• drugastrana
    131
    Divlji zapad ovdje veceras. Kriminalno kaj neki od vas pisu.

    1. Neki od vas su stvarno degutantni sa olakim vrijedanjem igraca. Kritizirat igru se moze, ali gadljivi ste koliko lako mijenjate film o pojedincima iz tekme u tekmu.
    2. Moderatura je u vise navrata naglasila da ovo nije wapp grupa, ovo kaj @plavac173 radi je vrsenje terora nad svakim clanom foruma zdravog razuma. Svaki treci post je njegov, razumijem da je kvaliteta upisa zbog porasta clanova u padu, medutim ovo je next level spammanje. Posaljite dijete na hladenje.
    3. Na ove bolesne primjere sa prekrizenim glavama igraca mislim da ni nemoram trositi previse rijeci osim da vas moze biti sram.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Jesu li se smirile histerizirane kujice da se moze ostavit razuman komentar a da ne zavrsi za 5 minuta na nekoliko stranica prije?
  • Mr Anderson
    5.4k

    Mislim da su ispucali artiljeriju.
  • plavac173
    2.6k
    Dijete :lol: Jer sam sad na primjer poslao video izjave igraca i ispod izjave trenere, to je problem? Nije ti problem jer se 4 forumasa svadjaju vec pola sata i sa gorim uvredama hahah ali ajde ovdje svejedno treba svasta ocekivat
  • Bruh
    901
    čekaj a u tih 7 pobjeda koliko ih je bilo da su baš odigrali kako treba priznajem utakmice sa Betisom i Goricom su odlično odigrane. Rijeka i Varaždin na penal a tu smo imali sreće da je obranjen jedan, protiv lokomotive se borili da izvučemo bod o 3:0 ni neću nemam snage i za igru protiv Istre mi je došlo da zabijem olovke u oči...
  • Filip 91
    540
    Ti više sličiš na tovara jer tako i oni odmah 'skaču' kad se netko usudi kritizirat 'boga baluna'.
  • NitkoBitan
    12.3k
    S obzirom na videno danas i kako su se stvari na terenu poslozile od pocetka ne mozemo bit nezadovoljni bodom. Osijek se trebao isprat od kupa a mi smo sa mislima na utakmici sa PAOKOm.

    Spikic je ovu utakmicu nadmasio sam sebe neinteligentnim potezima, a ne znam kaj je Petku trebalo "ciscenje" za Slaven. Bolje da se na Slavenu ocistio za Rudes.

    Konkurenti su nam isto vrlo labavi i to kod kuce protiv slabijih protivnika. Idemo pametno utakmicu po utakmicu.
  • Jurki
    8.8k
    Nakon 15 minuta utakmice sam imal los osjecaj u zelucu nakon kaj sam videl na kaj mi izgledamo.
    Kao da igramo protiv jebenog Citija i molil sam Boga da bu steta cim manja.
    Zekic je odskoloval Jakira jebacki.
    Svi protiv nas igraju ko Messi i Ronaldo u primeu.. Čop, Bukvic kojeg nije bilo na mapi tocno od nase zadnje utakmice na Pampersu.
  • sport
    2.3k
    Bod kao bod nije problem,problem je što u utakmici koju moraš pobijediti ti izgledaš kao da si se u četvrtak potrošio u nekoj europskoj utakmici.Zadnjih 15 minuta su igrači Osijeka disali na škrge pa je izgledalo da mi kao nešto smisleno igramo.
  • Babangida
    23
    Ja se iznova šokiram da spikic svaki jebeni put kad ima dvije ili vise opcija , svaki, ali svaki put donese krivu odluku, pa kako nekad makar slučajno ne izabere bolje rijesenje
  • Georg Koch
    3.7k
    Jel moze link na reprizu utakmice, netko?
    Zelim pogledati sudacku nadoknadu ponovo.
  • Oluja
    3.7k
    Izuzev našeg gola najzanimljivije je bilo kad je pred početak drugog poluvremena u krupnom planu prikazan onaj klinac što je kopao nos i slasno pojeo šmrklje.
  • DiddyGuela
    968


    Bude inace na YT kanalu stadion zapad. Trenutno nema ali bude tokom veceri ili ujutro.
  • Boycie
    468
    Kad smo zadnji put zabili iz kornera? Nevjerojatno da ih imamo 15, a niti jedan nije opasnost po gol.
  • Maki2
    454
    Sanse za gol iz kornera su statisticki nekih 2%. Nekad ce ti uc kao ono protiv Gorice, ali rijetko.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.