• sport
    2.3k
    O krivici uprave je već previše napisano,o lošim prelaznim rokovima također i sad uz sve ozlijede i bolesti imamo to što imamo,ali ako nije nesreća kad lopta za 2-3 centimetra ne uđe u gol već pogodi okvir onda ne znam što je to.
  • bongo
    653
    Malo sam se smirio i posložio u glavi i htio sam ovdje parafrazirati Čačića i njegovu izjavu da je bod danas dobar jer smo ostali na istoj udaljenosti od Rijeke, a Jakir me preduhitrio i stvarno izjavio slično nakon utakmice
  • Droljo
    5.1k
    ali ako nije nesreća kad lopta za 2-3 centimetra ne uđe u gol već pogodi okvir onda ne znam što je to.sport

    Znaš onu dobru staru da se sreću treba izazvati... E pa mi to nismo odradili.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Da smo zabili šta smo morali u prvih 20 minuta pregazili bi ih. Ovako smo još i dobro prošli.

    Obrana jednostavno svaku tekmu ima žutu minutu i mi gol primimo na ovaj ili onaj način.

    Ja dečkima na terenu čak i ne zamjeram ništa. Borili su se, dali su sve od sebe. Ovo je jednostavno težak period u koji su klub doveli odgovorni svojim lutanjem i svojim debilnim odlukama. Mislim da momčad na terenu ipak zaslužuje podršku.

    O treneru ne bih ništa. Sve sam rekao kada su ga debili potpisali, a nije napravio baš ništa da me razuvjeri.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Napretka nema, čovjek je izrotirao sve žive igrace al na način koji je loš, tako da je taj igrac ili na tribini jedno kolo a drugo se očekuje da rješi tekmu ili da bude stup obrane.

    Sto to govori o treneru?
    Govori da ne vjeruje ni tim igracima a ni samome sebi,vec "čiribira" kao kockar i čeka neku inspiraciju pojedinca kao šut Baturine protiv Lokse.

    Jakir luta ko guska u magli i ovo treba netko presjec al nema tko.

    Klasično gubljenje dragocjenog vremena i bojim se dok nas netko ne nalupa kao Sparta dva tri razlike ce se guslit, umjesto da se presječe.

    Samo je stvar što nas nema tko nalupat,svi ocekuju čuda u zimskom roku u najmanju ruku koda nam se vračaju Ivanušec,Oršić i Sosa.
  • Blue Austrian
    337
    Sad pogledao Sazetak. Krivo mi je sto Emreli kod zadnje lopte nije isao prema njoj, nego isao u prazan prostor. Ovaj Varazdinac ga nije ni skuzio, imam osjecaj da je tu mogao glavom zabiti, samo da je isao tamo.
  • Jurki
    8.7k
    Na cjelokupnu situaciju oko Kluba, momcadi i ostalih stvari samo bum rekel

    https://youtu.be/X2u52XbSB-w?si=C_vRM987W62C3Rnf

    zakaj ne pratim žensku odbojku...koja sam ja budaletina.
  • runtothehills
    382
    Napisao sam ovo prije dva tjedna i opet cu napisati:

    sezione 22/23 stoperski par nam je bio kroz cijelu sezonu Sutalo-Peric;
    sezona 21/22 Sutalo-KTC kroz cijelu sezonu;
    sezona 20/21 KTC/ Lauritsen - Gvardiol kroz cijelu sezonu;
    ...

    Ove sezone: J. Sutalo-Ristovski, Peric-Ristovski, B. Sutalo-Peric, Bernauer-Peric, KTC-Peric, KTC-Sutalo, KTC-Perkovic.
    O cemu pricamo, odigrali smo od osmog mjeseca preko DVADESET utakmica (ne brojim kup utakmice i prijateljske) i samo stoperski par se mijenjao barem sedam puta, a golove nismo primili samo sa Goricom, Istrom i Slavenom u HNL-u. Necu ni nabrajati ostale pozicje gdje se kemijalo sa raznorazmin Emrelijima, Spikicima, ... lijevo, pa desno, pa naprijed, pa nazad. Mi od osmog mjeseca nemamo solidnu jedanaestorku koja ce startati svaku utakmicu, a samo tako se gradi uigranost. Gledam jucer bezveze Inter u Italiji (da, znam da su tridedest galaksija ispred nas) i igra im jedna te ista jedanaestorka vec dva i pol mjeseca, gaze i melju sve zivo oko sebe jer su uigrani, jer trce svi zajedno kao momcad, jer znaju vec na pamet gdje ce koji suigrac biti i gdje ce MORATI biti. Znam, kvalitetnu su im svi igraci i igraju na visokom nivou svaki vikend, ali to se od ljeta gradi i radi se na tome.
    Tesko je razdoblje, da, ali mora se uigrati SADA ono dobro sto se vidjelo i protiv Lokomotive i danas sa Varazdinom, pogotovo u prvom poluvrijemenu.
  • Zagi
    5.1k
    Ne pratim Inter ali teško da im je u zadnjih 12 mjeseci otišlo 5-6 najboljih igrača.
    Teško je tako graditi momčad.
  • Droljo
    5.1k
    otišlo je par top igrača ali su ih zamjenili dobrima. I imaju trenera
  • runtothehills
    382
    Dzeko, Brozovic, Lukaku, Skriniar, Onana na vratima, ... Druga je prica sto mi prodajemo polovicom osmog mjeseca, kada nam je sezona vec pocela mjesec dana ranije, onda na brzaka trazimo zamjene i molimo Boga da su isto toliko dobre. Ne ide to tako: imati unaprijed plan je kljuc svega, ali s obzirom na sve okolnosti u klubu jako je tesko.
  • Kepec
    4.8k
    Trenutno nam je klupa takva da ne možemo očekivato ko zna kakvu igru.
    Skoro smo izgubili od Varaždina, prvenstvo stalno visi u zraku, situacija nije dobra.
    Ipak probajte se toliko ne nervirati, sutra ja posao, škola, faks, popijte jednu i spavat.
    Laku noć svima, osim kretenu koji je u Varaždinu nakon tekme pustio Večeras je naša fešta. Cenzurirat ću se pa si sami zaželite noćne želje za dotičnog.
  • zagr
    505
    službena brojka ljudi danas u vž?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.