• Efes Pilsen
    6.9k
    Ispada da je cijeli svijet posemerio s leaderima, managerima itd. Vecini je bilo jasno da ovo nije Petkova utakmica i prije poluvremena, zasto je Petko odigrao 100 minuta? Jel postoji razlog zasto timovi imaju trenere? Jel neko procjenjuje stanje tih igraca, taktiku protivnika? Jel neko placen za odlucivanje? Jel slucajno da treneri lete prvi? Ajax je bio u zoni ispadanja, sad su na rubu EL, Lyon je bio u zoni ispadanja sad su blize sredini, Nikola Jurcevic je osigurao naslov prvaka i finale kupa, a zamijenjen je Bjelicom... Ja bi razumio ovu ogorcenost igracima da mi igramo neki nogomet otkad je Jakirovic dosao pa ga zli i zlocesti Petkovic sabotira. Realnost je nesto drugo.. pa tko hoce prihvatit tko nece..
  • Rakovica1986
    537
    Utakmica u skladu sa sezonom. Da samo malo češće probaju odigrat dupli pas sa trećim iz prve što je neka osnova, to bi već na nešto ličilo. Nema tog nekog momčadskog štiha da mogu reći da sam optimist jer mi i dalje izgledaju koda se ne znaju na terenu.

    Petko je naš najbolji strijelac i najbolji igrač i uvijek je on imao svojih amplituda, samo što su ga nekad pokrivali Orša i Ivanušec, a danas ofanzivni veznjaci koje imamo. Puno je tu negative prema igračima, a imamo stratega koji svaku pressicu prije tekme otkriva nešto što je saznao o ekipi koju treba pobjedit i nikad nema osjećaj za zbivanja na terenu. Danas da si uveo Špikića koji je i dalje što je, a skupa s njim Tibora mogao si dobit točno to nešto što ti je falilo da gospodariš terenom, ali lakše je gurat po starom pa reć sve sam probao.

    Ništa više od boda danas zaslužili nismo.
  • Facke
    2k
    Si sme mi srditi nakon neresenog rezultata. Ali prije par dani su tu neki teri sad plujeju po igracima i treneru svrsavali na iste. Pa koj je vami? Da v trenutne situacije je nami X v Osijeku "pre male" ali to nije los rezultat. Vec se duze mucime v Osijeku. To nije od denes tak. Po mene je taj bod okej. Bole to nek nis. X je po mene oke rezultat. Nit sme mi odigrali bog zna koj a nije ni Osijek. Prvih 10 minot sme dobre krenuli, s energiju , brzinu i mislil sam da je to to. Medutim sme se mi povlekli zbog cega? E to je sad pune zanimljivese pitanje. Prijeli sme glup gol , imeli dosta dosta situaciji da prije zabime da sme donesli tocne odluke i dosli bi do vise gol sansi. Na kraju sme zasluzene zabili. I koj sad? Prvenstve nije gotove. Si su u stanju jos kiksati. I da Petkovic denes nije bil dober. Al kulke nam je on dal dobruga i jebenih utakmic te se zabi? Najlakse ga je onda vredati ili? Ok rezultat ideme dale i gotove. Koj bu bu.
  • rioda
    2.6k
    Inače vidim da je tema među konkurentima današnja sudačka nadoknada. 8 zamjena, puknuta arkada Osijekovog igrača, ona gužva među igračima, što je još bilo?
  • marcio amoroso
    32.5k
    Uzalud se nerviramo.

    Jednostavno će nam trebati sve pobjede u ovim manjim utakmicama i nećemo smijeti izgubiti u Splitu i Rijeci. Jesmo to sposobni napraviti procijenite sami.

    O tekmi ne bih puno, eventualno da smo mogli i bez problema izgubiti. Neva i sreća su nam dosta pomogli.
  • Kepec
    4.8k
    Vratio se doma, reko idem pročitat Zonu prije spavanja već sam se pripremio na pljuvačinu.
    Uz pljuvačinu, kritiziranje i vrijeđanje igrača ubacilo se tu i raspravljanje i svađanje formuaša tako da ću imati dodatne noćne more noćas.

