• Smotanihaker
    1k
    Meni je samo žao što su ljudi toliko srali po Šimiću. A kako se polako to sve otpetljava vidi se da su ga dobro blokirali i sve svalili na njega.
  • austrijanac
    9.7k
    Drago mi je vidjet da toliko ljudi voli Dinamo i zivcira se tu.

Ali surova realnost, bas kao i na ljeto, da se mi necemo ozbiljno pojacat.

1 pojacanje/prinovu ocekujem i to je to.
  • Droljo
    24.8k
    Ne treba nama puno. Brekala i lijevog beka (kompletno nova lijeva strana!) živkovića i brodića vratiti za rotaciju i slučaj ozljeda, kartona. Riješit se sose, mike, menala, marina, bulata, jurića, emrelia (kad mu već ne misli dat minute) i ako trener to posloži imamo momčad za gazit sve!
    Stopere pokriješ sa živkovićem i perkovićem + standard ktc & perić
    Risto i moha desno (ak ode moha probat bernabeua)
    Veznih imamo dosta
    Krila kaneko brekalo (tu se nema šta reći dalje) + špika, vidović isto pokriveno po meni
    Špica bruno + kule i brodić
    E ak se s tim nemre osvojiti hnl onda u kurac nek idu svi skupa i uprava i struka.
  • eol12
    871
    I dalje mislim da pravi trener može vise izvuci od trenutnog kadra. Brekalov dolazak i lijevog beka i povratak Brodica, otpisati par igrača koji nisu Dinamov nivo i imaš dobru ekipu. Perkovic može tad postati stoper, Ljubičić napokon vezni igrac.
  • Droljo
    24.8k

Jesam ja to isto napisao ili me :cool: oči varaju :rofl:
  • eol12
    871
    hahah počeo sam pisati prije nego si objavio
  • Patak
    3.5k
    Kaj sad ne valja s Bulatom da ga se treba riješiti. Ima mana, ali mlad je s dobrim šutom i izvođenjem kornera.
  • austrijanac
    9.7k
    izvođenjem kornera.Patak

Uz duzno postovanje, ovaj faktor treba definitivno izignorirati na duze staze.

Stopa uspjesnosti kornera u visokim ligama je skoro pa nikakva + mi u stozeru nemamo osobu koja striktno radi na prekidima.

To nije mjerilo za dobrog igraca.
  • Maximo
    852

"Bulat i Ljubičić su igrači koji su zanimljivi tržištu, ako dođe dobra ponuda, sigurno će se o njoj i razmisliti. Hoće li stići? Ha, vidjet ćemo - zagonetan je naš izvor."

Ne kužim ovu priču u kojoj je ljubičić zanimljiv i mogo bi ić. Ko šta? Lijevi bek? Jer ako je kao vezni na koju foru i sigurno nebi dobili za njega više od onoga za što smo ga doveli...
    Za bulata je već druga priča, reko bi da neko 3-4 ponudi za njega,nebi bilo loše ga prodati...
  • Svi na Sjever
    3.4k
    Bulat i Ljubičić su igrači koji su zanimljivi tržištu, ako dođe dobra ponuda, sigurno će se o njoj i razmisliti. Hoće li stići? Ha, vidjet ćemo - zagonetan je naš izvor.Smotanihaker

Znači sama činjenica da će biti ponuda za Ljubu, što znači da i potencijalan kupac tj. tržište vidi ono što naš stožer ne vidi... ili možda progledaju pa dobije šansu u sredini...
  • Jurki
    22.5k
    Da se nadovezem na neke upise i clanak..tko nam bude na klupi ako se rijesimo Bulata i Ljube.
    Treba imati i sirine.
    Ostati na Ademiju, Sucicu i Misicu za dvije centralne pozicije nije nimalo pametno.
    Lani je bila kuknjava kak nam je roster mrsav i da se udarnih 11 rauba do besvjesti. To nam ne treba ponovno.
  • Droljo
    24.8k
    Kaj sad ne valja s BulatomPatak

Meni on nikada nije legao. Spor, nema neki dribling, mekan za zadnjeg veznog itd. Ne volim takve igrače. Nit je 8 nit je 6.. neam pojma. Njega sam spomenuo više u kontekstu da se možda može dobiti neka lova od transfera. Mlad je.... Mali sučić je više pokazao u par utakmica. Nemre se sad malog gurat svaku ali zato za tu poziciju imamo ademija, halilovića (za koje nemreš dobit ništ) i ljubu.
  • Zagi
    15k
    Treba imati i sirine.Jurki

Brijem da je Selahi naš.
  • Droljo
    24.8k

Ja ljubu ne bih prodavao. + pogledaj moj post iznad...
    Ispada da imamo 4 igrača za jednu poziciju uz mišića bez bulata
  • Smotanihaker
    1k
    Ja bi odmah prodao Bulata i gurnuo Ljubičića u prvih 11. Imam osjećaj da se Bulat skriva na terenu a to me kod veznih igrača jako živcira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.