• plavac173
    2.6k
    Vrhunac svega su Spikiceve skarice u 98oj minuti. On mozak jednostavno nema, bas je nogometno neinteligentan
  • plavac173
    2.6k
    Moramo dobit ako svi sve dobiju do tih utakmica, a di su te utakmice..
  • Nino Bule
    11.6k
    Ne znas koji je gori trenutno, spikic ili kaneko
  • Petar86
    596
    Necu reci protiv Petka nista jer nema smisla, ali svi pronalazimo problem u toj njegovoj nonsalanciji kad treba gristi zivotom

    Bukvic je zavaljao KTC-a ko pionira ali to nikom nije na kraj pameti, dapace, hvalimo ga svi jer se cijelu utakmicu trudi i daje posljednji atom za Dinamo

    Poanta je, Petko, trudi se, i igraj kao kapetan i niko ti nece rici reci, ne ko nadurena tetkica.
  • Praskaton
    1.8k
    Matkovića, Miereza i Bukvića :ok:Nolifer

    Ma da samo protiv nas nešto odigraju i treba ih odma dovest.Glupost
  • Probirštift
    286
    Danas smo stvarno tužno igrali ovo nisam očekivao
    Da ga jebeš sa drugom postavom bi dobili 2:0 dečki su bili ispuhani danas
    Primili smo gol na jako glup način da je samo Nevistić ispucao loptu na njihovu stranu u aut ovog nebi bilo
    Petković standard umrtvi našu igru nakon centra više se ni ne treba to pisat svi su to skužili
    Kaneko je isto banana u nekom je padu ovih dana
  • Plavo Srce
    97
    Katastrofalno pripremljena i katastrofalno vođena utakmica.

    Osijek je limitirana momčad koja manjak kvalitete nadoknađuje trudom i borbenošću, a ovo od strane cijelog našeg stožera je danas za čisti nedovoljan.

    Dakle, kreneš s Mišićem i Sučićem koji sve do primljenog gola stoje 40 metara od svojeg gola, a nekakav polupresing igraju samo Petković i krila. I Baturina, koji je uz KTC jedini danas bio dobar.

    Oprostite, gosp Jakirović, što smo točno čekali na 40 metara od svojeg gola? Za Betis je to bila dobra taktika, ali Zekić nije vesla sisao. Uletitli su u tu prazninu u veznom redu i vrlo mudro razigravali svoje bočne, ali bez rizika, dok im jedan gol nije ušao.

    Katastrofa!

    I onda drugo poluvrijeme, umjesto Sučića ulazi Ademi. Promjena koja je unaprijed osuđena na propast. Svaka čast Ademiju, on je naša legenda, ali odavno, ali baš odavno više nije igrač koji prema naprijed išta može donijeti. A na klupi imaš Halilovića!

    Nepovezano, konfuzno, bez mogućnosti za kombinatoriku, gušenje, ubijanje Baturine u pojam, užas.

    Nisam stigao pisati prije utakmice, ali svi koji išta znamo o nogometu smo danas ujutro rekli slijedeće:

    AKO krene s vezom Sučić Mišić Baturina, onda mora stisnuti presing do njihovog 16 rca od prve sekunde. Riskirati da nam krila ostanu 1 na 1, ali isplatilo bi se. Možda bi jednako ovako primili gol, ali bi ga dali 3.

    ILI:

    a) krenuti s još jednim napadačem umjesto jednog defenzivnog veznog. To im ne bi dalo da se razmašu prema naprijed, nego bi se težište gurnulo u njihovo krilo.

    ILI

    b) krenuti s Halilovićem umjesto Sučića.

    Ponovit ću: katastrofalna priprema, a nakon što ti utakmice teče u lošem smjeru, npr u 15, 20, 25 minuti, umjesto da odreagiraš i posve promjeniš ritam, još primiš gol i onda napraviš zamjene koje ne mogu donijeti ništa.

    Što više pratim ovog trenera, imam sve jasniju viziju o njemu: on je trener koji voli igrati ili protiv jakih ili jačih momčadi, pa onda smišlja svoje kontranapad zamke i slične podvale. Betis je bila idealna momčad za njegov način razmišljanja.

    ILI se jedino opusti protiv puno slabijih momčadi, pa se usudi staviti kombinatornu momčad i onda time kupuje patetično slavlje (npr u kupu protiv Gorice).

    ALI: kada treba odigrati protiv momčadi koju moraš dobiti ako želiš dobiti prvenstvo, kao npr Lokomotiva ili Osijek, ali koje nisu posve naivne niti puno slabije od tebe, pa će i one biti lukave i postaviti ti zamke, e tu si kao riba na suhom. Priprema taktike i reakcije u igri su ti amaterske!

    Beskrajno sam razočaran, ovo smo morali letiti 200 na sat i razbiti ih, pa makar bilo 4:3, a na kraju mi je žao Osijeka da nisu pobijedili.

    Ponavljam, katastrofalno loše pripremljena taktika i vođena utakmica!
  • Mazalo
    33
    Uzasna priprema utakmice od strane Jakira I ekipe, jednostavno danas nije valjalo. Kako je protiv Betisa to dobro poslozio danas je bilo uzasno.
    Uzasno vodenje utakmice, igrači koji su mu donijeli prolaz u kupu danas usli u 69 I 81 minuti!! Totalno psiholosko ubijanje igraca, pa kad vidis da ne ide mjenjaj na poluvremenu!!
    Vidovic kad je došao bio je odlican, Kaneko isto tako. Sa utakmicama su totalno potonuli I nema ih nigdje...
  • San Lorenzo
    11.7k
    Najbolje što smo izvukli iz ove utakmice je treći žuti za Petkovića, pa će ostatak ekipe biti pošteđen majstorija iz njegovog šešira u sljedećem kolu...Teofil igra desetku, krilo, izvodi korner, aut, pored toga u šprintu ispraća Matkovića u 100oj minuti utakmice, a Brunek u zadnjem napadu pada ko krava pokušavajući izmust penal...i sve to sa kapetanskom vrpcom oko ruke...
    Jakiroviću džabe i 100 Betisa kad skida gaće pred Osijekom koji je u najjadnijem periodu ove sezone, onda se iz blata pokušava izvući ubacujući Ademija u igru...daj mi jednu dobru utakmicu koju je Ademi odigrao nakon povratka iz one egzotike na kojoj temeljiš činjenicu da ti je lik ili starter ili prva zamjena koju odrađuješ...jednu samo?!

    Kule i pogotovo Teo zaslužili plaću, ostatak mlitav, senatori najlošiji.
    Gorica je pokazala da nam treba svježa krv i da ju imamo u unutarnjim rezervama, radikalne promjene, ovakvi nemamo šanse osvojiti naslov, ko hrčci smo u onom kotaču.
  • Captain America
    14k
    On mozak jednostavno nema, bas je nogometno neinteligentanplavac173

    Da ima mozak bi bio Oršić, a ovako može biti rotacija u Dinamu.
  • cibona
    1.4k
    Moze li netko objasniti što je trenercini bilo u glavi da je Hoxhu na terenu drzao punih 70 minuta? Koji je konkretan razlog?

    Zasto vidovic nije dobio ni minute?

    Zasto je ademi proveo skoro 40 minuta na terenu?

    Zasto se halilovica i brodica neopravdano zapostavlja?

    Zasto je petkovic uz ostale senatore zasticeniji od lickih medvjeda?

    I za kraj, ZASTO SENATORI KOLO VODE?
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Zekić nam je poklonio bod jer je Zekić kao i na prošloj utakmici u Osijeku izvadio veznjaka, stavio još jednog stopera i nakon toga nisu više mogli iznositi loptu i igrala se viktorija na njihov gol.

    Pohvale Theophileu koji je bio odličan (jebiga nekad ga mora netko i predriblati), Kulenoviću koji uvijek daje sve od sebe, Hoxhi koji je u prvom poluvremenu jedini probijao stranu ali nikog nije bilo u šesnaestercu, Nevistiću koji je obranio dvije-tri teške lopte i Sučiću koji je bio dobar dok je igrao.

    Zakazali su Petko, Mišić, Perković kojemu je Bukvić non stop radio probleme i donekle Kaneko koji nije ni blizu svoje razine i koji se izgubi u ovakvim fizičkim utakmicama. Ostali klasika: Bernauer lijepo proigrava ali u obrani griješi, Špikić donosi loše odluke, Baturina dobar ali mu uvijek fali taj krajnji pas ili udarac....
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.1k
    Jel može itko izbrojati broj komentara danas od kolege na ovoj temi ?

    Većinu kolega poštujem iako se s nekima ne slažem oko razmišljanja, ali dečko dragi, ti šta radiš ovdje je psihičko maltretiranje svih nas.

    Ne znam jel te šora pubertet ili nejebica ili si još maloljetan pa ne znaš šta je poštovanje. Truješ forum svake minute sa novim komentarom, naporan si, dosadan si i ubijaš to malo kvalitete što je ostalo. Na lijep način ti savjetujem da malo pustiš nogu sa gasa, živio.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    nikad se sa tobom nisam vise slozio nego sad. Dokazao da jednostavno nema pojma sta i kad uciniti. Dzaba mu fizika kad jednostavno nema štiha
  • Nolifer
    6.7k
    Ma da samo protiv nas nešto odigraju i treba ih odma dovest.GlupostPraskaton

    Glupost je kaj ih naši danas nisu mogli zaustaviti. Mierez drmnuo gredu, a Matković skoro zabio gol, a Bukvić je i zabio. Mierez je prvi strijelac lige, tak da nebih baš rekao glupost.

    Gdje je bio Hoxha, Špika, pa KTC je napravio na lijevo strani više od Hoxhe na cijeloj tekmi, bar se trudio.

    Ne nije pljuvanje, nego samo mislim da je bilo traljavo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.