• xavier
    11.3k
    To i kažem, svejedno mi je kamo ide, ali super mi je što na 4 mjesta novinari pišu o 4 različita kluba...ovi o Wolvesima, na drugom mjestu Leipzig, treći o Barci, a četvrti još uvijek o Milanu.
  • marcio amoroso
    33.4k
    15-20 milijuna će odšteta biti. To je moje mišljenje.
  • Infinity
    15.3k
    Bilo bi zanimljivo i da pijani predsjednik nekog naseg nizeligasa posalje ponudu :rofl: Jos samo zo fali u svoj prici.
  • Kwedi
    3.8k
    Ovo podsjeća na Sammira 2010.

    Malaga dala džinovsku ponudu, Dinamo odbio. Kasnije drž gaće situacija da se nekaj proda
  • Infinity
    15.3k
    Zanimljivo, isti covjek ih zastupa.
  • Jaro
    5.9k
    ja sam mislio na FIFA solidarnost postotak - jer su Wolvesi takav klub - a naravno da je nagadjane kao i Milan, kao i Barca - sve inforamcije krecu iz SN - tako da nebi bilo cudno da nikad nije ni jedna ponuda dosla...
  • deda
    29k
    West Bromu se ozljedilo lijevo krilo večeras, očekujem Bilićevu ponudu u roku 2-3 dana za Oršića.
  • FLYZG
    27
    Eto da se i ja malo osvrnem na potencijalni transfer Danija Olma...,znači unazad nekoliko mjeseci se barata basnoslovnim ciframa,iznosima od 30 do 50 milijuna eura,da bi početkom godine ta cijena drastično pala i sada se,zamislite svi zadovoljavaju s nekih "bijednih" 20-tak milijunčeka,uz naravno nekakvih klasičnih postotaka kod idućeg transfera i ono što mi je najzanimljivije kako malo tko uopće postavi pitanje od kuda sad toliki pad u cijeni transfera,u klubu su se pomirili s činjenicom odlaska Olma,pristali na prodaju(očito izbora nemaju),ali gdje su sada odjednom ti svi silni kupci i ponude,kada opet ponavljam znamo kojim se ciframa baratalo pisljednjih mjeseci,godinu dana,uspoređivalo ga se s Felixom iz Benfice koji je navodno transferiran za "brutalnih" 120 milijuna u Atletico,na Olmovom budućem transferu se gradio novi stadion,a sada "samo" 20-tak milijuna...,ili možda ima u toj priči nešto što neznamo ili nesmijemo znati,ugl.sve mi počinje smrdit na nekakav loš ishod svega i klasične priče "tresla se brda,a rodio se miš"...,čovjek će otić,Dinamo zaradit ništa više niti manje nego predhodnih godina i to je to...,živi bili pa vidjeli!
  • xavier
    11.3k


    Moram priznati da ne razumijem na što točno misliš. O kakvom "padu u cijeni transfera" govoriš? Tko je to ranije nudio veće iznose koje je Dinamo odbio pa da su ponude u ovom prijelaznom roku "manje"?

    Te iznose od ne znam koliko desetaka milijuna spominjali su jedino novinari i navijači, ali činjenica je da niti jedan klub u niti jednom trenutku nije ponudio niti blizu toliko. Prošlog ljeto smo bili sretni što je ostao, a pokazalo se da je velikim dijelom ostao iz razloga što je izostala bilo kakva konkretna ponuda. Pokazalo se da je jedina prava ponuda bila ona Borussije koja je iznosila manje od 20 milijuna.

    I to je ono što cijelo vrijeme govorim. TM je super stranica, ali igrač vrijedi koliko je netko spreman ponuditi za njega. I neće nikakvo pisanje Olivarija, Ničote i ekipe o tome kako engleski klubovi "samo što nisu ponudili 40 milijuna" to promijeniti...
  • deda
    29k
    Ljudi moji, apsolutno sve, ali apsolutno sve informacije u ovoj kakofoniji oko Olma posljednjih mjesec dana su došle iz SN. Ni jedan drugi izvor na svijetu nije dao nikakve detalje ponuda, ugovora, bonusa i ne znam čega sve ne. Ni jedan klub se javno nije očitovao o svojoj ponudi, ni jedan strani medij nije bio izvor takve informacije.
  • Jaro
    5.9k
    ispravak - neki mediji su opovrgavali price koje bi dosle iz SN :rofl:
  • xavier
    11.3k
    neki mediji su opovrgavali price koje bi dosle iz SN :rofl:Jaro

