• Daliban
    4.1k
    mali bi prije imao 400000 eura godišnjeDzgšb

Gle, ako se Šotičeka smatra sljedećim u nizu Ivanušec, Majer, Stojković, onda je meni 400k sasvim u redu i realna plaća.

Ponavljam, Šotičeka ne želim i u ovom partikularnom slučaju mi je drago da propada, ali ovakvom praksom ćemo u budućnosti izgubiti borbu za nekog ozbiljnijeg mladog igrača.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Daj nam reci koliko je dozvoljen i rikverc? U postotcima
  • BluePhone67
    5.4k
    mora nazvati Nikky Vuksana, a on Zdravka pa ce javiti.. Polako
  • Jurki
    20.9k
    Gle, ako se Šotičeka smatra sljedećim u nizu Ivanušec, Majer, Stojković, onda je meni 400k sasvim u redu i realna plaćaDaliban

Za 400 tisuca u klubu di glavna vedeta ima milijun... taj igrac bi moral biti odmah standardni prvotimac barem u hnlu.. to je minimum minimuma.
    I cime je to Šoticek dokazal da zasluzuje 400 k?
    Taj nemre probiti obranu djecjeg vrtica a kamoli neke ekipe u Hnlu.
    Kad je trebalo dobiti mrtvog i sahranjenog Rudesa kad je Loksa bila jos u igri za Europu..nije ga bilo na terenu.
    I ti bi takvom igracu dal pocetnu placu 400k?
    Edit: stavljati u isti kontekst Majera i Ivanusca sa Šoticekom je uvreda za njih dvojicu.
    I Majer i Ivanusec su u Loksi bili glavne vedete malo duze nego kaj Šoticek ima prvoligaskog staza.
  • Daliban
    4.1k
    Za 400 tisuca u klubu di glavna vedeta ima milijun... taj igrac bi moral biti standardni prvotimac barem u hnlu.. to je minimum minimuma.
    I cime je to Šoticek dokazal da zasluzuje 400 k?
    Jurki

Pa to se od njega očekuje dogodine ako se sada ide po njega. Bez da ulazimo u opravdanost tih očekivanja.

Taj nemre probiti obranu djecjeg vrtica a kamoli neke ekipe u Hnlu.Jurki

Slažem se i zato ne da mu ne bih dao 400k nego ga ne bi ni kupio. Osvrćem se na princip.
  • FrodoJePurger
    554
    Očito se među juniorima i mlađim igračima HNL pričalo da se u Dinamo može doći zaraditi masne novce a da ništa ne radiš. Zato su mlađi igrači pohlepni kod prelaska u Dinamo, a uprava sklapa ovakve ugovore da mlađi igrači daju više sebe na terenu i izvan njega, što je po meni veliki korak prema naprijed.
  • Droljo
    23.4k
    Samo se ludilo sa belinja i bare (fuj) prebacilo na šotičeka. Zajedničko je samo da je nekima ovod malo što dinamo nudi. Nema prostora za revers... E jebiga dečki. Prošla su vremena kad je dinamo hranio pola zagreba i pola hercegovine... Išš, iš mali miš
  • Omake
    14.1k
    Znači Šotiček odbio minimalnih 200K koje bi dobio sve da minute ne odigra. Drago mi je da je ovo izašlo u javnost. Nadam se da je istina i da će ovakvi ugovori postati standardna praksa.
  • Dzgšb
    1.9k
    oni su sve bili dokazani talenti i nitko od njih nije eksplodirao odmah u Dinamu , ali smiješno je da se moze usporedjivat ovaj sad Dinamo s onim prije kad su gmazovi krali iz njega što su stigli na plaćama na transferima itd. Samo naprijed Marić i ekipa
  • Jurki
    20.9k
    Pa to se od njega očekuje dogodine ako se sada ide po njega. Bez da ulazimo u opravdanost tih očekivanjaDaliban

To ne znaci da u startu treba imati takvu placu..
    vec je normalno ono kaj mu je ponuđeno.. a to je on odbil.
    I neka je. Hvala mu od srca na tome.
  • Dudu9
    1.9k
    Dinamo treba što prije pojačanja dovesti jer već su nam počele pripreme, 20.8 imamo utakmicu za LP, ili opet panično kupovat na kraju 8mj
  • Daliban
    4.1k
    To ne znaci da u startu treba imati takvu placu..
    vec je normalno ono kaj mu je ponuđeno.. a to je on odbil.
    I neka je. Hvala mu od srca na tome.
    Jurki

Pa ako ovo potpiše nikada neće imati takvu plaću u Dinamu, to je 1/1.

Velim, drago mi je da ništa od Šotičeka. Nije mi drago da nas odbijaju i trećerazredni talenti jer smo zabrijali na štednju.
  • Zambatine škude
    3.9k
    Gle, ako se Šotičeka smatra sljedećim u nizu Ivanušec, Majer, Stojković, onda je meni 400k sasvim u redu i realna plaća.Daliban

Da je to realna garantirana plaća, onda bi pola Barcelonine La Masije igralo u Dinamu.

Šotičekova plaća je u suštini garantiranih 200 k bez da odigra minute, gotovo sigurno preko 300 k, a uz jedan prolazak u Europi blizu i 400k. Za igrača kojeg razvijaš, koji na svojim pozicijama ima suigrače koje također razvijaš i za nekog tko iza sebe ima jednu ozbiljnu seniorsku sezonu, rekao bih da je ovo maksimalno koliko smiješ ponuditi kad odvažeš sve varijable.
  • nemapredaje
    6.6k

Nismo zabrijali na štednju već na realne i motivirajuće ugovore.

Evo istovarili smo se za Drmića, pa smo godinu i pol jedva čekali da istekne njegov ugovor.
  • Jurki
    20.9k
    ko je jamio, jamio je.
    Ta vremena su proslost.
    Morat ce se svi naviknuti na novo normalno da nema trpanja eura u dzepove bez uma i razuma.
    Meni je drago kaj nas odbijaju trecerazredni talenti jer vise nebudu mogli s 23-24 godine rijesiti egzistenciju na temelju nicega.
    A prave talente budi siguran bumo platili kak spada. Jer za igraca kod kojeg se vidi da je to to.. na takvom se ne sparalo.
    A Šoticek moze maksimalno biti rotacijski igrac za kojeg nema smisla zavlaciti ruku duboko u novcanik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.