    Evo da se u ovih 58 stranica napiše nekaj pozitivno. Pampas fora stadion, lijepo je doć negdje s pristojnim parkiralištem, wcom u kojem ima sapuna, pivom...
    Prije tekme Kohorta je vikala "igrajte", a istok im je odgovarao "pederi", pa smo se i mi priključili istoku u ovom djelu "pederi", malo zajebancije prije tekme.
    Na kraju tekme se pjevalo "Išli smo sa vama...", nije bilo zviždanja igračima i pljuvanja kao na forumu, svjesni su svi koliko su katastrofalnih i pičkastih 90 minuta odigrali, ali su ipak u zadnjim minutama uspjeli jedan mali dio iskupiti.
    Par ljudi je spomenulo KTC-a, u moru negative danas je ostao nezapažen. Kod gola je zaplivao, opasno, ali kaj je on sve radio u zadnjim minutama utakmice, mogu slobodno reći da je on velikim djelom zaslužan za one kornere i na kraju za gol. Nije imao asistenciju ili predasistenciju već taj moment trka prema naprijed koji je falio ostalim igračima.

    Idemo dalje, borba se nastavlja, reći ću samo jedno, niti jedan igrač ili trener nije veći od kluba.
  • kibic
    1k
    Ok rezultat ideme dale i gotove. Koj bu bu.Facke

    Kolega fala na objavi. Mislim da se svi trebaju ugledat na njegovu objavu.
  • Jurki
    8.8k
    sve ok, i ne, nije problem rezultat..vec pristup i igra cijele ekipe koji je cijelu sezonu toplo-hladno.
    Ne igramo dobro to je najveci problem. Nebi vjerojatno nitko nist rekel da smo odigrali 1:1 al da je pristup bil na razini.
    Jebes x na gostovanju kod ekipe koja je doma dobra. Brine me valjda ko i vecinu na forumu, nas pristup utakmicama.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Bod na teškom gostovanju nije nešto najgore, dapače. Ali u vidu borbe za naslov i praćenja Rijeke nije baš najbolji scenarij, osobito s obzirom na raspored.

    U svakom slučaju trebalo je i moralo bolje, Jakir još jednom nije znao što i kako, zamjene su trebale biti već na poluvremenu i Petković nikako nije smio i trebao odigrati cijelu.
  • Plavo Srce
    97
    Sinoc sam odmah nakon utakmice, jos vruc, dao svoju brzinsku analizu

    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/394807

    A danas, nakon zaista lose noci, do 3 ujutro sam jos jednom detaljno pogledao snimku - zelim ponoviti jos jedno:

    Manji je problem izgubiti bodove, svi koji kazete da je Osijek uvijek tezak teren ste u pravu i apsolutno se slazem da ne treba pljuvati igrace, ali ono ste se NE SMIJE dogoditi, a sto je iskljuciva odgovornost trenera jest da cijelo prvo poluvrijeme, a pogotovo do primljenog gola igramo na nacin koji ocigledno ne moze donijeti nista i ocigledno je pogresan. Kako je moguce da smo toliko defenzivni i neopasni (osim mozda u prve 2 minute)?

    I nije problem stajati malo otraga, pa cekati polukontru, ali u ovoj tekmi se, ako vec to zelis, moralo stajati 30-40 metara blize suparnickom golu, a razbijaci (kad vec igras s nekoliko njih), onda moraju razbijati u protivnickoj polovici, a ne spavati pred svojim golom.

    I isto tako, moze se dogoditi da udjes malo uspavan u utakmicu (ne znam kako kad je ovako vazna, ali cak i to prihvacam), ali se NE MOZE dogoditi da kao trener nakon 10 minuta ne poludis na svoju momcad i ne promijenis stvari iz korijena.

