• Doktor Kunić
    2.5k
    od svega što je bjelica sagradio, ovakvi ko ovaj ruše i uništavaju. Sramota da Dinamo gubi utakmice na ovakav način protiv protivnika ranga paok i sparta. Spustiti gaće i čekati kraj.
  • Gelipter
    3.4k
    Osjećam se i dalje tako nemoćno i nestvarno, smijem se, a plaće mi se...
    a opet tek nakon ovakvih poraza zapravo vidimo koliko ga volimo... I opet nemrem dočekat Rudeš... Bilo bi mi lako da te ne volim... Prelako... Jbg mama Dinamo!
  • bulja
    46
    Na kraju je pokazatelj kakva je situacija u momčadi, svi senatori se pokupe a mali Baturina mora pred kamere..
  • austrijanac
    2.7k

    Mali je veliki :smile:
  • Noel
    4k
    Jel netko primjetio 86 trening majicu koju je Baturina stavio za izjavu? Batigol je baš top. Jedina svijetla točka u današnjoj tekmi.
  • Gelipter
    3.4k
    zanimljivo isti broj je na majici kasnije imao i Hoxha.
    Inače, mali Baturina jedina pozitivna stvar večeras.
  • Rakovica1986
    537
    Zadržao se na poslu, vozim kući ko manijak, upadam u stan, podižem malog koji mi trči u zagrljaj, palim TV , a ovaj se doslovno zalijeće i centrira za prvi gol.
    Ja samo reko gol, on se veseli jer ne kuži još ništa osim da se na "gol" viče i maše rukama..

    Tragedija od prvog poluvremena, kao da igramo protiv Reala pa ne znamo uštopat loptu i dodat prvom do sebe od straha.
    Daš taj gol, stisneš, Špikić si prvo vrlo spretno stvori, a onda on doda loptu Kotarskom umjesto da mu sad ko inače ode preko noge i uđe sama u gol.
    Izdvojit nekoga nakon 5:1 i ispadanja da je bio dobar nije pošteno iako je bilo svega, ali čini mi se da je Baturina opet pokazao da je zapravo najbolji igrač na terenu pogotovo uzevši u obzir i godine.
    Jakiroviću tebe nisam zaboravio, opet si ispao amater...
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    O samom dvomeču treba priznati da je PAOK osjetno bolja ekipa i to se vidi pri svakom dodiru lopte koliko su oni mekši na njoj, bolji tehničari i veći znalci. Vidjelo se i u prvoj utakmici da su tehnički jači, imali su posjed 60 posto prvo poluvrijeme i realno su bili bolji ali smo onda mi zabili gol iz ničega i tu se promijenio momentum, trener Lucescu je promašio sa izmjenama i na kraju ispade nerealnih 2-0.

    Ovakva utakmica u kojoj se protivnik nametne posjedom ističe koliko lošu obranu imamo i koliko se naši veznjaci ne snalaze kada im netko otme posjed. U ligi prvaka bi nam svaka ekipa uzela posjed i to bi izgledalo iznimno ružno.
  • Dudu9
    437
    Ma Dinamo ove godine nezna igrati kad protivnik radi presing, jednostavno mišića izoliraju i mi vise nemamo igru, nemamo brza krila kao Oršić da razbije protivnika
  • BBB Sibenik
    4k
    Boli me šta su nas isamarali, a nisu bolji od nas. Po ko zna koji put ove sezone, samo to..
  • superhik
    10.3k
    PAOK osjetno bolja ekipaMaksim Maksimirski

    Koja nije mogla stajati na nogama od 45. do 72. minute, a u prvoj utakmici im je vezni red bio šetalište za naše igrače
  • Orc123
    5.1k
    Mi smo pobijedili sami sebe! Paok je iskusna momcad ali nimalo bolja od nas! Veli Jakir nije se pogrijesilo sa pripremom a ovo je doslovno deja vu sa Spartom.
  • jedan u nizu
    6k
    Veceras smo na Toumbi mogli gledati utakmicu izmedu Dinama i Dinama
  • mosad
    364
    PAOK osjetno bolja ekipa i to se vidi pri svakom dodiru lopte koliko su oni mekši na njoj, bolji tehničari i veći znalciMaksim Maksimirski

    Ovo treba uokviriti
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Vidjelo se i u prvoj utakmici da su tehnički jači, imali su posjed 60 posto prvo poluvrijeme i realno su bili bolji ali smo onda mi zabili gol iz ničega i tu se promijenio momentumMaksim Maksimirski

    U prvoj tekmi prvog poluvremena je bilo vidljivo da nam fali igrac u sredini, meni je neshvatljivo da krenes sa istim rasporedom igraca a vec si to uvidio samo se nisi opekao.

    Danas je jos jedan klasicni vezni igrac trebao poceti umjesto Spikica, pa makar to bio Halilovic a Bati dobiti potpunu slobodu gore.

    Dugo lošijeg trenera na ovom nivou nisam vidio u pripremi utakmice i u taktickim detaljima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.