• Blue Austrian
    337


    Futsal Dinamo pratim, kao valjda vecina, ozbiljno od prvog dana (njima 21.3.2012 nama 6.9.2014), pa ih bolje kuzim. I da smo gubili 0:10 vjerovao bi u preokret.
    Kod velikih Nogometasa mi se nekada i 0:1 u 15. min cini kao gotovo sigurni Poraz :sweat: , ali ne i veceras...
  • Orc123
    5.2k
    Mislim da minimalan cilj u ovoj grupi mora biti jedno od prva 2 mjesta...sve ostalo bi bilo pisanje po ugledu Dinama jer stvarno nam skupina laka. Ocekujem pobjedu danas i bolju igru. Ocekujem igrace na svojim pozicijama, Maxa u prvih 11 i priliku Kaneku, Emrelija u Špici, Špiku na krilu, Ljubu u sredini, Perkovica na beku...mozda puno trazim ali to bi bilo sasvim realna postavka.
  • austrijanac
    2.7k
    Maxa u prvih 11 i priliku Kaneku, Emrelija u Špici, Špiku na krilu, Ljubu u sredini, Perkovica na bekuOrc123

    Ja cu bit iznenaden ako Rile nece igrat stopera a Ljubo na beku. Jakir se usro i umjesto da odigra nesto novo, on ce staro odigrat.
  • Blue Austrian
    337
    Malo vise optimizma decki. Bit ce dobro danas
  • Paggini
    7.2k
    Koliko god bili grozni, uvijek ću biti optimističan na dan kad igra Dinamo!
  • DiddyGuela
    970
    Na stranu igra i rezultat danas... ali svaka cast svakom navijacu,simpatizeru,gledatelju danasnje utakmice na kupnji ulaznice i dolasku na stadion. Razloga je zbilja mnogo zasto ce svaki od vas danas biti igrac utakmice. Bez lazne patetike, naklon do poda!
  • Jaro
    5.7k
    Baturina kao da je od pekmeza. Ili ozljeda, ili viroza...NitkoBitan

    A mozda da se decku dalo 2 tjedna odmora nakon eura mladih pa ga se postepeno uvodilo u formu... ista stvar je bila s A reprezentativcima sezonu ranije kod Cacica pa se cudilo kak su van forme/cesto ozljedjeni...
  • hardek
    1.5k
    Znači to je već 4. ozljeda stožernog igrača možda nebi bilo loše odmorit nekoga tu i tamo kad igramo 2 utakmice tjedno + reprezentativne obveze. Al eto, nema plana na svim razinama kluba očito

    Btw. ima li netko podatak koliko je ukupno minuta Dinamo odigrao ove godine i koliko je Perić odigrao od toga?
  • Ali
    1.9k
    A mozda je na treningu opet uigravao Martina na desnom pa potom i na lijevom krilu i dečko otišao u ambulantu poslije i uzeo ispričnicu sve dok ne dodje novi trener
    Pa kad vec voli da mu tri sestice istovremeno igraju u veznon redu a niti jedna od te tri nije ni na 70% onog kaj su pruzali u plavom dresu nekada...
  • Tongo Doumbia
    2.4k
    Kod Baturine očito nije ruptura, na što se prvotno sumnjalo, pa postoji i mogućnost da zaigra večeras ( valjda). Ali ako će na krilu, bolje mu je ostat u ambulanti.
  • Mrvica
    3.3k
    Inače svaki put prije svake utakmice kažem da imam dobar osjećaj, tako je i danas. Idemo po ta 3 boda i po pobjedu! :strong:
    Ako momci uđu na glavu, ostave srce na terenu imaju moj naklon. Trener ima moju potporu jer je došao u rasulo i ne možemo očekivat da će napravit nešto u ovom kratkom vremenu. Da je tvrdoglav ko konj i da mi neke stvari nisu jasne to svakako, ali sam za to da ostane tu gdje je i da mu se pruži prilika da posloži momčad i dovede koga misli da mu može biti od pomoći da složi kompetentnu momčad i momčad koja će gazit sve ispred sebe. Ako usere i šefa i stanicu nakon toga onda mu pokazat izlazna vrata. Čvrsto vjerujem da će i hnl i da će kup biti naši jer smo debelo u igri za sve. Te priče KL je manje bitna, bitan je HNL to ne smije biti tako.. Sve nam treba biti od velike važnosti i to je to. Na glavu danas pa šta bude!
  • NitkoBitan
    12.3k
    Cijeli zivot sam bio uz tebe
    Na ovom svijetu vise nema me
    Ali u dimu dok baklje gore sve
    Sa svojom bracom pjevam za tebe
    Nikad ne umiru u nasem sjecanju
    Pjesma nek ori se i baklje gore sve
    Mislave
  • Slavonac86
    336
    Jel ima ko kartu viska za sjever?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.