• Dici98
    22
    Do podne mora otici ZG
    Ajmoo Purgeriiiii
  • criticus
    9.5k
    Ak mi za ovakvu tekmu ne možemo prodati 20-22k onda nam ni ne treba stadion veći od 25k. — Cosey

Ma ne treba nam ni od 10k. Ako se dobro sjecam protiv zvjezdanog PSGa nije bilo ni toliko...

Ne budite kratkovidni. Ovo je tek početak. Mislite da Dinamo neće u skoroj budućnosti prebacit 50k članova? Mislite da Dinamovština neće rasti sada kada napokon postane slobodna? Ne brinite se ko će popunit ta mjesta na stadionu.
  • Cosey
    584

Kad si već spomenuo kratkovidnost, razmisli malo o demografskoj slici Hrvatske i kak će se ona odraziti na posjećenost utakmica i generalno potrebu za većim stadionom. Isprike za offtopic.
  • Cosey
    584

Kaj, toliko ti je komplicirano za shvatiti ovo kaj sam napisao?
  • Dalmatinec
    657
    Da, ali na novom stadionu će sigurno, mora, biti za ovakvu utakmicu 30 000 ljudi.
  • Cosey
    584
    Da, ali na novom stadionu će sigurno, mora, biti za ovakvu utakmicu 30 000 ljudi. — Dalmatinec

Nadam se.
  • The Undertaker
    10.3k
    I Nepalci vole nogomet.
  • jedan u nizu
    19.9k

Zakaj onda uopce gradimo stadion ako nam demografska situacija ide prema dolje?

Pa nece Zagreb izgubiti 700k ljudi u 20 godina.
    Hrvatska gubi na stanovnistvu, to je svima jasno. Ali Zagreb i dalje dobiva. I ne, ne mislim tu na strane radnike.
    Stadion ce trajati sljedecih 50godina. Nebude u Zagrebu 2080.godine samo 150k ljudi.

Split ima 160k ljudi i stadion od 33k.
    Zagreb ima skoro 5 puta vise ljudi. Jel nam treba stadion od 165k mjesta?

Osijek ima 95k ljudi i stadion od 13k. Zagreb ima 7.5 puta vise ljudi. Jel nam treba stadion od 100k mjesta?

Jel to konplicirano shvatiti?
  • Cosey
    584
    I Nepalci vole nogomet. — The Undertaker

Posebno budu se istaknuli u vikanju "Mi smo Purgeri, najjači smo, najjači".
  • Cosey
    584
    Zakaj onda uopce gradimo stadion ako nam demografska situacija ide prema dolje? — jedan u nizu

Stadion gradimo jer nam je potreban. Ovaj je bio nakazan i prije 25 godina, a kamoli danas.

Osijek ima 95k ljudi i stadion od 13k. Zagreb ima 7.5 puta vise ljudi. Jel nam treba stadion od 100k mjesta? — jedan u nizu

Jedno je imati stadion poput Rapida i Ferencvarosa (iako mi je jasno da i u Beču i Budimpešti imaju nacionalne stadione) normalnog kapaciteta, a jedno je imati 13k. Tu su i argumenti poput troškova gradnje, funkcionalnosti, održavanja itd. Po meni je sve iznad 28-30k previše.
  • Mrvica
    4.3k
    Ako ne uspijem isprintat ulaznicu, mislite da bi mogao to odradit na TP sutra kojim slučajem?
  • Ludovic IX
    12.8k
    nije cijena problem jer se najbolje karte prve prodaju.. i da imamo zapadnu tribinu od 15k , ona bi se prodala.. na novom stadionu će sva sjedala bit bolja neg sad na zapadu tak da neće bit problem na druge tribine otići.
  • Purgeri
    1.3k
    Evo opet ovakvih stručnjaka. Prvo, tko kaze da se nece prodat? Drugo, NE MOZE se mjerit nikakva posjeta na ovom raspadajućem ruglu s neljudskim uvjetim s bilo kakvim novim stadionom koji automatski dize posjetu za trećinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.