• i more je plavo
    1.3k
    Procitao sam to negdje, ali s obzirom da nije zelio pricati o stvarnom stanju u klubu, ostavlja mi neku sumnju.
    Svi su diplomati, a Dinamu treba dobar potres, da srusi do kraja to ruglo od stadiona i istjera iz rupa sve miševe koji negdje grickaju a ne vide se.
  • Jurki
    21k
    Procitao sam to negdje, ali s obzirom da nije zelio pricati o stvarnom stanju u klubu, ostavlja mi neku sumnju.i more je plavo

Ne zelim nikoga braniti niti mi je to namjera. Ali zasigurno Šimic kao bivsi zaposlenik kluba sigurno ne smije iznositi "zmazani veš" i financijsku situaciju kluba (upitno je dal je opce bil upucen u stanje blagajne) jer je to vrlo lako utuzivo.
    Ovi smradovi su tak i tak na izdisaju i nece jos dugo biti u klubu.
    A Šimic ako ima neke informacije o mozebitnom kriminalu onda novine i javnost nisu mjesto gdje se to iznosi.
  • emilperska
    12.8k

Bas ja zicam na drugim temama
  • DinoLeonix
    2k
    Deni Jurić na posudbi u Sloveniji.
    Vrbancic u Dubravi
  • emilperska
    12.8k
    Ja stvarno odbijam vjerovati, a mislim da bi i svi trebali, da mi nemamo za jos jedno ili dva pojacanja. Cak mislim i da imaju nekog na lageru, samo da se ceka situacija s novim trenerom da se rijesi jer ocito da nece S.J. dovodit nove Hoxhe i Brodice jer kao prvo nisu igraci za Dinamo ocito, a kao drugo mislim da ni Tajnica ne vjeruje da ce S.J. kao trener docekat veljacu..
  • Izet Hajrović
    6.3k
    imaju Kenta, nadam se da će se barem on ostvariti, a vjerojatno možemo očekivati i dovođenje nekog desnog beka na posudbu, teško da ćemo izdvojiti više od 1 mil. za desnog beka.
  • Ban
    698
    Dosta više tih posudbi. Neka kupe igrače koji će dugoročno biti u planu. Imamo Mikića za desnog beka, dečko je dovoljno dobar. Treba nam desni stoper koji zna s loptom... khm... David Brekalo.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    brekalo želi plaću koju mu ju nudio midtjyllanda a to je preko milju eura
  • Ban
    698
    Neka mu daju preko milju eura. Bolje njemu nego Josipu ili Kentu. Trebamo desnog stopera koji će u dogledno vrijeme oformiti udarni par sa Perkovićem.

Živković nije taj, a iz škole u skorije vrijeme neće nitko iskočiti (na stoperu, jel). Što više odugovlače sa dovođenjem stopera, to će nam teže biti pronaći adekvatnoga.
  • Dautbegović1
    92

Ajd sad to ponovi još tisuću puta
  • Ban
    698
    Meni uopće nije jasno zašto mi najednom toliko guramo Živkovića i to do točke da Perković prema tom planu ispada iz prve ekipe? Mali Perković je jebeni tenk i jedini je mladi HNL stoper od kojeg imam velika očekivanja.
  • Jaro
    11.4k
    Josip Brekalo osjeća se poniženo i izigrano zato što je Dinamo odustao od posudbe kad je već Fiorentina prihvatila sve uvjete. Jako se htio vratiti, zvao je kapetana Arijana Ademija da čuje kako bi ga ekipa prihvatila i zamolio podršku, nakon čega je Ademi išao u Upravu, i to više puta, s porukom da ga dovedu.

Samo da se povuce paralela s "momcad je stala iza Yakira". Ne slusaju oni nikog, al ce se sakriti iza bilo koga samo da skinu i najmanju trunku odgovornosti sa sebe...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    majstore, Mikića sa 17 godina staviti na desnog beka u ovakvoj sezoni? To se kosi sa zdravim razumom, Ristovski je očito pao i trebamo kvalitetno rješenje koje će biti čak i prva opcija. Volio bih i ja da kupimo nekog pa smo sigurni za budućnost, ali očito je situacija takva da to ne možemo očekivati pa je posudba možda i najbolja opcija kao kratkoročno rješenje ili eventualno dolazak npr. Deslera ili Manee iz Cluja kojima istječe ugovor za 5 mjeseci pa ih možemo dovesti po nižoj cijeni. Trenutačno su nam pozicije krila i desnog beka kritičnije od stopera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.