• Maksim Maksimirski
    4.5k
    Pa bolji su, to je mogao vidjeti svak ko je gledao PAOK-Dinamo. Možemo mi biti gorljivi navijači ali svak ko je iole objektivan (neki Europljanin) i ko je gledao dvomeč sigurno neće reći ''Dinamo je bolja ekipa''. Trebamo nekad priznati ako je protivnik u ovom trenutku bolji, nije sramota.
  • Klenx
    4.1k
    Znate kako bi se PAOK proveo, pa čak i sa ovom momčadi Dinama, da Dinamo ima ozbiljnog trenera, a ne bosansku bleferčinu?

    Kao onda Ferencvaros koji je dobio 4 komada na svom terenu.

    Bezvezna ekipa koja ostavlja toliko prostora, nema nikakve igre osim bjesomučnih centaršuteva i čekanja prilike iz kornera.
    I takvi bleferu daju 5 komada.
  • Ivan0302
    219
    Oj šta reći znači, biti će uvijek poraza i svega, ali ovako izgubiti od PAOKA da nam zabije 5 komada to mi nije jasno. I amaterskih grešaka igrača kao da su prvi put na terenu svi zajedno to ne mogu razumjeti.
    Jedino pozitivno što kao ovo treba značiti da ćemo se usredotočiti na HNL, ali vidit ćemo kako će to uopće izgledati.
    Može netko naći kada smo zadnji put izgubili4 razlike u Europi?
  • Dzoni
    109
    Može netko naći kada smo zadnji put izgubili4 razlike u Europi?Ivan0302

    Prosle sezone protiv Milana u ligi prvaka
  • Ivan0302
    219
    hahahahaha koliko smo pali užas od Milana 4 primili, a sada od Paoka 4 razlike, i to prednost 2 gola imaš. Ma užas bolje ništa ne pisati. Laku noć ljudi...u dobru i u zluu sjever he uvijek tuuu... :heart:
  • Sibirski plavac
    1.3k
    U Sportskima svi igrači dobili ocjenu 5 osim KTC-a i Petkovića koji su dobili 5,5, i Baturine koji je dobio 6. Trener također peticu dobio. Najveću kritiku autor je stavio Bernaueru tvrdeći da je griješio u "apsolutno svemu". Ostali su dobili kritiku od 2-3 riječi tipa "loše,nije bio dobar"
  • Kepec
    4.6k
    Jakirović je danas kasnio sa zamjenama 10 minuta, jer smo prvih 10-15 minuta stisli i imali smo priliku minimalno smanjiti rezultat i onda smo pali. Umjesto zamjena usljedio je gol za 4:1.
    Nevistić previše zacementiran na gol liniji, da je malo hrabriji spasio bi koji gol.
    KTC i Bernauer solidni uz par grešaka, nervira me to dodavanje u obrani pa do Nevistića gdje panično izbijamo loptu.
    Bekovi nikaj posebno, Mauro treba više prema naprijed ima tu kvalitetu, Rile glup faul u napadu pred kraj tekme gdje se postavlja na igrača koji skače i glula reakcija u napadu nakon kojeg primamo gol.
    Mišić opet ništa posebno, šteta za penal, jednostavno smo se previše otvorili, a on nije dovoljno brz da tu situaciju rješi drugačije.
    Sučić je mlad i možda je danas naučio zakaj se lopti nikad ne okreće guzica. Upravo zato jer se tako najgore odbija lopta, uđi u nju okrenut licem nebu ti lopta ništa.
    Baturina jedini raspoložen danas, vidi se da se diže u formi i samo neka tako nastavi.
    Krila kriminalna, Hoxha osim gola nije nikaj napravio, svaka mu čast za prvijenac, ali to kaj on igra nije dovoljno za Dinamo.
    Petković ništa posebno danas.
  • Ludovic IX
    5.3k
    Dal sam razočaran? Jesam. Dal ću sutra isto bit razočaran? Hoću.

    Dal ću ovdje prosipat žuč i vrijeđati igrače i trenera? Nema šanse.

