• Kumerle
    2k
    Braćo dinamovci, nema izgovora., nema skrivanja, nema alibija.

Boli nas Betis i posljedni nastupi u Europi, znamo da smo zaslužili pobjedu protiv Hajduka na Maksimiru, ali te dvije utakmice su prošlost i njih moramo zaboraviti čim krene tekma u Koprivnici.
    Ovo je 17. kolo., ostale su nam još dvije bitke do kraja jesenskog dijela prvenstva i ključne su za naš miran zimski san. Prvo mjesto na tablici je tu, ali je klimavo i svako posrtanje sada nas može skupo koštati. Slaven Belupo u gostima nikada nije šetnja, protivnik je uvijek nabrijan, a mi dolazimo ranjeni i pod pritiskom. Neće nam pomoći niti to što je Slaven bivša ekipa našeg trenutnog trenera Kovačevića i mislim da će im to biti dodatni motivl, ali upravo zato je ovo trenutak da pokažemo tko smo i izađemo s mentalitetom prvaka. Moramo ih dobiti, moramo uzeti ta tri boda. Da, imali smo loš tjedan, ali mi smo Dinamo i pobjeda nam je jedina opcija. Nema kalkulacija. Ovi igrači moraju poginuti za grb i za bodove, jer samo pobjedom završavamo ovu turbulentnu polusezonu kao pravi lideri.
    Ako slučajno ne zabijemo prvi, moramo dignuti glave i igrati svoju igru, pritisak i napad na protivnički gol umjesto pognutih glava i čekanja da utakmica završi kako je to znalo biti ove sezone.

U 88 dosadašnjih HNL susreta imamo 67 pobjeda, 13 remija te 8 poraza uz gol razliku 205:62.
    Nedostaju nam Lisica, Valinčić i Torrente, a Slavenu Nestorovski zbog žutih kartona.

Glavni sudac je Dario Bel iz Osijeka, a u VAR sobi, sada već ozloglašeni Ivan Matić, koji je bio i na prošloj utakmici s Hajdukom AVAR, te Ivan Mihalj kao AVAR.

Puna koncentracija, muška borba i hladna glava. Sva tri moraju se vratiti kući na Maksimir!
    Naprijed plavi lavovi!

1727896181-bbb-750x563.jpg
    1. Koji ishod očekujete? (110 votes)
        Pobjeda
        82%
        Remi
        10%
        Poraz
        8%
    2. Idete li na tekmu? (110 votes)
        Da
        25%
        Ne
        75%
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Samo pobjeda je opcija!

Idemo dobiti ova zadnja dva kola pa mirno na pauzu i reset.

DZIS
  • rakurs
    2.1k
    Kovačević rekao da je Bakrar upitan, a da je zbog bolesti otpao i Stojković i to još prije Betisa.
  • CerealKiller
    144
    Znam da je Slaven u dobroj formi ali ja nekako osjecam da cemo ih razvaliti
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Nadam se nekakvih dva gola razlike za nas, ali nažalost mislim da će opet biti muka od igre i nekakvih 1 0 za nas.

Volio bih da se varam.

Lani smo imali tjedan iz pakla sa Bayernom i nakon toga baš sa Slavenom, nadam se da ovaj tjedan neće biti sličan...
  • deda
    42.1k
    Imate još samo 135 ulaznica slobodnih.
  • Fan
    1.7k
    Volio bih da se varam.Sibirski plavac

Volio bi da se varaš da dobijemo?

Potpisao bih bilo koji papir da uzmemo ovo 1-0 sa najgorom mogućom igrom iz nepostojećeg penala u 99. minuti utakmice.

Mi igru nećemo vidjet sigurno, jedino nas eventualna individualna kvaliteta, ako ćemo barem nju kod nekog vidjet, može spasit.
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Mislim da bu Slavenu jako falil Ilija, ne samo zbog golova i/ili asista već kao lider i gazda na terenu, izrazito vokalan koji ih u svakoj situaciji usmjerava i predvodi primjerom.

Želim da grizemo kak u nadoknadi protiv tovara, nadam se pobjedi s hendikepom
  • Dinamo-SB
    805
    Mišljenja sam da ćemo svi biti iznenađeni zbog slijedećeg. Vezni red Mišić,Zajc,Bennacer je zapoceo protiv Gorice i protiv Hajduka i ovo im je tek treca utakmica za redom zajedno. Protiv Hajduka se vidjelo da njih trojica mogu zajedno i da se razumiju i mislim da smo konacno dobili nas startni vezni red. Uostalom,sve ce pokazati u naredne dvije tekme. Ajmo Dinamo !
  • Droljo
    23.4k
    Slavenu u goste dolazi uvijek neugodan dinamo.
  • ElDorado
    8.2k
    u jednoj jer Bennacer ide u repku
  • Dinamo-SB
    805
    Istina,ali mislim da Soldo bez problema se moze uklopiti u tu priču umjesto Bennacera protiv Lokse. Ali polako. Ovo me živo intresira kako ce spomenuti vezni red protiv Slavena izgledat s obzirom da treci puta ce vec igrat zajedno. Ako opet bude dobra ta spomenuta trojka u vezi to je velika stvar za nas i mozda najbitnija spoznaja čitave polusezone jer mi praktički cijelu polusezonu trazimo startere u veznom redu.
  • rioda
    12.2k
    Inače Soldo protiv Betisa na 12,3 km, u praktički prvoj svojoj pravoj utakmici u pola godine
  • ElDorado
    8.2k
    Soldo je meni bio jedina svijetla tocka protiv Betisa. A ljudi ga pljuju.
  • Benito
    1.4k
    Nadam se da naši igrači gledaju ovaj cirkus koji se dešava, ima da sutra preorete taj travnjak u Koprivnici. Gazi!
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Očajna magarad blizu pobjede i prvog mjesta. Naši sutra gostuju protiv treće ekipe lige na gostovanju gdje imamo traume od lani.

Što bi moglo poći po zlu? :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.