• Kujtim Shalla
    2.1k
    brekalo želi plaću koju mu ju nudio midtjyllanda a to je preko milju eura
  • Ban
    698
    Neka mu daju preko milju eura. Bolje njemu nego Josipu ili Kentu. Trebamo desnog stopera koji će u dogledno vrijeme oformiti udarni par sa Perkovićem.

    Živković nije taj, a iz škole u skorije vrijeme neće nitko iskočiti (na stoperu, jel). Što više odugovlače sa dovođenjem stopera, to će nam teže biti pronaći adekvatnoga.
  • Dautbegović1
    92

    Ajd sad to ponovi još tisuću puta
  • Ban
    698
    Meni uopće nije jasno zašto mi najednom toliko guramo Živkovića i to do točke da Perković prema tom planu ispada iz prve ekipe? Mali Perković je jebeni tenk i jedini je mladi HNL stoper od kojeg imam velika očekivanja.
  • Jaro
    5.7k
    Josip Brekalo osjeća se poniženo i izigrano zato što je Dinamo odustao od posudbe kad je već Fiorentina prihvatila sve uvjete. Jako se htio vratiti, zvao je kapetana Arijana Ademija da čuje kako bi ga ekipa prihvatila i zamolio podršku, nakon čega je Ademi išao u Upravu, i to više puta, s porukom da ga dovedu.

    Samo da se povuce paralela s "momcad je stala iza Yakira". Ne slusaju oni nikog, al ce se sakriti iza bilo koga samo da skinu i najmanju trunku odgovornosti sa sebe...
  • Izet Hajrović
    919
    majstore, Mikića sa 17 godina staviti na desnog beka u ovakvoj sezoni? To se kosi sa zdravim razumom, Ristovski je očito pao i trebamo kvalitetno rješenje koje će biti čak i prva opcija. Volio bih i ja da kupimo nekog pa smo sigurni za budućnost, ali očito je situacija takva da to ne možemo očekivati pa je posudba možda i najbolja opcija kao kratkoročno rješenje ili eventualno dolazak npr. Deslera ili Manee iz Cluja kojima istječe ugovor za 5 mjeseci pa ih možemo dovesti po nižoj cijeni. Trenutačno su nam pozicije krila i desnog beka kritičnije od stopera.
  • Ban
    698
    Da sam novi trener Dinama, Ademi bi mi završio na tribinama i prije nego što potpišem ugovor. Svuda se gura i svako malo iskače iz paštete. Da je pravi kapetan sam bi se posjeo na klupu.
  • nemapredaje
    2k


    Hvala Bogu pa nisi. Ne samo zbog mišljenja o Ademiju
  • Ban
    698
    Nitko ti neće posuditi kvalitetnog igrača ovako na lijepe oči. Posudit će ti Japanci jer je to kod njih češća praksa, moguće zbog upitnika oko prilagodbe. Eventualno iz većih klubova možeš posuditi talentirane i nedokazane klince. Ne treba pretjerivati sa posudbama.
  • Ban
    698

    Navijači poput tebe zaslužuju Jakira i cijeli ovaj cirkus.
  • nemapredaje
    2k


    Zato što ne želim tebe za trenera?

    Ok
  • Danko
    605
    Na osnovu jedne utakmice smo zaključili da živković i hoxha ne valjaju?
  • Jaro
    5.7k
    ne, samo da za Zivkovica nije doslo vrijeme i trebao je ostat u Loksi, a Hixha nikad nije ni bio za Dinamo...
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    svaka na mjestu, ali mi nemamo za otpustiti Jakira a kamoli za dovest igrača. Ciganimo za 500000 eura i gubimo ugled. A od lige prvaka sljedeće sezone smo mogli imati preko 60 milja. Nemamo mi ni novce ni ljude koji će racionalno dovest pojačanja
  • Ban
    698
    majstore, Mikića sa 17 godina staviti na desnog beka u ovakvoj sezoni? To se kosi sa zdravim razumomIzet Hajrović

    Koja je točno relacija ove izjave sa razumom? Kako samo na osnovu godina možeš reći da se nešto kosi sa razumom? Nisi gledao Mikića do ovih priprema niti si gledao ikoga od igrača koje preporučuješ. Ako napokon imamo klinca koji je spreman onda je besmisleno trošiti ograničena sredstva na poziciju koju naš mali može adekvatno popuniti.

    Meni je Živković od početka 5 puta veći upitnik od Mikića, neovisno o utakmici protiv Lokse. Samo što forsiranje Živkovića nitko ne propituje, ali kada se spomene desnog beka kojeg je klub napokon izbacio odmah je sto upitnika svima nad glavama.

    Trenutačno su nam pozicije krila i desnog beka kritičnije od stopera.Izet Hajrović
    Doveli smo krilo. Stoper nam je trebao biti veći prioritet i prije nego što smo doveli krilo, a ponavljam to otkad sam se registrirao na ovaj forum. Stalno ponavljam da nam treba kvalitetan i moderan stoper i utakmica protiv Lokse je to dokazala.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.