Ma samo me uzrujao sa ovim spominjanjem strahote u Africi. Znači podaci stari nekoliko godina govore ovo: Katolička Crkva u Africi vodi cca 67.000 predškolskih ustanova, cca 93.000 osnovnih škola, cca 42.000 srednjih škola i financijski prati cca 150.000 učenika viših ili visokih škola. Skrbi za cca 1.100 bolnica, cca 5.300 ambulanti, cca 330 bolnica za gubave i osobe sa invaliditetom, cca 1.200 sirotišta, cca 2.000 dječjih vrtića. — mali M
I onda mi netko "poprijeko" gleda na Crkvu iz svojih naslonjača ili klečeći na jedno koljeno za ropstvo... usred Zagreba. licemjeri — mali M
Zato je argumentirana rasprava s takvim ljudima nažalost gotovo nemoguća jer ne znate sudjelovati u njoj. — Bosskovitz
ponavljam, možda da izguglaš ili se malo educiraš o pojmu sekularizam? sekularizam nije odvojenost vjere i države nego baš suprotno. on je suživot istih. sekularizam je naprimjer vjeronauk u školi. čim ti zagovaraš odvojenost vjere kao privatne stvari od države ti si za sekularizaciju..jasno sam napisao što je sekularizam za koji se zalaže: odvojenost vjere kao inherentno privatne stvari od države kao javne stvari, res publica - javna stvar. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.