• Orc123
    14.9k
    znaci to je legitiman pokusaj koji nas kostao preko 7mil eura, a stoper koji dolazi besplatno za placu slicnu ko i Sutalo, sa iskustvom Europe to je ne legitiman pokusaj? Koliko smo popusili na Sutalu? I Sutalo je dobio priliku u kontinuitetu....mi doslovno Mmaea otpisujemo vec....dvostruka mjerila...
  • Paggini
    74.9k
    Mmaeeova plaća postaje problem kad je odigrao protiv Osijeka i Belupa grozne utakmice, a nije se spominjalo poslije Istre, Šibenika i Qarabaga, interesantno
  • NitkoBitan
    35.2k
    Mmaee je iznio Qarabag, jedan od bolje ocijenjenih obje utakmice.

Bude i on kad tad uhvatio kontinuitet i formu, ne brinite.
  • ElDorado
    9.8k
    Mislim da je pisalo negdje da je lova za igrače 15 milja i da je smanjena sa 17 milja. Ne sjećam se gdje tak da ne znam da li je točno.
  • plavadesetka
    74
    Ne otpisujem ga, možda i ispadne dobar, samo mislim da nije jeftin koliko ljudi misle, i mislim da nije imao toliko jak CV da se može smatrati da nije riskantna kupnja. Uz to, s obzirom na godine nema mogućnosti daljne prodaje.
  • Orc123
    14.9k
    jel shvacas da igraci s kojima si raskrstio, a bilo ih je na ljeto isto tako morao si platiti nesto za to, da svi kojih si se rijesio, da su 7mj jos bili na Dinamovoj placi, da si usao u LP i da igraci dobivaju bonuse....nije sve crno bijelo i super je ako ce nam proracun biti samo oko 60mil eura!

Prije par sezona kad smo usli u LP nam je proracun bio 65mil eura, pa sad uracunaj inflaciju i koliko sve ošlo gore u tih oar godina i ako sada uspijemo izgurati sezonu s 60cca ro bi bio uspjeh i to veliki jer bi to znacilo da smo dobrano racionalizirali troskove....

Ne zaboraviti da mi trenurno u momcadi imamo 2 potencijalna tranfera veca dobrano od 10mil eura.....Sucic blize 15, Baturina blize 25....to ti daje dugorocni mir....plus oni sitni transferi...

Nasa perspektiva je jako dobra i da je bodovnimzaostatak u hnl npr. 2-3 boda imali ni totalno drugaciju sliku...jbg za ovo smo si sami krivi i sami cemo se izvuci.
  • Sajla
    17.4k
    Ja ne kužim da se ne shvaća da je osnovni problem naše igre brzina, otvaranje i organizacija napada.ElDorado

u HNLu smo prvi po broju postignutih golova, kreiranih velikih šansi i broju udaraca na gol. nismo mi trebali bolje organizirati napad da bismo npr. pobijedili Osijek 5-4, nego nismo smjeli dozvoliti da nam Osijek, Slaven, Istra toliko zabiju. primili smo 15 golova u ligi, jedan Varaždin je primio 7, da ne spominjem ove koji su trenutno ispred nas na tablici.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Možete me napadat ali obrana Benković-Mitrović sigurno ne bi primila 15 komada u hnlu.
    A obojica su bila besplatna kao Mmaee i Torente,nemam ništa protiv stranaca ali želim reć da nije nešto što je tuđe 5 puta bolje od domaćeg... tko zna možda Mmaee i Torente ispadnu top pojačanja ali mislim da za igranje obrane treba jača komunikacija koju će bolje ostvarit 3,4 hrvata nego Japanac,Španjolac,Francuz i Marokanac.
  • ElDorado
    9.8k
    od tih 4 trojica se savršeno razumiju. Mislim komunikacijski
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    ne mogu se razumit ni u pola kako to rade Galešić i Radeljić ili Uremović i Prpić i zato djeluju ozbiljnije i primaju 3 puta manje golova. Stranac ako se dovodi to mora bit neki kapitalac tipa Ojeda,Gnezda Čerin,Mierez,Dahl,Tekpetey a ne potencijalno pojačanje.
    Također mislim da kasnimo sa rekonstrukcijom momčadi,previše ovisimo o "senatorima"(Petković,Teophile,Ristovski,Ademi,Mišić)...šta će se desit za 2,3 godine kad većina njih ne bude mogla? Gdje su potencijalne zamjene?
    Imamo idealno posloženu situaciju ako uzmemo titulu ić ćemo dogodine direktno u lp(Rangers će popušit prvenstvo a Shaktar nas neće stić) to je sigurnih 30 milijuna plus eventualne prodaje Baturine i Sučića.
    Amo uložit nešto da bi nam se višestruko vratilo! Ne mislim da trebamo dovodit pojačanja od 10 milijuna ali uć u ligu prvaka i pojačat se sa strancima kojima ističu ugovori je neozbiljno,nadam se da je ovo sve Mariću dobra škola za idući prijelazni rok jer stvarno vjerujem u tog čovjeka.
  • ElDorado
    9.8k
    spomenuo sam tu Galešića pa me odmah popljuvalo. Ajmo realno. U zadnjih par godina jedini interesantni igrači za nas su iz Rijeke. E sad da li krimos nabija cijene? Eto prodao je Ivanovića za 3,5 milja. Za Pasalica ponude nije dobio a nama nije htio dati ispod 4-5 milja. Iskreno Radeljić bi u LP popusio crveni u roku odmah i nije igrac za nas. Galesic po meni je. Lik je njemacka skola, zna s loptom, ima brzinu. Znas ga pojacanje je u roku odmah. Znam da smo ga htjeli i da je cijena zicer bila 3-4 milje. A koliko smo dali za Kača i Stojka? Meni se instant pojacanje cini bolje nego 3-4 perspektive.
    Sto se Mmaeea tice cinjenica je da lik nije igrao 6 mj i da nije prosao pripreme. I da nikad nije igrao s 3. Pa ti vidi. A za njegove greske i pusione jednako su krivi vezni igraci sa svojim prekokurca greskama. Tak da je Bjelica potpuno u pravu kad je rekao branimo se s 11 igraca.
  • Nogo
    10.2k

Eh da nam je jedan Mierez u nedostatku Petka. :groan:
  • ElDorado
    9.8k
    Moram priznati da mi bas nije jasna koncepcija 3 centarfora. To nemaju niti klubovi s puno vecom lovicom.. Kaj bi taj vrhunski treci trebao biti hiberniran dok Petko igra 80% vremena a ostalo Kule?!
  • Sajla
    17.4k
    da nam je jedan MierezNogo

hm, više ne pokazuje majicu ispod dresa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.