• scooniepenn
    1.9k

    Slažem se sa svime što si napisao. Upravo zato sam i rekao da ja u njemu ne vidim niti kvalitetu kakva se spominjala, ali ni ono što je puno spornije, a to je želja, volja, glad i predanost da se uspije u seniorskom nogometu. Meni je on Halil 2.0, a ne Olmo 2.0 nažalost.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Od tog Rukavine nece bit nista. Njega se ne moze usporedit ni sa Marinom jer smo Marina u jednom periodu mogli prodat za ozbiljne novce. Ovaj mulac je navodno talent, pa gdje su onda ponude za njega?
  • Captain America
    14k
    Poslo je Leipzig pismo namjere :lol:
  • Droljo
    5.1k
    Brekalo je u njegovim godinama otišao u bundesligu za 10 mil. Pametnome dosta..
  • sanjinlego
    2k
    Netko kihne, Rukavina pokupi ozljedu aduktora.
  • Zagi
    5.2k
    On taj prijelaz nije ni odradio. Sveukupno 164 minute u 11 utakmica kroz dvije sezone, sve redom davanje prilike da "osjeti seniorski nogomet": najviše kaj je u komadu odigrao je 26 minuta, ak ne brojimo 45 minuta u kupu protiv Ponikvi.Bosskovitz

    https://www.transfermarkt.com/gabrijel-rukavina/leistungsdatendetails/spieler/743567/verein/44796
    Prije tih 164 min ima:
    27 utakmica i 1678 min seniorskog nogometa za d2.
  • Nogo
    1.3k
    Taj Rukavina će biti rang Marina, Halilovića, Ćorića...
    Isto tako ja ne znam gdje se po putu izgubio i Brkljača.
    Dole kod njih talent, fama ovo ono i završiti će skupa on i Rukavina tipa u Rudešu.
  • Jaro
    5.7k
    marin je sasvim ok hnl igrac. Odigrao super u Sibeniku, ok u rijeci. Nije za dinamo, ali jos Rukavina mora pure pojesti da bi dosao na njegov nivo. Rukavina ima 20godina za 5 dana. Baturina je mladji od njega. O cem mi tu raspravljamo... Ako je on uvjet za dolazak Brekala, nek ide.
  • Zagi
    5.2k
    U par dana dati čiste papire i Šakoti i Rukavini?
    Nesposobna bagra.
  • Šteco
    530
    Meni on čak nije ni razina Halilovića i Ćorića. Prvi je ulazak u seniorski nogomet odradio vrhunski, odskakao je, otišao je prerano u klub gdje se znalo da neće dobiti priliku. Velika greška uprave, managera i roditelja. Potonji je čak imao dobar broj utakmica za Dinamo, imao je nešto da se nadaš da će svaki tren eksplodirati, ali je dugo tapkao u mjestu, bez većeg napretka.

    Kod Rukavine nisam vidio baš ništa u to malo minuta što je odigrao. Niti volje, niti da ima nešto u njemu.

    Usporedba Rukavine mi je najbliža Marinu, iako se Marin bar pokušavao u par navrata dokazivati kroz posudbe i davao neke naznake napretka. Ali mislim da niti jedan neće napraviti neku karijeru, a nitko sretniji od mene da me obojica demantiraju.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Ok, da je Brekalo prosječan, mogu shvatit. Vodeći se onom, da je elitan, išao bi u neki drugi klub iz liga pet, a ne bi se vraćao u dinamo. Sad, je li se slažem s tim ili ne, manje više, svakako je subjektivno.

    Ali ovo traljav, to ne mogu shvatit. Pa valjda forte Brekala je upravo igra s loptom u nogama, to kaj mu se lopta lijepi za kopačku, izvlačenje maksimuma iz situacija na malom prostoru. K tome igra i lijevom i desnom, dobar i precizan šut s obje noge, dobar i precizan centaršut s obje noge. Ne razumijem, ako je Brekalo traljav, kako onda izgleda tehnički dotjeran igrač?! Ajmo i reć’, ono gdje je Rukavina izgleda impresivno u juniorima (dribling), Brekalo je izgledao impresivnije u elitnom razredu nogometa. Ruku u vatru dajem da Rukavina nikad neće skupit 8 sezona u ligama petice.

    Brekalo za mene ima tri problema radi čega sad dolazi u dinamo:
    1. Fizikalije - trebao je ojačat
    2. Manjak konkretnosti - gledaj malo više gol, idi nekad okomitije
    3. I najvažnije - izuzetno glupo vođenje karijere kaj mislim da može zahvalit svom menadžeru

  • Zagi
    5.2k
    Ali pogledajte kaj vam je iskusno vođenje igrača.

    Dok za Živkovića do prije par mjeseci nitko nije znao (osim ekipe koja prati mlađe kategorije, a nema nas baš puno), od Rukavine su tatek i Bara napravili megazvijezdu bez minute u prvoj ligi.

    Stari Živković je isto mogao platit Ničoti i Lesiju koju janjetinu da se o malom piše pa nije.
    Odnosno nije dok mali nije sazrio u Lokomotivi i onda "push" pa smo tako imali čitav niz članaka kako "najbolji stoper dinama igra na posudbi" itd.

    Rezultat vidimo.
  • Captain America
    14k
    Dole kod njih talent, fama ovo onoNogo

    Najbolji juniori na svitu koji nisu bili prvaci svoje države. Ista stvar ko i kod nas. Malo menadžer, malo vrhuška kluba pogura priču kod novinara da nabije cijenu i to je to. Brkljačin stari je dao intervjue koji su izašali istu večer za 24 sata, Germanijak i Sportske.

    Baš čudno da su Baturina, Gvardiol, Šutalo i Franjić odradili/odradit će vrhunske transfere, a menadžeri i tatice nisu bili u novinama svakih par tjedana.
  • Zagi
    5.2k
    Brkljača kod nas nije mogao ući u veznu liniju pa ga se guralo u špicu samo da negdje igra.
    Komične odluke.

    Zna dečko igrat ali ništa posebno za naš nivo.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Čim imaš ambicioznog taticu koji gura svog sineka di stigne i kak stigne to je već alarm.

    Nije li slična priča bila s Haladonom i Ćorićem.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.