• hardek
    1.4k
    Ma mislim da se mogu izvući 2+ sezone od njega i dobra zarada na kraju. Pa ko god se vraćao izvana u Dinamo iz liga petica ostao je barem sezonu i po prije nego je otišao dalje.

    Najviše zašto bi volio Belju jer mi se čini kao savršeni fit za Dinamo. Osim toga također mi se čini kao "safe bet", odnosno da koliko god koštao ne može se na njemu izgubiti. Nešto kao kad je Rog dolazio, da platili smo ga puno, ali bio je dominantan u HNLu i nije bilo straha da neće dominirati i u Dinamu.
  • Kujtim Shalla
    2k
    Albion Rrahmani napadace iz balkanija kojeg smo spominjali,ja izmedju ostalih. Razvaljuje u rumunjskoj . 15 tekmu 13 golova. Pratili ga Kopenhagen ,trabzon i lille . Mogli smo ga dovest za kikiriki
  • Mihaljević
    7.9k
    NmY4YWI5NDc3ZjYxYTY4ZTNmYjg2YTU2MGViYjZkNTg=.thumb.jpg?tmp=2024-03-12-16-46-21&app=req-65f06abd50fbe&retry=1
    Octavian Popescu igrač o kojem sa pričao prije 2-3mj (Link), još nije potpisao novi ugovor sa Steauom i u Dinamo može doći besplatno , dečko je mrcina koji nažalost zbog svojih G/A nema ponuda iz boljih klubova od npr. Rangersa, siguran sam da bi dečko eksplodirao u Dinamu i da se njegov stil igre uklapa u naš, + posebno jer Baturina 90% ide na ljeto, Hoxha varira a i ne znamo kakav će biti Stojke nakon ozljede... Zvijer.
  • Krizy
    35.4k
    Nisam ga gledao, ali po statistici rumunjski Špikić.
    Možda on i Stojković lijevo ne bi bili loše opcije.
  • Sunja86
    992
    Ovo što sam sažetaka pogledao,dosta loša završnica i puno driblinga u prazno,nama treba okomotije krilo sa dobrom završnicom. Juninho iz Qarabaga je odličan al mislim da to nije realno sada,pogotovo radi onakve predstave protiv Leverkusena.Eh da je na ljeto što se tiče krila ubost kalibar Soudania ili Fernandesa, Oršića.
  • Mihaljević
    7.9k
    Po statistici da, ali nije ni Ivanušec u početku imao neku bajnu statistiku, pogledaj ovdje samo prvih 10 sec, Špika se u životu tako ne bi odvažio da šuta.

  • Kujtim Shalla
    2k
    Rumunja nisam gledao ,Ali Juninho sto ga kollega Šunja navede me odusevio. Nemogu vjerovati da igra za Qarabag, njihovi scouti rade strasan posao i nije jedini dobar tamo. Pa Leverkusen je mogao prvu utakmicu u sezoni izgubit bas od njih. I sam ih je razbio .Bukvalno. Bilo bi dobro pokupit ga ,a na kraju ce zavrsiti u Ferencu kao onaj traore koji nas je sve dojmio kad smo igrali protiv fc sheriffa
  • Mališan
    1.7k
    Juninho iz Qarabaga je odličan al mislim da to nije realno sada,pogotovo radi onakve predstave protiv LeverkusenaSunja86

    Tak se pretpostavljalo i za Traorea i slične pa nas je prvi prijelazni rok razuvjerio.
  • Sunja86
    992
    Taj mi se Traore nije pretjerano sviđao,odličan igrač za ekipu koje će igrati na kontre, ovaj Juninho je sigurno tehnički potkovaniji od Traorea, baš me podsjeća
    na Soudania to je moj neki dojam.
  • Orc123
    5k
    a kaj Traoreu fali? Igra odlicno u Ferencu...da je kod nas bio bi najbolje krilo trenutno! Bio je ozlijeđen na pocetku sezone a prije toga je rasturao, prosle sezone isto odlican...i btw vrijwdi 4mil eura.
  • Peškaman
    2.5k
    Ja bih volio Pierrota ukoliko Bruno ide na kraju sezone.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Ja bi volio i Pierrota i Miereza, naravno obojicu u slucaju da Petkovic ode. U slucaju da Petkovic ostane svejedno bi doveo jednog od te dvojice i zahvalio se Ili Kulenovicu ili Brodicu (a mozda i obojici). Puno je tu slagalica ali jedno je sigurno, Drmicu nikako ne produzivat ugovor.
  • Mališan
    1.7k


    Krivo si skužil.

    Ne velim da mu nešto fali nego povlačim paralelu da je realno ostvariv transfer za nas jer se i tad pričalo da kasnimo za Traorea odnosno da nećemo moć konkurirat klubovima iz lige 5 pa je ispalo da je otišao u Ferencvaros kojemu smo definitivno mogli konkurirat.
  • Facke
    2k


    A kam bu isel? Najbole mu je ostati doma.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Da se tebi pruži prilika igrati na veće nivou ne bi pristao ?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.