    Nakon čega bi ekipa iz SN-a samo malo "prepakirala" priču i opet nastavila lupati bez ikakvih činjenica.
  • FLYZG
    27
    ...znači prvenstveno se baziram na informacije iz medija,zatim TM,istina je da nitko nije niti približno ponudio bilo kakvu svotu o kojoj se priča zadnjih godinu dana,dakle 30,40 i više milijuna eura,ali zar u tim i takvim informacijama nebi možda mediji upravo trebali biti najkompetentniji ili još više možda TM od kojeg uostalom sve počinje,a između redaka se vrlo dobro dalo isčitat da klupska vrhuška ništa manje ne očekuje od recimo nekih 30 milijuna,pa nadalje,jer ako je recimo jedan Pjaca otišao za 23 milje,od Olmovog se očekuje znatno više ili možda ipak ne...,sada smo očito zapeli u situaciji "brže bolje" prodaj ili "daj što daš"!
  • Kwedi
    3.8k
    Dakle, sumirajmo na nekoliko razina suludu situaciju kako govna izmišljaju i nemaju imalo srama i morala:


    1. Davorin Olivari iz Sportskih novosti izmisli članak o transferu Hajrovića u Luton
    2. Vijest prenesu bosanski mediji
    3. Vijest o transferu iz bosanskih medija igračev menadžer nazove glupošću
    4. Sportske novosti naprave novi (nepotpisani) članak u kojem govore o transferu kao lažnoj vijesti,
    ali svejedno nemaju obraza priznati kako je to njihova izmišljotina te im je „opravdavajući” članak
    pun rupa što opet govori o novinarskoj profesiji i kvaliteti njihovih novinara

    Sad ide zabavan dio, vijest (bez potpisa autora) sa Instagram profila prenijele au Sportske novosti s naslovom:
    OGLASIO SE IGRAČ S IZLAZNIH VRATA DINAMA: 'To su gluposti, običan fake news!'
    DEMANTIRAO JE SVOG MENADŽERA? Sve će biti jasnije već za nekoliko dana
    Članak navodi „
    Na brojne novinarske upite nije želio odgovarati, samo je kratko poručio da se
    trenutno odmara od nogometa ” što je u potpunoj suprotnosti od naslova „oglasio se igrač”.
    Još nadrealniji dio naslova je onaj gdje je igrač demantirao svog menadžera, a rečenica u
    navedenom članku glasi:
    „Međutim, ubrzo se ipak oglasio putem svojeg Instagram profila. Podijelio je fotografiju novinskog članka u kojemu njegov menadžer Miloš Malenović navodno spominje realizaciju transfera u Luton, a preko fotografije je napisao: Fake news! Gluposti!”
    Kao dokaz tome zalijepljen je screenshot, ali ne Izeta Hajrovića kako se navodi u članku već
    Miloša Malenovića.


    Jebo im ja mater svima. Četnici iz Sportskih

    https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/tamo-vec-igra-jedan-hrvatski-reprezentativac-u-uzasnoj-su-situaciji-zele-izaci-iz-krize-omiljeni-lik-ide-u-englesku-dinamo-ga-pusta-besplatno/9817882/

    https://sport1.oslobodjenje.ba/hrvatska/izet-hajrovic-pravi-potpuno-neocekivan-transfer-i-seli-u-englesku/177528

    https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/oglasio-se-igrac-s-izlaznih-vrata-dinama-to-su-gluposti-obican-fake-news-demantirao-je-svog-menadzera-sve-ce-biti-jasnije-vec-za-nekoliko-dana/9819607/
  • xavier
    11.3k


    Znači što se tiče izvora, TM na osnovu dostupnih podataka pokušava procijeniti "vrijednost" igrača. Lijepo je sve to vidjeti na jednom mjestu, ali to ne znači da i klubovi na igrače gledaju na identičan način. Uzimati pak hrvatske novinare kao pouzdan izvor je van pameti. Lijepo je kolega gore objasnio kako funkcioniraju njihovi tekstovi.

    Ja i dalje nisam shvatio što misliš da je trebalo/treba napraviti drugačije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions