• Marley
    762
    Sto to onda znaci za Nevistica? Osim da je izgubio par godina bezveze, steta.
    Dakle ili ide dalje, ili ostaje vjecna zamjena ovdje. Bas steta. I dalje sam misljenja da je mogao biti odlicna dugorocna jedinica, samo da su pametnjakovici malo bolje isplanirali proslu sezonu. Doveli su decka u ovako glupu situaciju, to nista nije njegova krivica.
  • Marley
    762
    A zasto on proslu sezonu nije bio na posudbi, koja je tu prica bila tocno? Nisu nudili tu opciju, ili on vise nije htio po posudbama?
    Tko je direktno doveo do toga da tako perspektivni golman, i toliko placen, provede citavih godinu dana na klupi?
  • De Oliveira
    879
    Nikakav Cavlina i Zagorac. Imamo vrhunskog vratara koji je to sinoc pokazao. Trebaju mu samo kontinuitet i normalna obrana.
  • Marley
    762
    Tocno. Ali bojim se da kontinuitet nece dobiti, po ovim sad pricama. Nadam se da se varam.
  • jedan u nizu
    5.6k
    Idealno, da Nevistic dobije priliku cijelu sezonu. Ako se digne na nekadasnju razinu odlicno, imamo golmana i sljedecu sezonu, neka mu raste cijena i ime. Za to vrijeme mladi Cavlina jos jednu sezonu u Lokomotivi dobiva kontinuitet. I onda za godinu dana Nevistic ide van za nekoliko milja, a dolazi Cavlina sa vise iskustva i staza.

    Bio bi jos jedan pucanj u nogu da na ljeto dovedemo Cavlinu a onda dobiva kup utakmice i dijeli minutazu sa Nevisticem i Zagorcem
  • Zagi
    4.8k
    Ma kakvi.
    Na ljeto Čavlina #1 , Zelenika zamjena.

    Zagiju završiti karijeru, Nevistića prodati.
  • Šteco
    530
    Nevistić je izgledao jako dobro i sigurno. Sad, kad se konačno može uzdignuti i vratiti samopouzdanje, vraćanje na klupu zbog "dogovora" o raspodjeli utakmica bi po meni bio jedan od glupljih poteza vrlog stručnjaka na našoj klupi. No, s obzirom na njegova lutanja na koja smo navikli, to bi se sutra moglo i dogoditi.
  • mali M
    3.3k
    Ma to demagog Jakir pokušava kopirati Bjelicu sa raspodjelom igrača, a tutlek je koji nezna šta radi.. Neva bi morao na gol stalno..
  • Maki17
    174
    Po komentarima svi se slažemo da bi Nevistić sutra trebao biti prvi izbor, nadam se da će i profa tako razmišljati. Forsirati ga do kraja prvenstva i vidjeti da li je kvaliteta da bude prvi golman i sljedeće sezone ako ne opet će ga se lakše prodati ako će braniti nego ako sjedi na klupi. To mislim ako će vratiti Čavlinu onda nema smisla da on bude i njemu rezervni golman
  • miro
    3.1k
    Ma Jakir je populist i zna da mu posao ovisi sve više o onome što javnost misli i piše, a sad mu je i Vice napisao tekst da mora igrat Nevistić. Mislim da nema šanse da stavi Zagorca u prvu postavu
  • San Lorenzo
    11k

    Nevistić je dosegnuo svoj plafon, nek brani do kraja sezone i onda nek ide...Čavlina za 500k eura je golman koji se za par sezona može hrvat s Livakovićem i Kotarskim za reprezentativnu jedinicu.
  • Marley
    762
    To je to, najavio je Nevistica sutra. Ko fol zato jer "Zagi ima malih problema s kukom i prstom".
    A mozda i nije zato nego jer je Jakir jednostavno populist.
    Koji god razlog bio, ajmo Neva ovo ti je treca sreca i nemoj sad to ispustit!!!
  • Kristijan992
    214
    Slažem se, iako Zagi stvarno brani sa slomljenim prstom i ima problema s kukom, neki dan je to na mislim Zagreb info izjavio, ali mislim da je to Jakir iskoristio kao dodatni ralog da Nevistića stavi što mi je drago, zaslužio je drugu priliku
  • Marley
    762
    Ma brani on sa slomljenim prstom jos od Hajduka, kako je rekao u onom intervjuu neki dan. Ali dam se kladit da je jos nesto tu i prici. Kako god, ne veselim se nikad nicijoj ozljedi. Ali vrijeme je da se i Nevisticu malo sreca osmjehne, dosad bas i nije.
  • De Oliveira
    879
    Ako da do kraja prvenstva priliku Nevisticu i ako KTC bude zdrav (jer je losem Nevinom dojmu kumovao kriminalan stoperski dvojac), imati cemo top vratara do ljeta koji ce u mali dzep strpati i Cavlinu i Kotarskog.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.