    Činjenica je da smo se ove sezone previše puta raspali. Činjenica je da čim smo pod pritiskom, pucamo i protiv lošijih od sebe.činjenica je da je trener taj koji nije na razini dinama. Činjenica je i da smo lani imali 4 igrača od kojih su 3 osvojila broncu na sp, a jedan nas je nosio na proljeće kad nam je bas to trebalo. Činjenica je da smo prodavali i da ćemo prodavati jer je to naša stvarnost ali je isto i cinjenica da smo ipak prije znali zamijeniti te prodane igrače sa igračima sličnog potencijala a ove godine to nismo.
    Ali smo i dalje najkvalitetniji u HNL-u. Nisu drugi bolji nego samo mi igramo lošije nego možemo i nego smo očekivali.

    Kad sve to zbrojim i oduzmem, još uvijek sam siguran da ćemo ovu sezonu završiti titulom. Dal će bit lako? Vjerojatno ne.
  • Crle
    354
    Najgore je što nemamo nikakvog automatizma u igri. Prekidi su nam loši i praktički nikad nemamo odgovor na protivnika sa boljim prekidima.

    Sa maxom i nevistićem smo dobili ok igru u zadnjoj liniji no čim nas se visoko stisne problem je iznjeti loptu.

    Mislim da nemamo lošu momčad i da bi to bolje izgledalo sa drugim trenerom.

    Po meni treba nać dobrog SD i dobrog trenera pa im dati vremena da se sve to uigra i posloži.

    Ova sezona tko zna kako će završiti i nisam pametan da li je bolje pustiti Jakiru sezonu do kraja ili pokušati napraviti pozitivan šok sa promjenom trenera. Ako uooće imamo opciju koga dovesti.
  • Zambatine škude
    2.1k
    O samom dvomeču treba priznati da je PAOK osjetno bolja ekipa i to se vidi pri svakom dodiru lopte koliko su oni mekši na njoj, bolji tehničari i veći znalci. Vidjelo se i u prvoj utakmici da su tehnički jači, imali su posjed 60 posto prvo poluvrijeme i realno su bili bolji ali smo onda mi zabili gol iz ničega i tu se promijenio momentum, trener Lucescu je promašio sa izmjenama i na kraju ispade nerealnih 2-0.

    Ovakva utakmica u kojoj se protivnik nametne posjedom ističe koliko lošu obranu imamo i koliko se naši veznjaci ne snalaze kada im netko otme posjed. U ligi prvaka bi nam svaka ekipa uzela posjed i to bi izgledalo iznimno ružno.
    Maksim Maksimirski

    Pa prolaz protiv Betisa i 2:0 iz prve tekme si sve igrao točno tako. Kako izgleda kad naša vezna linija dominira vidimo u HNL-u di zadnjih 20 minuta prangijamo lopte u šesnaesterac protiv Rudeša i Varaždina.
  • Đeki Ćen
    18
    Nisam zalostan zbog eliminacije u ovom smjesnom europskom natjecanju, unatoc uspjehu protiv Spanjolaca prethodnu rundu. Posvetit se prvenstvu prioritet. Bez domace titule nema nas ni u Europi nigdje.
    Imamo limitiranu momcad koja ocevidno ne moze igrat na dvije fronte. Realnost i prioriteti
  • Logistika
    1.1k
    Kad odem na profil Dinama i vidim grčke komentare tipa "this is Thoumba" jos vise mi nije dobro.
  • Mali Zeus
    9.6k
    Bila je nedužna šala.

    Htio sam napisati poduži post o ovome jučer, ali nemam snage.
  • BBB Baranja
    232
    Proslo ispod radara... Ovu momcad PAOK-a slagao je Osijekov SD Jose Boto
  • Mr Anderson
    5.4k
    Proslo ispod radara... Ovu momcad PAOK-a slagao je Osijekov SD Jose BotoBBB Baranja

    Kaj nije njima SD bio onaj Branco što je neko vrijeme bio u Hajduku?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.