• Imamo Dinamo
    3.3k
    Dobijem poruku od jednog mog pratitelja () da je u tijeku sastanak na kojem se dogovaraju detalji razlaza s Bišćanom.Na prvu,ne vjerujem. Šaljem poruku na par mjesta,dobivam povratno da je stvarno otkaz. Objavljujem da je Bišćan bivši i da se već koketira s imenima poput Tomića i Sopića. Na to mi ulijeće poruka jednog meni osobno cijenjenog novinara koji mi piše da se čuo s Sopićem i Tomićem te da su mu rekli da ih nitko iz Dinama nije zvao. Dodao je da je po njemu Jakirović opcija. Zovem čisto iz znatiželje jednu osobu blisku Jakiru koja mi ispali kao iz topa da je ovaj 100% dogovorio sve s Dinamom još sinoć i da odmah dolazi! Ja malo je reći u šoku objavljujem story da "ipak Jakir". @dinamozag2 objavljuje vijest s Jakirom i spominje mene,ja mu odgovaram kroz šalu "opet ćeš me pokopati"... a tek sam se oporavio od Frigana Meni neda vrag mira,šaljem još poruku prijatelju koji je blizak s ljudima u NK Rijeci i pišem mu da čujem da Jakirović dolazi u Dinamo. Nije prošlo 5 min od slanja moje poruke,on mene zove i govori da je zvao čovjeka koji je na bitnoj poziciji u Nk Rijeci i koji se samo nasmijao i rekao da su to čiste gluposti. Ja onda stajem na loptu jer ono mislim si,ako ne zna taj lik koji radi tamo,tko zna!? Pišem zadnji story s dozom rezerve da je Jakir ipak samo opcija,a da su glavne opcije Tomić i Halihodžić koji se nekako počeo naveliko spominjati.lpak na kraju i službeno,Sergej Jakirović je novi trener!!!

    P.S. da bude malo ironično ili komično (kako kome), čitam sada da Miško niti itko iz njihovog kluba nije znao ništa...poseban pozdrav čovjeku iz NK Rijeke koji se sada gorko smije na te "čiste gluposti"

    - Dinamov osvrtnik

    Možda Miško i istinu govori ovaj put
  • marcio amoroso
    32.4k
    Zove te klub iz tvog grada i klub za koji vjerojatno navijaš. U tom klubu ti igra sin i taj klub ti daje 5 puta veći ugovor.

    Nađite mi tog poštenjaka koji će to odbiti. Da je ispalo lijepo nije, ali ovo što je on uradio bi uradilo 98 posto Zone, u to sam uvjeren.
  • vjeko1701
    5.9k
    Ko o čemu, ti o pozitivi, di je do danas to bilo?

    Ja ne bi u toj situaciji posebno da barem to ne kažem ljudima s kojima sam radio svakodnevno oči u oči a ne nakon službene objave preko telefona.

    Ako je Vaha bio moguć, osobno mi je šteta da nije odluka pala na njega.
  • deda
    28k
    Jakir već tri godine čeka i pješke bi krenuo iz Mostara ili Rijeke da je došao mig. Da ga se zvalo u ponoć na Novu godinu ili u trenutku rođenja djeteta on bi krenuo iste sekunde u Dinamo. A vi o njegovoj časti.
  • GZomanid
    572
    Sta ima bit castan, sta ne castan. Glupe price iz djecjih slikovnica.mm8

    Jbg ima nas još djece koji ne želimo stvari oko dinama gledati odraslim/poduzetničkim očima, i dalje volimo te slikovnice..
  • Georg Koch
    3.6k
    a gdje sam to brijo o negativi?
    Sto sam kritiziro Biscana. Wow, oprosti sto sam iznosio ono sto vide i corave ptice na grani ;)
    Edit: i pisao kako je sramota sto zg.regija od 1000000 ljudi, a na tekmi 3000. Sramotna moja izjava, baniraj me na 3 tjedna
  • Common Sense
    510
    Jakiru priznajem ovo - treba imati muda preuzeti klub u ovakvoj situaciji i još uz to najbolji igrači su ti upravo otišli ili će otići.

