• scooniepenn
    1.9k
    Ovo je službeno s Wikipedije: "Until the installation of seating on all stands in 1998, which reduced the capacity to 32,000 (seated). The introduction of security zones in 2000 further reduced the capacity to the current capacity of 29,000 seats."

    Dakle, 20-ak tisuća možemo danas očekivati.
  • jedan u nizu
    6.2k
    Ljudi, mi imamo priliku svjedociti jednom europskom cetvrtfinalu na Maksimiru!
    Prije koju godinu nas je pandemija sprijecila da prisustvujemo rusenju Tottenhama i dvoboju sa Villarralom. Sada je povijesna prilika da uzivo gledamo jedno cetvrtfinale.

    O onome sto smo prije vise godina samo sanjali, danas nam dolazi pod 'normalno' i ocekivano.
    Vjerujem da vecina ljudi nije svjesna kakav je to podvig!

    Idemo danas po taj prolaz!! :strong: :strong:
  • flexXy
    1.9k
    450 minuta nogometa do finala, jedva cekam
  • ShanKu
    365
    Evo danas idem pola smjene prije doma, nadam se da to igrači pročitaju :rofl:
  • Blueshadow86
    969
    Zar je bitno koliki im je kapacitet stadiona? Zar je bitno koliko imaju pretplatnika i koliko će ih doći večeras? Zar je bitno hoće li oni juriti od 1. minute ili od 17. minute? Ovdje i u ovoj utakmici se nekoga drugoga pita za nešto - NAS!
    Samo hrabro, Dinamo!
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Nervoza za utakmicu u mene od sinoc vlada puno izraženije nego prije.

    Idemo ih vratit na tvorničke postavke ove grčke vlaje, u vrijeme kad su znali jesu li turci, grci, cigići ili sad sve troje u jednom.

    Nek živi ljubav, nek se budi dan..
  • Mr Anderson
    5.4k
    Vezano uz ove napise koji se provlače po nekim medijima kako nas tamo čeka teška utakmica radi užarene atmosfere u nabrijanom okruženju, osvrnuo bih se na jedan jako dobar članak koji sam negdje pročitao danas.
    Naša ekipa je preiskusna i dovoljno hrabra da bi to previše na njih utjecalo. Prije nekih pola godine su igrali u puno goroj situaciji u izrazito neprijateljskoj atmosferi nakon sukoba u Ateni. I nije nas pokolebalo, odigrali smo hrabru i mirnu utakmicu, poveli 2:0 i samo nesretan splet raznih okolnosti nas je izbacio. O svemu odlučuje izvedba na terenu, a ne kako će se ponašati ovi na tribinama vjerojatno pojačani svojom crno-belom braćom. Zato vjerujem u prolaz.
  • Marley
    901
    e upravo to. Ono u Ateni je bila puuuno napetija situacija, tako da vjerujem da nema sanse da decki danas padnu pod dojmom neprijateljski nastrojenih navijaca, ma koliko njih bilo.
  • LaznjakProsineckog
    496
    Protiv AEK-a je divlje bilo, protiv Hajduka na Poljudu isto, tako da to s atmosferom je smiješno, naši se igrači smiju tome ja mislim. Šta oni briju s tim kvazi 'paklom'.
    Od sastava očekujem da počnu Špikić i Hoxha, nikako Kaneko i Vidović, pogotovo Vidović, zbog defenzivne igre. Nadam se da ćemo krenut sa prvom dvojicom. Ostalo je više manje poznato.
  • Markelo
    2.5k
    Nakon toliko važnih europskih utakmica na punim stadionima, nama će se noge odsjeći na Toumbi? Budimo ozbiljni. To jedino još blesavi tovari misle za svoj poljud pa im dođe Villareal sa drugom ekipom i bez problema odradi uzvrat. Šta reć da se tako iskusna ekipa nije usrala ludila u "cvitu Mediterana"

    Sparta nam je u 25 minuta uvalila 2 gola u uzvratu, tako će vjerovatno i Paok krenut a mi smo valjda neke zaključke izvukli iz tog poraza
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Kakav dan danas , idemo pametno ovu fenomenaonu sezoni i borbu za tri trofeja produziti. Imamo prednost iz prve
    I skustvo . Bez glupih zutih kartona ,ne podleci na provokacij Ali sa stavom pobjednika . Ne dozvoliti ni njima ni sudcu da se razmase . Bit ce prostira za zabiti ,i to cemo napraviti ,idemo i tamo po pobjedu
  • Mali Zeus
    9.8k
    Ako izgubimo predsjednik treba van.
  • Mr Blue
    3.4k
    Zvao me Graž da vas podsjetim da igramo protiv turskog kluba kojeg pogoni lova jednog Rusa, Putinovog političkog prijatelja, koji financira rat u Ukrajini. Ni danas mi nije bitno kako, bitno mi je samo da izvučemo pozitivan rezultat, PAOK mora pasti!!
  • superhik
    10.4k
    Ako izgubimo predsjednik treba van.Mali Zeus

    Već sam ti na nekoliko tema obrisao ovakve tipove komentara. Ovo je Forum, a ne WhatsApp grupa sa prijateljima pa da se lupa enter na sve što padne na pamet.

    Ovo je točan primjer onoga što smo ovdje pisali, pa neka ovdje ostane kao primjer:

    https://www.zonadinamo.com/discussion/1087/kvaliteta-upisa-na-zoni
  • Marley
    901
    Setam danas kroz Maksimir i nostalgicno gledam u stadion... mislim si, iako decki igraju bez podrske navijaca veceras... nadam se da su svjesni koliku podrsku zapravo imaju :strong:

    S njima sam u mislima cijeli dan bez prestanka :rofl: , ajmooooooo decki nasi, hrabro i borbeno, pa kako bude :heart:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.