• marcio amoroso
    31.9k
    Bzvz provociraš jer smo neistomišljenici, u principu želimo isto,Crni

    Uvjeren sam da ja i ti ne želimo isto.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Može se raditi i na psihologijimarcio amoroso

    Za to bi klub trebao angažirati stručnjaka. Mislim da smo već posezali u prošlosti za takvima.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Za to bi klub trebao angažirati stručnjaka. Mislim da smo već posezali u prošlosti za takvima.Mr Anderson

    Zašto ne. Siguran sam da to radi većina klubova.
  • Crni
    43

    A gle, moguće. Ja želim da se ekipa sabere i da Dinamo osvoji naslov, s Jakirovićem ili bez njega.
  • mali M
    3.3k
    Siguran sam da to radi većina klubova.marcio amoroso

    U većim klubovima je to najnormalniji dio medicinskog tima. Pa vrte se nenirmalni novci, ekipa živi od tik toka i ima ih sve više kojima uopće nije bitno raditi na sebi i igrati dok para ide a karte za Prijovićku su u đepu. Psihološki su igrački skroz u banani. Ja neznam kako već samo radi Petka nisu uzeli nekoga na full tajm
  • NitkoBitan
    11.7k
    Pa ima Dinamo psihologa/e. Znao sam neke decke iz tadasnjih mladih kategorija i oni su imali na raspolaganju jednu psihologinju (mozda i vise njih), gdje onda seniori ne bi imali.
  • Facke
    2k
    Pa decki , si mi koji smo igrali ili dalje igrame nogometa sme u jedne stvari isti. Ak imas osjecaj da imas 100% podrske trenera i 100% podrske ekipe mi bi si pruzali dobre igre i bili se bolsi. Najbolsi primjer je Spikic. Da on osjeca 100 posto podrske trenera i ekipe on bi bil dosta bolsi igrac. Pogotove nebi bil tak nesiguren vu zavrsnice. Onda imas primjer Rile Kaneko. Pa Kaneko je valda saki pot nesiguren kad mu Rile lopte doda el ovaj odma dize ruke. To su sitnice. Al decki , Jakirovic je tu pol leta a mi dalje ekipa nisme. Mi sme pojedinci. On nije stvoril momcadski duh i to se vidi. Tu su grupice vu ekipe i to nije dobre. Jedna od najvaznijih stvari s ekipu teru trener mora obaviti su razgovori. Ekipa mora imeti osjecaj da je saki igrac biten. A glejte koj Jakirovic dela. Spikic nesiguren vu zavrsnice (scena protiv Lokse kad sme 0:3 zgubili). On onda vu medija govori kak mu nije jasne koj Spikic dela itd. To je los trener. Znaci ti ko trener nega moras dici. Bole da je rekel , "ovaj put si je bil nesiguren drugi put ta lopta v raslje ide". E to je bitne. A to ovaj nasa trenercina nije v stanju napraviti. Na poglejte si kak on reagera kad mu neke ne stima. Navek su mu igraci krivi. Mozda bu posle Betisa isel s sakami tuci Hoxhu ili Ogiwaru kak je isel na kapetana Leotara dok je bil trener Zrinskoga.
    Nije on trener za nas. I slus. Negve metode nisu za Dinamo.
  • emilperska
    3k
    Dnevno se prijave dva tri nova bota kako bi dali podrsku treneru..
    Trenerčino odi na Đzemal Bijedić u Mostaru predavat marketing, ostavi se nogometa. Koliko vremena na marketing trosis, mogao si branjenje kontri na treningu uvjezbavat umjesto tog..
  • Jaro
    5.4k
    Ja neznam kako već samo radi Petka nisu uzeli nekoga na full tajmmali M

    Za Petka treba psihijatar, nije psiholog dovoljan...
  • Droljo
    4.8k
    Ak imas osjecaj da imas 100% podrske trenera i 100% podrske ekipe mi bi si pruzali dobre igre i bili se bolsi. Najbolsi primjer je Spikic. Da on osjeca 100 posto podrske trenera i ekipe on bi bil dosta bolsi igrac.Facke
    Evo ti menalo. Kako lik mirno zabije u malu mrežicu sad neki dan. Baš ono golčina a kod nas bi mu trebalo 10 utakmica da uđe u 7 šansi iz kojih nebi zabio ni jedan gol. Pritisak, psiha itd.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    DJ svima,
    Problem je što Yakir nakon toliko mjeseci nema plan i ne zna tko mu igra prvih 11, već mijenja prvih 11 kako tko odigra dobro 5 minuta.
    Evo primjer Špikića, ušao je zadnjih 20 minuta protiv Gorice i bio solidan jer su ovi već bili umorni i ispuhani. Špikić ruku na srce ima tu neku motoričnost i može trčati, prije 200 godina bi dobro poslužio da vuče plug po polju.
    Zatim Yakir započne s njim protiv Lokomotive i izgleda solidno jer može trčati po blatu.
    Ali on jednostavno nije igrač za Dinamo i Amen, točka, gotovo. Sutra ga dati besplatno bilo kome
  • Mali dioničar
    14k
    Kako to da igrači Dinama samoinicijativno dolaze na treninge jer im se neselektivno svima daju slobodni dani, a igrači Gorice koji nemaju minutažu igraju prijateljske utakmice kroz tjedan?

    47uvvq8rtruuvbt1.jpeg
  • San Lorenzo
    11k
    Zato što Jaki čeka otkaz i otpremninu.
  • emilperska
    3k
    Od starta ga nisam volio, način na koji je raskrstio s Rijekom prije Lillea pa do toga da je sve svaljivao na Biščana u početku. Kiksevi su došli malo kasnije..
    Ono što će mi pružit moralnu zadovoljštinu kad ode je da neće skoro radit u HNL-u, Slovenija mu je nakon famozne epizode s Mariborom isto zatvorena. Ostaju mu donji dom bugarske lige eventualno i BiH klubovi, a nakon toga Indija, Malezija, Bruneji. Nakon ovog što je napravio nama, za nove poslove molit će preporuku Vjerana Simunića i Igora Štimca..
  • plavac173
    2.6k
    Od starta ga nisam volio, način na koji je raskrstio s Rijekom prije Lilleaemilperska

    Evo prvo za taj prvi dio recenice post sa kojim se i slazem.

    Zove te klub iz tvog grada i klub za koji vjerojatno navijaš. U tom klubu ti igra sin i taj klub ti daje 5 puta veći ugovor.

    Nađite mi tog poštenjaka koji će to odbiti. Da je ispalo lijepo nije, ali ovo što je on uradio bi uradilo 98 posto Zone, u to sam uvjeren
    marcio amoroso

    Drugo, naci ce sigurno posao jer svi znaju da nije isto trenirat Dinamo di ti je pritisak 24/7 i npr Rijeku koja nema nikakav pritisak i u kojoj je uradio sve sta je uradio. A ja mu zelim da sto prije krene traziti novi posao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.