• Kujtim Shalla
    2.1k
    nemoze bit veći trtaroš od Špikića da ga jebeš
  • Facke
    2k


    To ti je zate koj Jakirovic luta. A vidi se da Zivkovic jos nije spremen za Dinamo i bezveze smo ga vrnuli.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    sto je najgore od svega, iz Lokse su im uporno ponavljali da rade gresku :lol: Sikic, pa Cabraja, al nas mag je zbog ega ugrozio razvoj jednog od talentiranijih stopera iz svoje generacije.
    Kad cujem nemamo love za raskid, a ovakve akrobacije se izvode.. izgubimo li naslov to ide 100% zasluga upravi.
  • bbbruxelles
    83
    nabij si ti dildača u guzu ako ti Lovren smeta. Treba nam igrač, a mi takvih nemamo u obrani. Ako ti ista drugo kod njega smeta, postoje i drugi nacini rjesavanja frustracija.
  • San Lorenzo
    11.7k

    Zato i govorim da im ja ne bih odobrio jedne forinte za ikakva pojačanja...za 20ak dana su izbori, ubrzo potom i izbor predsjednika, igramo s ovim što imamo i doviđenja...jbt pa doveli su 20 igrača, svlačionica je kolodvor, a jedino je Kaneko pojačanje.
  • Izet Hajrović
    919
    jesu, debili su, ali tih 100k ne smije biti prepreka da ga se vrati u Loksu da se nastavi normalno razvijati jer ovdje će propasti. Njihova je procjena bila da ga treba vratiti i to je njihova sramota i sposobnost procjene kao i sramota medija koji su pumpali naslove kako je on najbolji Dinamov stoper i da ga treba vratiti, sad lijepo treba izvaditi te članke i javno pokazati sposobnosti tih novinara koji su to pisali, nevjerojatno je kolko su mi ti članci išli na živce nakon samo nekoliko prvoligaških utakmica u kojima nije previše odskakao, odigrao je solidno, ali ne spektakularno.
  • Doktor Kunić
    2.5k
    S obzirom da smo im "prodali" tekmu 2011. red bi bio izaći u susret pa mu raskinuti ugovor
  • scooniepenn
    1.9k

    Daj mi jos reci da je to veteran isto kao sto je veteran i Teophille jer ima 34 godine? Lovren je za stopere ranga Uremovica, Sarlije, Mitrovica kombinacija van Dijka, Gvardiola i Rubena Diasa. Covjek je za stopere ne u HNL-u nego Konferencijskoj ligi Svjetska klasa. Jesmo mozda zaboravili da je prije godinu dana uzeo 3. mjesto na svijetu. Majko mila, sto se ovdje sve ne moze procitati.
  • DiddyGuela
    970


    Stara ratkapa koju Lyon pokusava skinit s ugovora. Pitaj navijace Lyona sto misle o njegovoj klasi i Van Dajkovima. Osim sto ga osobno ne mogu probavit kao pojavu pa mi je tim veci bljuv na njega. Druga stvar sto smo i mi u kurcu pa nam je Lovren sa 34 godine sanak pusti. A on je krektno rekao na A1 podcastu da mu je rano za povratak u Dinamo jer jos zeli igrat na najvisem nivou. Sorry brate.
  • emilperska
    3.2k
    Mene samo iskreno zanima odg na pitanje tko je odlucio da nam trebaju jos 2 stopera i da jednog ili 2 vracamo Loksi. Tko je donio odluku da je Hoxha dovoljan na lijevom krilu za naslov?
    1. Trener koji ce sutra, u ned ili za 7 dana dobit papire i koji je trenutno veca sprdnja u RH od Severine nakon pornića.
    2. 2 fikusa i Domaćica
    3. Skauti
    4. Udbaši
  • Jaro
    5.7k
    simic i biscan
  • Armagedon13
    958
    Kaže da ostaje u Belgiji
  • Noel
    4k
    Šimić je vrhunski potez napravio odlaskom.. nije odma shvatio neke stvari al je ipak stigao na vrijeme shvatit da ode prije najveće oluje. Sad bi čitali na plaćenim člancima kako je Šimić za ovo sve kriv a Jakir ne može radit kad ima takvu neznalicu iznad sebe itd. itd.
  • Danko
    603
    Mene fascinira kakvi ste ovdje većina stručnjaci pa ste uspjeli utvrditi da Živković nije za dinamo nakon ravno 2 i pol utakmice odigrane.
    Ne samo da nije za dinamo nego je uništen, upropašten.
    Kolko je ono šutalo zajebo golova u prvih desetak utakmica za ajax?
  • Haza
    537

    Odgovorio bi pod broj 1 Jakir&Severina:)
    Sviđa mi se i tvoja konstatacija o Hoxhi, rekao bi i da je za njega palac gore dao blefer klaunovski Jakir.
    Dodao bi na tvoja pitanja, i koji je klaun pomislio da sa Zagorcem na golu možemo doći do naslova...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.