• bongo
    618


    Branco im je bio SD od 2018 do 2020, a Boto nakon njega 2021-2023

    Inače Branco je trenutno SD u Fenerbahceu
  • BBB Baranja
    227
    Nije. Boto, od 2021. do ljeta 2023.
  • Logistika
    1.1k
    Gledam sad sažetak...Hoxha koliko god je limitiran,lik se nije doveo sam u Dinamo. Ali kad je tu,daje svoj maximum...krlja radi,stalo mu je da igra očito...ne cini se od onih uzimam pare boli me kurac. Dok je Špikić neki igrač koji nikad ništa ne donese...Hoxha nesto napravi kako treba,Špikić ništa...Špika je i sa AEK i PAOK fulao meč lopte
  • Gelipter
    3.4k
    Na današnji smo dan prije točno 5 godina izgubili 3:0 od Benfice u osmini finala Europa lige...
  • Guinness
    1.9k
    Na današnji smo dan prije točno 5 godina izgubili 3:0 od Benfice u osmini finala Europa lige...Gelipter

    Jučerašnji.
  • Logistika
    1.1k
    molim te da nagodinu ovaj dan ne spominješ :) ahahahaha
  • Gelipter
    3.4k
    osjećam se jednako sjebano kao i jučer nakon tekme pa je došlo do omaške možda.

    podsjetio me Facebook jer sam objavio tada "Činiš me sretnim kad tužno je" i "Nema veze gube il pobjeđuju". I ta je obavijest bila prva koju sam danas vidio kad sam se zbudil. :sweat:
  • Georg Koch
    3.3k
    Tek sad kad se glava malo ohladila i kad sam prihvatio ovo sve, moram se malo osvrnuti na utakmicu.
    Sinoc sam isao leci u 10h, ne znam kad sam prije tako rano ostavio sve.
    Nije problem ispasti, problem je ispasti ovako.
    Nije problem ispasti i od losije ekipe, dogadja se svakodnevno da losiji prolaze (ali Paok po nicemu nije bolji od nas i tu je kraj price, po meni), problem je nacin i pristup.
    Nije problem prvu tekmu pobijediti pa ispasti, problem je kako?
    Gubili smo, ispadali smo i dalje cemo.
    Petarda od Paoka je nedopustiva.
    Nacin igre, prepanutost, bojazljivost, ne dolici klubu velicine DINAMA.
    Izjave prije same tekme i forsiranje prica o mega atmosferi ne prilici ljudima o i oko kluba velicine DINAMA.
    Kaze se tipa; bit ce nezgodno, imaju dobru ekipu, doma su jos bolji nosi ih publika, ali to nije nista na sto nisu navikli igraci Dinama. Pobjedili smo 2:0, imamo lijepu prenost, postujemo ih ali idemo po prolaz.
    Problem je kad xy utakmica ove sezone golove, smijesne golove iz prekida, zar se to u 8+ mjeseci ne moze nauciti braniti?
    Nemojte mi pisati a zar je Jakir rekao Misicu/Bernaueru/ostalima da onako traljavo reagiraju u datim momentima.
    Nije, ali prevelik je uzorak utakmica, i precesto se isto dogadja, zato se nema sta braniti.
    45-60 min, kad smo poceli igrati nogomet dali smo gol i imali 2 dobre sanse. Zasto od pocetka nismo igrali nogomet?

    Ne ocekuje nitko od tebe da ces na 2:0 napasti u Grckoj, ali ne ocekuje nitko od tebe kao trenera DINAMA da ces onako bojazljivo izvesti ekipu, dobru ekipu, koja samo gleda da izbije loptu, rijesi je se, i koja samo gleda da ne primi gol na pocetku. Sve to dodje na naplatu.
    Igraci su zeljni, igraci mogu, i igraci znaju da mogu, i hoce.
    Samo je potrebno promijeniti pristup, kako god!!!
  • Teofil Kateran
    817
    Jučer sam baš razmišljao dok smo još imali aktivni rezultat postoji li vezni igrač na klupi Dinama koji može ući na poluvremenu i držati tempo i zamijeniti igrača iz prve postave, a da se ne primjeti pad nego baš suprotno i skužio sam da nema nikoga. Jedini takav igrač trenutno po meni je Bulat, a njega nema. I tu se definitivno možemo zapitati koliko kvalitete imamo trenutno u vezi. Zato se nadam što ranijem povratku i Bulata i Roga.
  • Logistika
    1.1k
    Kako smo se zaj sto nam Ljubicic nikad nije zaigrao veznjaka kako treba. Usrali smo se bas u jednom trenutku,pogubio se klub. Volim Ademija,čast mu za sve...ali sam mišljenja da bi nama Ljubičić u rosteru bio korisniji od Ademija
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Odmah sam rekao da je prodaja Ljubicica teski debilizam, al bilo je komentara hrpu kako smo za teskog limita dobili ozbiljan novac, a lik je svaki put s klupe donio nesto. No, to se vec naginje na famoznu selekciju i procjenu igraca trenercine kojem je Hoxha raketa.
  • Blueshadow86
    848
    Ne znam za vas, ali jučer kad god bi bio korner ili slobodni udarac za ove, mene stres uhvati. Nama je i Slaven Belupo radio probleme u prekidima, nama svaka ekipa napravi probleme kod prekida. Ok, znam da problem leži i u centrimetraži naših igrača jer mi osim Petkovića i Mišića više nemamo visokih, ali šta se radi na treninzima po tom pitanju, po pitanju postavljanja, pozicioniranja... Izgleda da se i ovdje vidi trenerov rukopis.
  • Logistika
    1.1k
    Ista stvar kod mene godinama. I Dinamo i reprezentacija. Kad je korner za nekog gore nego penal. Kad je naš korner veca je sansa da ce biti zajebano na našoj strani iz kontre.
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Mene to podjseca na ona vremena kad je Zajec dobio otkaz, primali smo hrpu toga iz prekida. Onda je dosao Vaha, Tonel, pa je Biscan prekomandiran na stopera i moment se okrenuo.. Jednostavno, nemamo sta vise cekat, treba odigrat potez i maknut ono sto vec dokazano ne ide.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.