• Jurki
    20.9k
    Dinamo se okreće unutarnjim rezervama.Laugreano

Ne znam kaj mi je ljepse za vidjeti/procitati.. unutarnje rezerve ili Špikic opet zabio glavu u pod i bio u ofsajdu..
  • Olmic
    5.5k
    Kadar za sezonu 24/25

Golmani:
    Neva Zagi Filipovic. Jedina pozcija koja je fiksna

DB: Rpg/ rile / moha- ocekujem raskid ugovora ako vec nece bit moguca prodaja Mohe
    LB: Ogiwara i pojacanje
    Stoperi: Ktc, Zile, Max, Perkovic, Raul i jos jedno pojacanje
    Veza: Misic Sucic Ademi Bati Vrba Rog i pojacanje. Prodaja Bulata, nejasan stav ovo Kacavende, a Gnezda bi sjeo kao budali samar
    Krila: Hoxha Pjaca Spika Stojkovic , tu nam treba pravo pojacanje pa da Stojke moze u borbu sa Batijem
    Napadaci:
    Petko Kule Brodic ako ne ode Petko dovoljno
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    da Stojke moze u borbu sa BatijemOlmic

Kakvu borbu s našim najskupljim i najboljim igračem uz Petka. Igrač koji vrijedi 20 mil eura da se bori za minutažu u Dinamu. Bit će čudo ako ga zadržimo, a kamoli da ostane pa da se bori za poziciju.
  • Olmic
    5.5k
    ma u smislu da moze na svoju prirodnu poziciju. Baturina je fix
  • rioda
    12.3k
    Bolje da propadne Pjaca nego njegovo koljeno :grin:
  • Maximo
    822

Špika će dobit novu šansu ko zamjena za petka, on isto može odigrati ko mantinela
  • OsamŠest
    6.4k
    Špika će dobit novu šansu ko zamjena za petka, on isto može odigrati ko mantinelaMaximo

Bruno je sve samo ne mantinela..
  • Lynx17
    4.5k
    Prijelazni rok miriše na debaklFilip 91

Gdje je "-1" dugme?
  • Pavinho
    410
    nisam znao da je vec 9. Mjesec
  • badjibadara
    8.1k
    Prijelazni rok miriše na debaklFilip 91

Cepam svoju jos nekupljenu godisnju na stotine komadica.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Stari moj ocekivao sam pozitivu,Ali Pjaca da propadne ,jedini i najveci zicer od svih. A i za sad jedini koji ima pedigrej od golmana i rezervi granade,fc pariza itd. Inace sam jako pozitivan lik. Ali ako je Pjaca propao a jest to je prdekana opasna. Nemoj Zeko ti dovoditi igrace plz
  • NKDZ86
    6.8k
    Ako pjaca propadne ljudi, gotovi smo. Bili starci će nas zgazit e
  • 1986-Pl
    192
    kakve gluposti vi pišete...
  • Crni86
    18.2k
    ma nije propao, ekipa se sprda jer vec vlada sizofrenija a transer rok nije ni poceo kako spada…
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Nekima još nije jasno da je potpisao nakon što se sto puta napisalo i da se samo bira način kako će se platit Rijeci, mislim dobro ako vam paše da imate borbe u glavi 1.7 na prvi dan priprema kako je sve gotovo onda slobodno.

Nekima ovdje bi bio debakl da smo potpisali Bellinghama i Mbappea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.