• Droljo
    5k
    I vešović isto. Leverkusen ne postoji. Ne znam što su jeli ovi
  • Sunja86
    1k
    Ovaj Juninho baš kida vjerovatno će na ljeto napraviti dobar transfer.
  • Droljo
    5k
    Strašno kakav gol
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    brutalan je ,upravongledam jbt. Du su ga iskopali ,nevjerovatno
  • Sportskifanatik
    367
    NA PRODAJU je čak 9 od 13 igrača koje je prošlog ljeta doveo kasnije smijenjeni sportski direktor Sven Mislintat. To su Josip Šutalo, Borna Sosa, Jakov Medić, Georges Mikautadze, Carlos Forbs, Gaston Avila, Chuba Akpom, Benjamin Tahirović i Anton Gaai. Od novih igrača na transfer-listu ne idu samo Sivert Mannsverk, Diant Ramah i Branco van den Boomen."

    Jel ima tu mjesta za posudbu sose na lb?
  • Sportskifanatik
    367
    imam osjecaj da ogia necu docekat da krene igrat dok mi je perkovic prespor za tu poziciju,on je cisiti stoper
  • Zagreb1992
    1.3k
    Bojan Miovski ..solidan napadač i ne košta puno ..Ako ode Petković eto nam igrača koji je sposoban izdominirati u prvenstvu i koristan je za europu
  • Praskaton
    1.8k
    Govorilo se o Alioskom ako se ne varam,za neku razumnu cijenu rado bih ga vidio u dresu Dinama.Navikao igrat na visokoj razini sigurno ima u njemu jos dvije sezone ozbiljnog nogometa.
    Uz Ogija i Perkovica osigurana ta pozicija
  • Izet Hajrović
    882
    Ako ode PetkovićZagreb1992

    Nadam se da neće, ali bez obzira na to ostao on ili ne, svakako bih doveo Belju, imat ćemo dovoljno utakmica da igraju obojica, a ima i boljih rješenja na tržištu ako Beljo nije opcija.
  • Yovitssa
    344
    Mislim da Petković odlazi 100% na kraju sezone. Već sad igra najbolju sezonu otkako je kod nas, a ima smiješnu otkupnu klauzulu koju može i Qarabag aktivirati, a kamoli klubovi iz "liga petice"...

    Alioski je svakako top pojačanje, pisao sam prije par tjedana kako se nadam da nisu odustali...
  • scooniepenn
    1.8k
    Gledao sam Maccabi Haifu prosli tjedan protiv Fiorentine i Pierrot je ponovno dominirao. Kako se covjek gradi, odlaze i razigrava je next level. Nije on klasa Petka u tehnickom smislu, ali u nekim kategorijama je i bolji, a definitivno slican tip igrac koji bi vjerujem najbolje moguce nadomjestio Petka ako ode. Predlazem da pogledate sazetak.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Treba pierrota uzeti odmah, ili miereza ,da se zna planirati. Beljom nije realan
  • hardek
    1.4k
    Ne vidim zašto bi Beljo bio nerealan na ljeto ako ostane u ovakvom statusu kao što je sada, a vjerujem da hoće. Zna on dobro da bi u Dinamu isporučio bez problema 20 g+a u jednoj sezoni pa vjerujem da bi ga se moglo privući ako bi Petko otišao
  • Infinity
    15.2k
    Zna on da bi se nakon sezone mogao prodati negdje gdje ce igrati, ali to znamo i mi. On vjerojatno ne bi imao nista protiv jedne sezone u Dinamu, ali bi nasi u Dinamu vjerojatno imali. Sumnjam da se ikome trosi vrijeme, energija i novac na igraca kojem u startu obecas da moze ici nakon jedne sezone. Nije on Messi pa da nam je vrijedan i na par mjeseci. Do ljeta se mora moci naci napadac koji ce tu odigrati minimum svih minimuma barem dvije sezone.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.