    Nadam se da će Jakir imati punu podršku svih u klubu.
  • Captain America
    13.9k
    Preporučam pogledati večerašnju Tribinu i dio o Jakiru, odlično za liječenje zatvora. Korda je kao i uvijek veliki gospodin, a Zizi je još jednom pokazao da se radi o dvorskoj ludi tog podcasta.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Pričaju se gluposti, čovjek je prihvatio bolju ponudu, vraća se u grad gdje su njegovi, u neusporedivo veći klub i klub koji mu je sigurno više pri srcu nego Rijeka. I još k tome mu sin igra u Dinamu. Kažu ovi, otišao je tri dana prije važne utakmice. Pa i mi imamo za tri dana isto takvu utakmicu. Sad odjednom sve veći katolici od Pape. A Miško jadan pošteni naivac kojeg su preveslali. Ajde, molim vas.
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Standardna spika vec vidjena po fb komentarima. Nijedan igrac nije pojacanje bla bla…
    Nisu ni dobili sansu u kontinuitetu da bi se moglo suditi,Bernauer je bio solidan za ono sto je odigrao,Kaneko nedovoljno igrao a takodjer na napadackim pozicijama u klubu kao Dinamo i ligi kao HNL puno ovisis i od suigraca sto naprimjer za stopera i nije toliko slucaj. Tek kroz mjesec dana cemo znati tko je pojacanje a tko ne. Sve u svemu stvarno nije za slusati sto lik prica u podcastu
  • Zagi
    5.1k
    Pa i mi imamo za tri dana isto takvu utakmicuMr Anderson

    Jedina istina.
    Hoćeš ili nećeš, danas. Sutra ne vrijedi ponuda.
    Normalno da je odgovor bio pozitivan.

    Boli me ona stvar za Rijeku i Lille.
  • Captain America
    13.9k
    Nadam se da će se roditi još veći inat kod Jakira pa nek ovim lažnim moralistima ide pjena na usta idućih 9 mjeseci svaki ponedjeljak.

    Edit:

    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/jakirovic-prvi-put-kao-trener-dinama-za-mene-je-ovo-vrhunac-u-dva-sam-se-kupao-u-moru-u-tri-je-sve-bilo-gotovo/117782
  • Georg Koch
    3.6k
    Iz 1. intervju-a kao trenera Dinama:
    Kakav Dinamo navijači mogu očekivati?

    "Agresivan, brz i okomit. Želimo imati posjed, završavati akcije udarcima, raditi pritisak... Sve što prati moderan nogomet. Ova ekipa je to pokazivala prije, nema razloga da ne pokaže ponovno."

    Mislim da je ovo najveca pobjeda, ako Bog da. Da se ponovi vracamo okimitom, napadackom nogometu. Ono sto bas i nismo imali u zadnje vrijeme, kod Cacica sigurno, a i Biscana.
    Vrijeme ce pokazati, ja vjerujem da je profa-taj.
  • vjeko1701
    5.9k
    Kaj se sve znalo pročitati o Oršiću koji je otišao u najjaču ligu svijeta a zanima me kaj bi se pisao da je tako otišao 2 dana prije bitne utakmice i to u klub protiv kojeg igramo za 5 dana. K tome aktivirao klauzulu a da nikome u klubu nije ni u dva oka rekao da ide.

    Ili ajmo, kaj bi pisali o tom iskom Jakireviću da nama napravi istu stvar i aktivira klauzulu i bez riječi ikome u klubu ode na dogovor u Eintracht pet dana prije nego igramo s njima za polufinale EL i dva dana prije nego igramo s Hajdukom ključnu utakmicu za titulu?

    Ok, dobio je ponudu, imao je klauzulu i otišao. Sve čisto. Biznis. Ali ako ima išta istine u tome da ni on ni Dinamo nisu ništa Rijeci rekli prije nego je objavljeno na društvenim mrežama, to je ono kaj mi je dno i sramotno i od nas i posebno od Jakirevića. Na stranu kakvu ko utakmicu igra za par dana i za vikend i dal je s druge strane Rijeka, Hajduk, Zvezda ili bilo koji drugi klub.
  • Mrvica
    3.3k
    Znači čovjek je prihvatio ponudu Dinama, praktički nije ni ušao na stadion već počela paljada po njemu kako je Mamićev pijun jer je šta, pio kavu sa njim? Prošli smo tu temu i naglašeno je kako je par igrača koje smo gledali kao Bogove bili u kontaktu s njim jer im je pomogao. Praktički Sergeja smo osudili bez ikakvih dokaza da je ovo maslo Voldemorta. Ajmo stat na loptu malo, pružit mu priliku i vidit jer očito nitko od nas ne zna koja je prava priča iza ovoga. Kao što su mnogi rekli sin mu je tu, Dinamo i Rijeka neusporedivi klubovi za njegov CV, trebao je brzo odgovorit na ponudu i prihvatio je očito jer eto 2x se Dinamo ne odbija. Što se tiče Miška i toga što bi trebali biti razočarani jer je otišao prije važne utakmice to me nije briga ni najmanje iskreno, jel im se treba platit odšteta? Treba... I riješen problem. Očito da nam Capello dođe bi pljuvali po njemu. A Miško i njegovo nisam znao, bitan je ko crno ispod nokta.
    Eto bilo kako bilo nadam se da je ovo ispravna odluka i da će promjena biti pozitivna. Sve u svemu sretno treneru.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.