• Crni
    43
    Mislim da nam eventualna promjena trenera neće donijeti promjenu na bolje. Igrači igraju loše. Ako je vjerovati pričama, podržavaju ga i očito je atmosfera u svlačionici dobra. Svi oni znaju igrat nogomet i na treneru je da to malo posloži i da postavi autoritet uz poštovanje. Ali jednostavno nisu na nivou. Pola bi ih inače bilo za rotaciju u Dinamu, a sad su stožerni igrači.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Da. Do igrača je. Ipak su Mersinaj, Smakaj, Marić i ekipa bolji od naših igrača pa nije do trenera.
  • jedan u nizu
    6.1k

    15 min od registracije na forumu i prvi post gdje neizravno brani Jakira.
    Ocekujem sljedeci post gdje propitkuje šubaru sa petokrakom, nekog sa liste DP ili zagovara plavi vulkan. :)

    p.s.
    @Crni nitko ne kaze da igraci nisu na nivou. Naravno da nisu, ti igraci su do nedavno bili najbolji u ligi na svojim pozicijama, a sada to definitvno nisu.
    Stvar je da samo nazaduju, kao isvaki igrac kojeg vodi Jakir, bio on u dinamu 5 godina ili 2 mjeseca, na svakom se vidi osjetni pad i igra daleko ispod svojih mogucnosti.
  • Noel
    4k

    A Čop Bartolec Kalaica? Lako je Čabraji sa njima. Jadni Yakir mora sa Petkovićem Baturinom Mišićem na takvu silu.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Prvo su igrači bili nespremni i loši i tražile su se pripreme i prijelazni rok. Sada kad je dobio pripreme i prijelazni rok igrači su opet loši. Jebena teza, nema šta.
  • Crni
    43

    Napisao sam da igraju loše, a ne da su loši inače. A činjenica je da neki u prvom sastavu i nisu na razini Dinamovih igrača kakve smo naučili gledati zadnjih nekoliko sezona. ''15 min od registracije na forumu i prvi post gdje neizravno brani Jakira.'' - što to ima veze, jesam li trebao otići u neki podforum predstavljanja novih članova? :lol: Ovo je aktualna tema i napisao sam svoje mišljenje, po meni nam promjena trenera u ovom trenutku neće donijeti pomak.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Napisao sam da igraju loše, a ne da su loši inače.Crni

    Aha, nisu loši inače nego samo sada igraju loše. Tko ih sada trenira?
  • Crni
    43

    Da ne nabrajam sad sve situacije, Špikić se nađe sam pred golom i frajer ne opali nego ide radit debilno dodavanje... Pa tu ti s klupe ne može pomoći ni Alex Ferguson. Protiv Gorice su igrali zagriženo, odradili onu vrhunsku akciju za gol Baturine i svi smo mislili da su glave na dobrom mjestu napokon. I onda protiv Lokomotive opet onakva predstava? Ne kažem da je Sergej Jakirović apsolutno najbolji izbor za Dinamo, ali ne vidim tko bi sada s tim igračima izvukao više eto. Svi napadaju samo trenera, a onih 11 profesionalaca na terenu se zanemaruje.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Sada vjerujem da je ovo i treci profil naseg dragog plavca, nakon @Petko4455 otvorio je i ovaj @Crni

    :D
  • marcio amoroso
    32.4k

    Ponavljam se. Tko trenira te igrače? Zašto Krivak ne radi debilno dodavanje nego zabije kraj Zagorca?

    Dinamo ima najbolje igrače u Hrvatskoj. Ne uvjerljivo najbolje kao nekada, ali i dalje najbolje. Svaka momčad osim Hajduka ima minimalno duplo manju vrijednost od Dinama, a neke i 5 puta manju. Svaki trener ima duplo manji ugovor od Jakirovića, a neki i 5 puta manji.

    On je tu da donosi pobjede, a ne da mlati praznu slamu. Braniti ga može samo netko od njegovih najbližih, tovar ili Riječanin.
  • Crni
    43


    I ja se ponavljam, mislim da nam novi trener neće donijeti pomak. Ako i dođe do Jakirovićeve smjene uskoro, DABOGDA sam u krivu.

    Zašto Krivak ne radi debilno dodavanje nego zabije kraj Zagorca?marcio amoroso

    Ne znam je li ti stvarno misliš da trener igra veliku ulogu kod takvih stvari u ovoj fazi karijere igrača poput Špikića, nadam se da ne misliš.

    On je tu da donosi pobjede, a ne da mlati praznu slamu. Braniti ga može samo netko od njegovih najbližih, tovar ili Riječanin.marcio amoroso

    Slažem se s prvim dijelom, s drugim ne jer niti sam mu blizak, niti sam tovar ili Riječanin.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Ne znam je li ti stvarno misliš da trener igra veliku ulogu kod takvih stvari u ovoj fazi karijere igrača poput Špikića, nadam se da ne misliš.Crni

    A tko bi trebao raditi sa Špikićem na psihologiji ili na završnici? Ja? Ti? Špikićev tetak, ujak?

    I
    jer niti sam mu blizak, niti sam tovar ili Riječanin.Crni

    Nešto od to troje jesi sto posto.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ne znam je li ti stvarno misliš da trener igra veliku ulogu kod takvih stvari u ovoj fazi karijere igrača poput Špikića, nadam se da ne misliš.
    — Crni

    A tko bi trebao raditi sa Špikićem na psihologiji ili na završnici
    marcio amoroso

    Za ovo je Crni u pravu. Na te stvari trener ne može puno utjecati. To igrač ima ili nema. Može on na treningu sto puta to vježbati, ali na utakmici je sve na igraču, kakvu će odluku donijeti igrač u sekundi kad je u takvoj situaciji. Špikić to nema u sebi.
  • Crni
    43

    To je bio primjer situacije koja može bitno promijeniti tijek utakmice. Individualna greška Špikića koja košta cijelu ekipu, to ne znači da je on loš i da će uvijek tako reagirat. Dao sam ti samo primjer iz ovog lošeg ulaska u drugi dio sezone. A ako ti treba trener da ti kao uigranom profesionalcu kaže da pucaš kad si nekoliko metara sam ispred gola, onda motajmo kablove.

    Nešto od to troje jesi sto posto.marcio amoroso

    Bzvz provociraš jer smo neistomišljenici, u principu želimo isto, samo što ja smatram da se ekipa neće naglo preporodit s dolaskom novog trenera i da Jakirović nije jedini krivac za ovih nekoliko loših utakmica.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Može se raditi i na psihologiji. Ne kažem da je sve do trenera, ali velim, uzasan je i želim mu samo vidjeti leđa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.