije utakmice masakrirao Ruzomberok i Olimpiju.
    Neki ovdje jednostavno nemaju doticaja s realnoscu pa potcjenjuju vlastiti kiub. Da nije tragicno bilo bi smijesno.
  • Orc123
    14.9k
    Kak je nas Broz, jel se nauzivao Arapskih eura? Ako bi bilo izvedivo mislim da bi Brozovic bio odlicno pojacanje. Ima u njemu materijala za jos 3-4 sezone. Za Hnl bi bio iznad lige daleko, spremniji definitivno od Rakitica.

Kak su ovi s juga dobili sponzore za Raketu, mi bi mogli za Broza u vidu Gavrilovica ili Podravke, barem u cajnoj kobasici, iako po mojem skromnom mišljenju od Gavrilovica je bolja, pa da nas Broz stepe jedno pola kile cajne prije Hajduka ili Gorice i istrci 13km....
  • Dani Olmić
    2.1k
    bilo bi lijepo, al sumnjam da bi se Broz vracao u HNL - pa nece s konja na magarca - kaj mu fali tamo - nagutat ce se jos dovoljno arapske nafte
  • Zagreb1992
    3.2k

Prije bi sponzor mogao biti admiral nego Gavrilović :D
  • Orc123
    14.9k
    Mislim da se ne smije ponoviti greska sa Vrbom, kakvu smo napravili sa Zivkovicem.....Vrba mora ostati do ljeta u Loxi i skupljat tamo iskustvo cak i ako ode Baturina i Rog.....u loxi se jako dobro razvija. Govorio sam jos prije koju godinu da mu treba posudba i trebala mu je! Ne smije se zakociti razvoj!
  • NKDZ86
    7.5k
    bio Vrba na futsal dinamu u subotu u ciboni.
  • Orc123
    14.9k
    Morali bi isto tako probat nac neki klub partner, idealno 1. slo liga jer puno nam igraca propada po posudbama. Tamo bi imali apsolutnu kontrolu u razvijanju nasih igraca i definitivno dugorocno bi to bilo, kako igracki, tako i financijski isplativo. Ukolikl to ne uspijemo, svim silama se zalagati da se 2. Momcadi vrate u 2. Hnl, tj. 1. Ligu sad...
  • Zagi
    15k
    Zašto bi Stojković bio pretplaćen na mjesto 10ke kada ode Baturina?
  • Orc123
    14.9k
    tko je to napisao? Vrba ni nije 10ka, nego 8ica, bas kao i Kacavenda. Mogu to odigrati ali dat ce najvise na centralnom veznom. Radni igraci sa vicom u igri.
    Stojkovic je Bogom dan talent, cista 10ka, igrac poteza, ako ce ostat zdrav definitivno najveci kandidat da uskoci u Batijeve kopacke,...
    Imamo strasno potentnu mladost! Sucic, Pavic, Kaca, Vrba, Stojke, jos uvijek Bati, a prirodao bi i odlicnog Slovenca Suntu.
    Stvarno Bogatstvo!
  • Zagi
    15k
    tko je to napisao?Orc123

Ti . Ako ostaviš Vrbu na posudbi , a prodaš Baturinu i ne kupiš Roga, ostaje Stojković.

Stojkovic je Bogom dan talent, cista 10ka, igrac poteza, ako ce ostat zdrav definitivno najveci kandidat da uskoci u Batijeve kopacke,...Orc123
    vidiš da jesi

Zašto bi jedan imao prednost u odnosu na drugoga? Nek se bore.

Na ljeto. Baturina neće biti prodan na zimu.
  • Paggini
    74.9k
    Zašto bi Stojković bio pretplaćen na mjesto 10ke kada ode Baturina?Zagi

Pa ne bi bio, ali po mome osobnom osjećaju i dojmu, mislim da je prirodni nasljednik Baturine i da ima ono Olmovsko u sebi. To nije dokazano, kao što nije dokazano ni da je Vrba TAJ nasljednik.

Neka se obojica bore za poziciju, dovoljno će biti utakmica za obojicu. A Stojkan može i na krilo ići nekad, ako je Vrba na 10.
  • Zagi
    15k
    Može i Vrba na krilo.
    Nek se bore. Obojica su jako dobri, to je poanta.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Zajec je rekao da tražimo još jednog golmana za rotaciju,po meni idealan kandidat za tu poziciju je Oliver Zelenika.
    Domaći dečko i uz to Dinamovac
    Ima 31 godinu tako da može još 4 godine branit na ovom nivou
    Odlična igra nogom što je za klub poput Dinama u hnlu jako bitno
    Solidan u istrčavanju i ne prima pacerske golove
    Siguran sam da bi pješke došao u Maksimir da ga zovnemo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.