• Tom Hanks
    2.6k
    Kad vidim kmecanje kako domaća publika navija za svoje(zamisli ti njih) točno mi se sere
    Da je bar svaku tekmu tako pa da svi kolektivno jebu majke onima nasuprot sebe
  • Dudu9
    443
    Imamo velikih problema sa realizacijom, moramo zabijati šanse ko što je Kaneko imao, jer ko sto on mora zabit tako i obrana da ne primi gol, jednako su krivi sto ne ne zabiju i kad primaju golove.
  • seljak86
    2.4k
    frajeru, puštali su tovarsku pjesmu, kakvo navijanje za svoje.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Kad vidim kmecanje kako domaća publika navija za svoje(zamisli ti njih) točno mi se sereTom Hanks

    To su jedni ljigavci a ne navijaci. Pa oni su svi redom navijali za Varteks i Dinamo dok im ova umjetna tvorevina nije usla prije nekoliko godina u prvu ligu.

    Varteksa su se odrekli, izvornu Dinamovstinu toga kraja negiraju. Najbolje da zapljescem na iskvaren i los pokusaj lokalpatriotizma. NK Varazdin... na krc i u drugu ligu!
  • db-izbjeglica
    12.8k
    Postavljaš stvari kao da je Kaneko dobio na pladnju serviranu priliku koju je onda, eto, promašio. A čovjek je zapravo predriblao 2, 3 igrača, odigrao dupli pas, utrčao okomito u prazan prostor, odlicno prebacio golmana i promasio gol za par centimetara iliti pogodio vratnicu.Neki tip

    Pa drugu priliku je doslovno dobio na pladnju... opet prilika iz koje se praktički mora zabiti gol!

    Jednostavno ne mogu reći da je igrač koji fula dva zicera u utakmici gdje su se prosuli bodovi odigrao odličnu, fenomenalnu, ma utakmicu bez greške...
  • luka modic
    609
    bolje imat igrača koji će se nalazit i kreirat prilike,te konstantno bit aktivan nego igrača koji će iskoristit svaku priliku a u njoj se pronać svako 3 utakmice...
    S Kanekom imamo osvježenje,igrača koji napada obranu,traži situacije 1 na 1,a ne vraća uporno loptu prvom igraču do sebe i ond se samo nađemo u beskonačnoj petlji kruženja oko njihovog bunkera,mislim da bi Taki mogo bit još bolji kad se Petko vrati,uz to se nadam što bržem povratku Stojkovića jer mislim da će on bit puno konkrentniji na poziciji krila od Baturine i Vidovića.
  • Mali Zeus
    9.7k
    I onda ne stavi Kulenovića u napad a ideš na visoke u 16m :lol:serbus

    To mu nimalo, od svih stvari, ne zamjeram.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Jednostavno ne mogu reći da je igrač koji fula dva zicera u utakmici gdje su se prosuli bodovi odigrao odličnu, fenomenalnu, ma utakmicu bez greške...db-izbjeglica

    Nitko ne tvrdi da je odigrao bez greške, nitko nije, ali da je bio najbolji pojedinac to jest. Uostalom kaj je @Neki tip rekao sam si je stvarao prilike i sad bi mu trebali zamjerati kaj je to promašio, dok su ostali svirali ku.cu.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Kad vidim kmecanje kako domaća publika navija za svoje(zamisli ti njih) točno mi se sereTom Hanks

    Užas, ja sam bio šokiran. Bezobrazluk!
  • Dudu9
    443
    Kad obrana primi gol onda pišete da su nesposobni, treba ih na klupu a kad napadač promaši, onda je odličan, jer se ipak našao u šansi za gol, malo imamo dvostruka mjerila
  • Dinaminjo
    512
    Wow, prigovaranje sto Japanac nije igrac od 20 milijuna dok u ekipi imas tonu igraca koji ne vrijede 2 milijuna
  • superhik
    10.3k
    Jedva čekam izjavu da je Vlatka zaslužna za dovođenje Kaneka.
    Majčinski ga je uvjerila da dođe prvo vidjeti Plitvice pa da potpiše za Dinamo
  • Orc123
    5.1k
    kaj boli frende kad vidis kolko si toliko loseg o njemu napisao pa sad i kad je odigrao odlicno kad je na kraju opet sa asistencijom odlucio uzakmicu pa sad je tesko se posuti pepelom pa onda nastavljas po starom? Nemres sakrit svoj animozitet prema strancima i prema igracima koje je doveo Simic. Umjesto da svi budemo realni i navijamo za Dinamo i sve igrace koji igraju u njemu, tu neki seciraju igrace i dijele. Ih po naciji i vjeri. Nije birno odakle je igrac ako daje 100podto a Taki daje i vise od toga i jucer je bio odlican! Zadnje 3 tekme ima 3 asista, gol, iznuđen penal i crveni i brdo driblinga i odlicnih proigravanja.
  • Patak
    2.2k
    Ajd orc ti "guraš" strance, netko domaće i kaj sad...
  • Orc123
    5.1k
    ne, meni jw svaki isti...ako dobis priliku, dobis. Ako si los, los si. Kako bi ignorirao Perkovica ako vidis da je bolji od Ljube i od vecine stopera. Uvijek zagovaram da svatko treba dobiti sansu. I mali Halil ko i Sosa su zacementirani na klupi i nisu dobili nikakve prilike dok neki poput Boska ili Kuleta su ih dobili i previse. Da smo doveli Uremovica sad bi imali stopera a zagovarao sam ga. Kod mene nema stranac ili domaci ako pokazujes volju, zelju i kvalitetu!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.