• Nino Bule
    11.3k

    I nova kranjca i max trebaju imat gostujuci sektor ko na pampasu
  • dzgkt
    141
    Ode i Karoglan

    Akrap je objavila da je potpisan sporazumni raskid ugovora s Mislavom Karoglanom. Pomoćni trener Jure Ivanković do daljnjeg preuzima prvu momčad.
  • don
    1.3k
    Jure Ivankovic novi trener :rofl: :rofl: :rofl:
  • mali M
    3.3k
    I nova kranjca i max trebaju imat gostujuci sektor ko na pampasuNino Bule

    tako je. Pleksi pregrada i mreža ispred i to je to. Ovo na Rujevici je fakat neljudski..

    p.s. - nadam se da će se i ovoj nejači od Demona poslat kazna i cifra za ono paljenje stolica na jugu jučer..
  • Captain America
    13.3k
    Jure Ivankovic novi trener :rofl: :rofl: :rofl:don

    Ko?
  • Banana 2
    397
    “Nas Hajduk” ovim potezom jača poziciju moći i pokaziva ko je ipak glavni u klubu! Sljedeće sezone predviđam max 4misto, kad se Osijek podigne.BBB Sibenik

    Možda ne odmah sljedeće, ali dugoročno da. Osijek će se definitivno podići, ne sumnjam da će Boto napraviti dobar posao.

    Sve ovisi koga imaju kao zamjenu u Splitu i hoće li biti rasprodaje u Rijeci, ali mislim da su trebali smijeniti Nikoličiusa i Karoglana.

    EDIT: Vidim da i Karodlan ode.
  • Keyser Soze
    8k
    Očekujem LJPV kao novog predsjednika.
  • Dzgšb
    222
    ikona NK Širokog brijega, frend karoglana ,koji u igračkom i trenerskom CV-u mu je taj klub najjači i sad pomoćni trener ajduka haha i sad će bit glavni trener hahahah
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Lukšin mandat se ne može sada ocjenjivati nego će sve biti jasno za godinu-dvije. Mogla je svaka budala dovest hrpu starih igrača koji će kratkoročno naraviti neki rezultat a dugoročno srozati klub na još niže razine nego što je bio prije Lukše. Ovo ''kratkoročno'' je prošlo (2 kupa i 2 druga mjesta) a sada dolazi ono ''dugoročno''. Sada ćemo već u ovom prijelaznom roku vidjeti je li Lukšin mandat bio dobar ili loš za Hajduk.

    Hajdukovci žive u vlastitoj laži koja glasi ''mi smo stabilan klub koji može živjeti od članarina, ulaznica, prodaje dresova itd.'' Novci od članarina su negdje 1,5 milijun eura, prodali su na vrhuncu euforije 10 000 Livajinih dresova, dres košta 80 eura i dobijemo cifru od 800 000 eura a od toga 30 posto profita ide proizvođaču (Macrone). Ugrubo Hajduk od dresova zaradi manje od milijun eura.

    Mi ćemo od naših otpisanih Komnena Andrića i Nike Jankovića zaraditi više nego Hajduk od članarina i dresova to jest 27. igrač Dinama u hijerarhiji > svi hajdukovi novci od članarina i 28. igrač Dinama u hijerarhiji > svi hajdukovi novci od prodaje dresova.

    Ja se grohotom smijem kada čitam hajdukove navijače koji pišu ''imamo posloženu ekipu, sada samo još uz Periju, Livaju, Uremovića, Pukstasa, Sigura trebamo dovesti Moru, Tomu Bašića, Rebića, Domagoja Bradarića i opet se borimo za titulu.'' Ljudi moji pa mi smo svjesni da moramo prodati Baturinu da bi preživjeli a ovi žive u snovima i uopće ne slute što će im se dogoditi. Oni definitivno moraju prodavati da bi preživjeli. Još im je enormno spuštena cijena za Pukstasa i Sigura. Ja ne znam koji će to sportski direktor iz bogatijih klubova iskeširati ''očekivanih'' 10-ak milijuna za Pukstasa i 5-6 za Sigura...oni ovu polusezonu izgledaju kao igrači od milijun eura, ništa bolji od Bubanje, Bukvića i sličnih igrača.

    Za kraj, mislim da ovo oko Lukše nije bila klasična smjena nego su znali već svi u klubu da odlazi na kraju sezone pa su to samo ubrzali da se u ova 2-3 mjeseca nova uprava konsolidira. Lukša je poput pravog političara kratkoročno dobro odradio, ispao heroj, njegovog nasljednika će Torcida jurcati po gradu jer ''nije na razini Lukše'' a Lukšu očekujem uskoro na nekoj izbornoj listi HDZ-a ili kao HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Splita, župana SD županije i slično.
  • Mihaljević
    8k
    Ma Božica i Vlatka su za tog Lukšu alfa i omega... :wink:
  • SjevernaStrana
    640
    Očekujem LJPV kao novog predsjednika.Keyser Soze

    Drma iz sjene
  • Banana 2
    397
    dres košta 80 eura i dobijemo cifru od 800 000 eura a od toga 30 posto profita ide proizvođaču (Macrone). Ugrubo Hajduk od dresova zaradi manje od milijun eura.Maksim Maksimirski

    Jel oni stvarno dobivaju toliki postotak od dresova ili si to slučajno obrnuo?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.