    Zakljucak: ovu smo utakmicu poceli s lose odabranim sastavom, trebalo je poceti ili s dvije spice, ja bih s Kulenovicem da siluje njihov zadnji red i da im posve poremeti tranziciju ILI s jos jednim ofenzivnim veznjakom tipa Halilovic. Ali ako vec inzisiras poceti s razbijacima, a ne kreativcima, pa onda ih, prijatelju, razbijaj presingom! Em sto krenes s manje prikladnom momcad, em sto ih pustis da igraju kako Osijeku paše!

    Cijela poanta ovog posta je: da, moze se izgubiti bodove, izgubit ce ih jos i Hajduk i Rijeka, nista nije gotovo, i da, osjecki teren nam nikad nije bio setnja, ali BAS ZBOG TOGA, upravo zbog toga, NE MOZE SE dogoditi da udjes u utakmicu mlako i da kao trener pustis da njima rastu krila, a mi da se povlacimo u krilo golmana. To je 100% odgovornost trenera.

    I ako mi netko kaze, pa ponekad momcad ne slusa trenera, onda, ako se to dogodi, kao trener dajes ostavku, jer ako momcad ne trza na svaki tvoj mig, onda je to pocetak kraja. Ili kraj.

    Dakle, dao bih sve na svijetu, evo nudim 1000 eura ako mi netko da sansu da dobijem 5 minuta s njim i pitam gosp Jakirovica zasto je utakmicu vodio na ovaj način. Ne uspjeti je u sportu uvijek moguce, ali ne pokusati i biti anemican na klupi Dinama u Osijeku je - neoprostivo! Dao bih sve da ga gledam u oci dok mi daje odgovor na to pitanje, jer ili mu uopce nije stalo, ili je totalni antitalent za ovakve utakmice ili je beskrajno tvrdoglav ili je nesto sto ne mogu predvidjeti... Svakoga cijenim i necu reci niti jednu ruznu rijec, ali meni je njegov ponasanje cijelu jucerasnju utakmicu, priprema, vodjenje, izmjene, sve skupa - potpuni misterij!
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Kopic je zbog sterilnog nogometa odletio u komotnijoj situaciji. Ova trenerska velicina je dobila prijelazni rok, 6 mjeseci i igra nam je jedno veliko nista.
  • IceMan
    1.5k
    Ja nisam za vrijeđanje i niste mogli neku ružnu riječ ovdje od mene pročitati, tenzije su velike za vrijeme utakmice, svako od forumaša drukčije funkcionira i piše ovdje… i to sve stoji ali recite vi meni kakvu točnu “lijepu riječ” zasluži jedan Petković nakon jučerašnje partije? Znači nije to bilo, krivo štopanje lopte, promašena prilika, krivo dodada lopta… to je bilo ono njegovo klasično “neda mi se” i “baš me briga”, vucaranje po terenu, šetanje, i kočenje svega kaj smo i malo dobro stvorili. Nedopustivo je takvo ponašanje na terenu bilo kojeg igrača a kamoli kapetana kluba. Nedopustivo!
  • San Lorenzo
    11.7k
    Zasad ispada da je svaki kvalitetan Jakirovićev potez ništa drugo nego plod slučajnosti, netko se ozljedi, pokupi kartone, pa si prisiljen raditi rošade i onda ti se poklopi ono što ti kauč stručnjaci sugeriraju mjesecima unazad.
  • Paggini
    7.1k


    Točno, ne želim ozljedu Ademiju, ali ako se slučajno ozlijedi, morat ce ici s Halilovićem koji će se pokazati kao super igrač zadnjih 30 minuta i Jakir vizionar!!!
  • Olmic
    2.7k
    Jucer smo poslali najjacu momcad koja je moguca, pola tih igraca su odmarali kup i jucerasnja predstava je krivica jedino igraca, a ne i trenera. Govorim o prvom poluvremenu.

    Pogrijesio je sto nije zamijenio trojicu na pocetku drugog poluvremena, ali ponovo su zamjene donijele bod, znaci nesto je i dobro napravio.

    I zakljucak Ademi nije igrac za Dinamo i nadam se da ce i on sam to prepoznat..cak ga ni godine ne opravdavaju jer je Teo stariji, a pojede ga
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.