• Petar86
    584
    A Drmica je ocito unistilo grijanje klupe Petkovicu, on je dosa u Dinamo ko najbolji strijelac lige u tada raspaloj Rijeci, a sad nikom ne moze zabiti osim trecerazrednim ekipama
  • Neki tip
    19.3k
    to što se trudi, grize, ide jako, okomito je pohvalno, ali možemo okrenuti svemir naglavačke, čovjek je fulao ono iz čega se mora zabiti barem jedan gol! jel zaslužio priliku - jest! jel treba kretati i dalje u prvih 11? treba!

    međutim, to što dinamo igra za onu stvar pa je to dovoljno za biti ponajbolji ili najbolji na terenu je sasvim deseta stvar.
    db-izbjeglica

    Postavljaš stvari kao da je Kaneko dobio na pladnju serviranu priliku koju je onda, eto, promašio. A čovjek je zapravo predriblao 2, 3 igrača, odigrao dupli pas, utrčao okomito u prazan prostor, odlicno prebacio golmana i promasio gol za par centimetara iliti pogodio vratnicu.

    Bio je daleko najbolji u momčadi i apsolutno nikakav "tragičar" kakvim si ga nazvao.

    Da je ovo Majki, a ne ti, svi bi to pripisali njegovoj klasičnoj "kontroverznosti" i nikom ništa. Tebe se doživljava drugačije pa su i reakcije, valjda zato, drugačije, jače.

    Naravno da možeš vidjeti to kako god hoćeš pa i drugačije od svih ili većine i držati se svoje "morao je zabiti", ali to bih očekivao od nekoga tko je pogledao lose pripremljene sažetke pa akcije vidio "od kraja", a ne sve što je do prilike dovelo.

    Kaneko je igrač utakmice, a tragičarem ga možeš vidjeti ako, velim, utakmicu nisi gledao ili si gledao, ali baš i ne kužiš kaj si vidio. Uz dužno poštovanje.
  • IceMan
    1.5k
    Ali opet, čak i s tom limitiranom ekipom, 23 boda od mogućih 36, i 3 boda od mogućih 9 u konf lizi (za koju smo tvrdili da bi kao eto, mogli i osvojit) je puno puno premalo.


    Čak i s tom ultra limitiranom ekipom.
  • veselko tenžera
    1.3k
    I ono što bode oči je Vidović na krilu. Netko je dobro rekao, identičan učinak imaju i on i Baturina na toj poziciji, postaju nevidljivi. Špika je danas u onih par kontakata s loptom izgledao kao Neymar prema njemu.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Na finoj placici boli ga dokica, jos nesto moljaka da zeli produziti ugovor. Ma mrs...
    Neka ganja karijeru DJa il koji je vec k, fokus mu ocito nije 100% na nogometu i tu nema nikakve pomoci. Btw. na terenu izgleda kao veteran, nit brzine, agresije, ma nicega...
  • Zagi
    5.1k
    Špika je danas u onih par kontakata s loptom izgledao kao Neymar prema njemu.veselko tenžera

    A dobro boktemazo.
    Da je Vidoviću idealna pozicija krilo nije.
    Ali ovo gore definitivno nije istina.
  • Petar86
    584
    to je to, ne moze mene niko uvjeriti da je nekad bundesligaski igrac sa 31 godinom zaboravija igrati nogomet i da ne moze raditi razliku protiv recimo Varazdina
  • Dinamosaur
    973
    Onaj koji je Sutala platio i dogovorio je za odjel kriminala. Tu se ne radi o posljedicama zbog ozljede zato jer ovaj trci i moze trcat - covjek se ne postavlja kao BRANIC OD 4 MILIJUNA
  • IceMan
    1.5k
    I kao što svi hvalimo ekstra dobro prvo poluvrijeme, tako i treba pokuditi i biti razočaran s drugim, jer realno nismo imali jednu pravu šansu.

    Puno premalo protiv tog realno, smiješnog Varaždina, gdje bi nam objektivno trebalo biti drugo najlakše gostovanje s obzirom na formu protivnika i relativno domaćem okruženju.
  • Petar86
    584
    Docekati Petkovica, virujen da ce ta spona petkovic kaneko goriti, a i Baturina ocito kad nema Petkovica ne moze s nikim kombinirati samo se vrti oko svoje osi
  • San Lorenzo
    11.6k
    A dobro boktemazo.
    Da je Vidoviću idealna pozicija krilo nije.
    Ali ovo gore definitivno nije istina
    Zagi

    Vidovića sam bar primjetio iz razloga jer me živcirao, Špiku sam vidio samo pored četvrtog suca kad je ulazio. :lol:
  • Orc123
    5.1k
    Cekaj jel itko zna sta je s Petkom i kad bi se mogao vratiti?
  • Zagi
    5.1k
    Čekaj da se malo izajebava s ekipom po Rigi.
  • sport
    2.3k
    Nakon prvog pol. i propuštenih šansi(obrane Zelenike) te dvije vratnice jedino što mi pada na pamet je da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće jer nakon takvog poluvremena i propuštenih prilika po nepisanom nogometnom pravilu dolazi kazna.Sve je krenulo naopako nakon Petkovog penala protiv Hajduka i jedino što nam preostaje zadržati se na pristojnoj razdaljini do polusezone i do tada potrošiti svu nesreću koja je bitna u sportu.
  • Droljo
    5k
    Nije ovo nesreća. Ovo je sustavno oslabljivanje ekipe. Sustavna krađa kluba već godinama. Manjak ikakve odgovornosti, ozbiljnosti, plana i programa. Stihijska dovođenja u 5 do 12 i klaun na klupi. Krivac postoji i znamo svi jako dobro tko je. Doviđenja
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.