• Danko
    2.7k

Je sigurno gledaju hnl u subotu navečer, jebe se njima
  • Keyser Soze
    17.3k
    Što bi moglo poći po zlu? :yikes:Sibirski plavac

Ma ne interesira me, ako oni ovo gledaju i ne osjećaju gnjev i ljutnju zašto bi se ja živcirao oko Dinama. Neka izvole dobit ove dvije utakmice kako znaju i umiju, plaćeni su više od ostatka lige, trener isto. Baš me ne interesiraju nikakva opravdanja
  • Sibirski plavac
    7.5k
    ako oni ovo gledaju i ne osjećaju gnjev i ljutnjuKeyser Soze

Sumnjam da gledaju, a kamoli se stresiraju.

Ali ovo sutra je toliko slično kao lani. Debakl u Europi ( lani bayern sada betis), slijedi gostovanje na Apašu ( kao i sada), atmosfera uoči dolaska u Koprivnicu loša (kao i lani). Lani je ja mislim i magarad dobila svoju tekmu prije nas (kao i sada).

Dosta sličnosti, ali nadam se drukčijem rezultatu. :meh:
  • Filip85
    1.2k
    Pobjeda Hajduka danas i Bel sudi Dinamu sutra...priznajem, strah me je...
  • Praskaton
    4.8k
    priznajem, strah me je...Filip85

Strah me je svake utakmice Dinama bez obzira na protivnika.Hvala svim zaslužnima
  • NitkoBitan
    33.7k
    Psiholog nije losa ideja.
  • Davieboy86
    1k
    Mi od boda plusa i prilike za plus 4 smo vrlo moguce ove godine drugi. Cestitam svima koji slave
  • Anderson Costa
    210
    ajmo sutra gas u inat svima, da ovaj ni ne stigne sudit po depeši
  • miro
    8.2k
    Pa dobro jesmo mi Dinamo Zagreb koji je ovu ligu osvojio 25 puta ili smo male pičkice koje se boje svoje sjene?! Pritisak od sutra na svakoj utakmici, autoritet i presing na protivnika, na suce, na medije na sve. Pun mi je kurac ovakvog pičkastog tzv. gospodskog Dinama
  • don
    17.4k
    Pa dobro jesmo mi Dinamo Zagreb koji je ovu ligu osvojio 25 puta ili smo male pičkicemiro
  • fakin
    2.3k
    nakon ovakve današnje sramote na maksimiru u normalnom stanju naši bi sutra izašli jebački na teren i uvalili 5 komada slavenu. ali, imamo kovu pa se bojim da se ne bi naši sutra opet dodavali s 3 šestice 90% utakmice, a jagušić roknuo s 30m neku bombu...

ali zato smo navijači Dinama jer vjerujemo u dobro i nadam se laganoj pobjedi sutra
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Dosta sličnostiSibirski plavac

Ajmo okrenuti na pozitivu:
    tada u kratkim rukavima na suncu, sutra na nuli u debeloj jakni po magli

A kad smo pred dvije godine i deset dana zadnji put igrali u zimskim uvjetima u prosincu na Kušeku, dobili smo s hendikepom i clean sheetom + promocija nove pjesme

Tak da... :wink:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.