• Muka
    344
    Jako naporna utakmica, a to je bilo i za ocekivati. Domaci teren je domaci teren i svugdje je nezgodno kada igraš u gostima. Još smo u igri i biti ce tesko. I drugi ce prosipati bodove, a imamo i međusobne utakmice s vodećima. Sve je moguće.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Biti u igri za naslov još je ravno čudu s obzirom da cijelu sezonu igramo bez napadača.

    Da sam glavni napadač Dinama i da me Kulenović (ne podcjenjujuć ga) školuje pristupom,strasti za golom i svim ostalim,zahvalio bih se sam sebi i otišao se uhljebit u Adanaspor.

    Mi smo u Hnl-u odavno pročitana knjiga, Europa nam donekle prolazi na određeno zalaganje,disciplinu i atmosferu u Maksimiru.
  • Noel
    4k
    Danas nažalost totalni promašaj mog predviđanja tekme. Bio sam uvjeren u sličnu utakmicu kao protiv Gorice u kupu a pokazalo se suprotno. Ja bi rekao po prikaznoj igri bod ko kuća! Tužna istina trenutno. Osijek bolji većinu utakmice i možda su zaslužili i sva 3 boda. Gledat na Paok dok se ne možemo maknut sa 3. mjesta u prvenstvu je smiješno. Tragedija nije neka jer i da smo dobili ovo danas i uzeli 2 boda više ionako bi za naslov morali dobit i Rijeku i hajduk na Rujevici i Poljudu. I sad isto moramo te dvije tekme dobit tak da nema neke razlike. Preživjet ovu sezonu pa vidjet dalje..
  • IceMan
    1.5k
    Kaj se tiče današnje tekme moramo priznat da smo imali više sreće nego pameti i s obzirom na viđeno nismo ni zaslužili bod jer je Osijek imao puno više prilika i igrao bolje.

    Što se tiče Petkovića, on je totalno van forme sad već neko vrijeme al to nije ni problem kolko onaj njegov klasični “bolimekurac” style i di imaš osjećaj da se lik malo tu zajebava a ostalo sve mu je baš ravno.
    Nedopustivo. Nadam se da će ga neki “Bjelica” poslat na tribinu jer je lik baš jako zreo za to.

    Dobra stvar je da smo nekim čudom još uvijek u debeloj igri za kantu, iako moram priznat da ne očekujem ništa. Pogotovo na gostovanjima u Splitu ili Rijeci. Igra nam nije bajna al ak sam kaj naučio o ovogodišnjem Dinamu da stvarno neznaš kaj očekivat i s čim nas mogu iznenadit.
  • plavac173
    2.6k
    Potez utakmice.

    IMG-5324.png
  • BBBaranja
    1.9k

    Kakav doktorski potez :lol:
  • Krulek
    193
    Nisam stari forumaš, na forumu sam unazad nekoliko mjeseci. Upravo sam se vratio sa utakmice kao dinamovac u mom rodnom gradu. Navijanje BBB je bilo na najvišoj razini, ali ono što već mjesecima razočarava ovaj put sam imao prilike vidjeti uživo. Potpuni nedostatak borbenosti u prvom poluvremenu , Petković očekivano nezainteresirani malonogometaš sa mnoštvom izgubljenih lopti, Ristovski izvan forme, Kaneko kao da je prvi put u Dinamovoj startnoj postavi. Nevistić uz onu grešku kod gola spašavao čiste prilike u nekoliko navrata i KTC...što reći, možda ga je mali Bukvić predriblao, ali on je bio i stoper, i zadnji vezni i playmaker, na kraju i lijevo krilo. Nadam se da se drugi igrači stide kad im Teo 34- godišnjak drži predavanje na terenu o tome kako se bori za svoj klub. Sve u svemu, može netko reći da sam defetist, viđao sam unazad pedesetak godina svašta u Dinamu, ali u ovakvoj situaciji sa ovakvom igrom mislim da nemamo šanse za osvajanje prvenstva. Osobito kad im mladci iz Osijeka daju lekciju iz nogometa kao večeras.
  • Oluja
    3.6k
    smazao ga mali bez ičega, ne treba mu ni prilog, ni kruh.
  • IstokKa96
    556
    Pogreske trenera su:
    a) Ristovski - RPG, RPG je trebao krenuti
    b) Mišić - Halilović, ranija zamjena, recimo vec u 60. minuti
    c) Brodić/Kulenović, raniji ulazak

    Inace, Os je odigrao na vrhuncu, s 3 zadnja su nametnuli ritmom, a nasi zacudo nisu uspjeli nametnuti posjed.

    Drugo poluvrijeme se okrenulo jer mi smo ipak razina vise, ali zamjene nisu bile pravovremene.

    Bod blize naslovu.
  • Jurki
    8.5k
    Bod blize naslovuIstokKa96

    Odmah se sjetim Cacica i dobim proljev. Makar Cacic je doktor nauka za ovu neznalicu na klupi.
    Ajd da dobivamo manje utakmice lakse.. al nas jedan Varazdin drzi u matnoj situaciji di nas golman spasava debakla.. glupost Gode proslo kolo.. takvom igrom se nemre reci bod blize naslovu.. vec je prikladnija izjava..nakon ovog kola smo se sjebali ko foka.
  • sport
    2.3k
    Bila bi slična utakmica da je igrao isti sastav kao protiv Gorice +KTC umjesto Živkovića
  • plavac173
    2.6k
    Varazdin drzi u matnoj situaciji di nas golman spasava debakla.. glupost Gode proslo kolo.. takvomJurki

    Svi smo ljuti i razocarani ali svi, pocevsi i od mene pretjerujemo sa tim prijasnjim rezultatima. Varazdin smo igrali 2 ipo dana poslije Betisa u Spanjolskoj te smo izgubili u ta 2 ipo dana i 1 noc spavanja zbog onog kasnjenja leta, ne znam sta je tocno bilo, u prijasnjim sezonama Dinama skoro nikada ne dobijemo kolo hnla koje slijedi poslije europe pa je i ovo neka novost. A za Rijeku pogotovo, takodjer 3 dana poslije Betisa i prolaska istog i odigrali smo opet dobru utakmicu i trebali smo ju puno prije zavrsit i dobit na mirniji nacin, ali to ove sezone ocito ne postoji, barem za sad.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.