• Svi na Sjever
    1.9k
    Bulat i Ljubičić su igrači koji su zanimljivi tržištu, ako dođe dobra ponuda, sigurno će se o njoj i razmisliti. Hoće li stići? Ha, vidjet ćemo - zagonetan je naš izvor.Smotanihaker

    Znači sama činjenica da će biti ponuda za Ljubu, što znači da i potencijalan kupac tj. tržište vidi ono što naš stožer ne vidi... ili možda progledaju pa dobije šansu u sredini...
  • Jurki
    8.8k
    Da se nadovezem na neke upise i clanak..tko nam bude na klupi ako se rijesimo Bulata i Ljube.
    Treba imati i sirine.
    Ostati na Ademiju, Sucicu i Misicu za dvije centralne pozicije nije nimalo pametno.
    Lani je bila kuknjava kak nam je roster mrsav i da se udarnih 11 rauba do besvjesti. To nam ne treba ponovno.
  • Droljo
    5.1k
    Kaj sad ne valja s BulatomPatak

    Meni on nikada nije legao. Spor, nema neki dribling, mekan za zadnjeg veznog itd. Ne volim takve igrače. Nit je 8 nit je 6.. neam pojma. Njega sam spomenuo više u kontekstu da se možda može dobiti neka lova od transfera. Mlad je.... Mali sučić je više pokazao u par utakmica. Nemre se sad malog gurat svaku ali zato za tu poziciju imamo ademija, halilovića (za koje nemreš dobit ništ) i ljubu.
  • Zagi
    5.1k
    Treba imati i sirine.Jurki

    Brijem da je Selahi naš.
  • Droljo
    5.1k

    Ja ljubu ne bih prodavao. + pogledaj moj post iznad...
    Ispada da imamo 4 igrača za jednu poziciju uz mišića bez bulata
  • Smotanihaker
    593
    Ja bi odmah prodao Bulata i gurnuo Ljubičića u prvih 11. Imam osjećaj da se Bulat skriva na terenu a to me kod veznih igrača jako živcira.
  • Orc123
    5.1k
    4 m za Bulata bi bio odlican novac i onda dowesti onoga Japanca koji po statistici i izvedbi jedan od najboljih igraca Japanske lige a za cca 1.5m eura. Bulat je igrac sa nekoliko vrlina, ali i sa nekoliko ozbiljnih nedostataka....ne moze pn puno vise od ovog sto je pokazao do sad.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ljubičić je nama realno nepotreban. Kada dođe lijevi bek onda će on po hijerarhiji postati treći lijevi bek a u vezi je u najbolju ruku tek četvrta/peta opcija (iza Mišića, Ademija, Sučića, Bulata, tu negdje sa Halilovićem). Vjerojatno je plan za njega uzeti oko milju eura i taj novac uložiti u pojačanje a realno za milju eura možeš dovesti Selahija, Wakizaku, Hoxhu, Brekala (na posudbu). Oni bi sigurno bili korisniji od trećeg lijevog beka i petog veznjaka po hijerarhiji.
  • Mihaljević
    8.2k
    Ljubo je klasa igrač , Bulata prodat prvom ponudom.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Ljubičića ako se proda bez da mu se dala šansa u vezi možemo svima u upravi dati otkaz. Znači lik je savršeni box to box, a mi ga koristimo na beku...
  • Maximo
    279


    Ovo bi se svakako složio...pokazuje energiju, loptu...a mi ni nedamo šansu i još ga sprašimo prvom prilikom...tako se svakako ne radi...
  • LaznjakProsineckog
    491
    Guardiola cijelu taktiku slaze da se nitko ne smije skrivati po terenu, ima.i predavanje na temu toga čak, to si dobro primijetio.
  • LaznjakProsineckog
    491
    Ekipa, sta je s Brazilom i zašto iz Brazila nikoga više ne dovodimo? Kad se sjetim onog Etoa na desnom boku...uh...taj je na motoru bio svih 90 minuta, pa Sammir itd.. Nemamo skauta za Brazil? Skupi su?
  • Mali Zeus
    9.8k
    Super mi je kad ekipa onako od oka baca ocjene da Bulat nemre više od tog kaj je pokazao do sad. To valjda na temelju svoje ekspertize i višegodišnjeg iskustva u procjeni igrača.
  • Jurki
    8.8k
    Ekipa, sta je s Brazilom i zašto iz Brazila nikoga više ne dovodimo?LaznjakProsineckog

    Brazil je vec premrezen skautima financijski jacih klubova. Isto tak sve kaj smo doveli iz Brazila nakon Eduarda, Etoa i Sammira je bil teski odron od igraca.
    Jako je tesko naci da ne velim nemoguce Brazilca da je dobar, jeftin i da nema neku vecu falingu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.