• vjeko1701
    5.9k
    Ali kaj ako dođemo do toga da nam to nije dosta...a na 100 godina imamo novi Maksimir koji ne zadovoljava naše potrebe.

    I ovakvi kakvi jesmo smo znali popuniti 30k+. Ne često al bilo je. Razlika u gradnji stadiona od 20k i 34k nije sad toliko velika. Također, pretpostavljam da je klub sa stadionom od 34k kojeg par puta godišnje popuni ipak privlačniji sponzorima nego klub koji nikad nema iznad 20k jer za to nema prostora.
  • mali M
    3.3k
    Vjeko joooo, nadam se da ću ti platiti pivu na novom stadionu dok procjenjujemo i radimo okladu da vidimo tko je bio u pravu kroz par godina dal nam je trebao veći ili manji... ja i ti vodimo bitku sa slatkim brigama, da li nam NOVI stadion mora imati manje ili više sjedalica! :lol:
  • vjeko1701
    5.9k
    Neka samo te slatke brige postanu realnost :D

    Meni osobno samo daj funkcionalan istok i ja sretan.
  • mali M
    3.3k
    Meni osobno samo daj funkcionalan istok i ja sretan.vjeko1701

    nemoj mi istok trljat na ranu :rofl:
  • vjeko1701
    5.9k
    #BitćeopetIstoka
  • deda
    27.7k
    I sjever će postati istok na Kranjči :strong:
  • kibic
    1k
    Novi projek Kranjče sa žaluzinama i zelenim krovom mi se ne dopada. Ta zelenjava mi je totalni promašaj koji bu tak i tak za par dana uvenul, a kao da se uvrstil u projekt da ispadne kao "povećavanje zelenih površina", a održavanje toga ne bu nikak dobro ispala. Tko je uopće dobil na natječaju za takav projekt? Zašto se stalo sa sesvetskim stadionom koji ima sve dozvole?

    Novi Maksimir uvijek vidim kao blisku presliku Ibrox stadiona, po izgledu i po broju mjesta. Ali stajaće tribine kakve imaju njemački stadioni sa pregradama i pomićnim stolicama mi se čini kao muss za implementirati u dizajn.
  • vjeko1701
    5.9k
    To sa zelenom površinom je vjerojatno fora da bi imali naklonost svog glasačkog tijela i kao takav mi je ok. Ionako ako neće funkcionirati, može se relativno jednostavno prenamjeniti, ukrasiti, ostakliti, staviti kao oglasni prostor...itd.
  • nemapredaje
    1.9k


    Ja bi bio presretan s kopijom Rapidovog stadiona.
  • Infinity
    15.2k
    Ta zelenjava mi je totalni promašaj koji bu tak i tak za par dana uvenulkibic

    Za par dana? Bas i ne. Ako se odrzava moze trajati 'vjecno'.
  • kibic
    1k
    Može sve vječno trajat. Ne pouzdajem se u održavanje toga od strane Grada kad vidim kak lepo održavaju danas zelene površine.
  • Infinity
    15.2k
    Nece uvenuti, samo bi stadion mogao zarasti :lol:
  • mali M
    3.3k
    ma meni bi sam bilo lijepo da se napravi uopće. a sad zbilja jedno pitanje. s obzirom da su sve tribine "rupave" prema van, kako to utječe na akustiku? ta zelenjava meni izgleda samo simpa kao ideja, neznam dal je itko svjestan kakvo održavanje traži cijele tribine pune tih biljaka.. ovo kažem za zbilja, nije to mali posao i netko će ozbiljno morat radit/zarađivat na tome, al nebitno, održavanje tih biljaka je bitno, nije kibic u krivu kad postavi to pitanje. i treća stvar, zašto ne stave rasvjetu na krov kao svi normalni novi stadioni nego ove grde stupove kao da smo zaostali u razvoju...
    i četvrto.. nadam se da neće biti ove stolice duginih boja, to mi je zbilja tu mač...
  • nemapredaje
    1.9k


    Zato jer ak ih staviš na stupove, onda nije problem ak uopće ne napraviš krov :lol: :lol: :lol:
  • kibic
    1k
    Ili to . Kako god bilo, čini mi se kao bezvezan trend guranja te zelenjave, koja izgleda samo lijepo na promotivnim 3D slikama. Isto je tak sa nobim stambenjacima kojima ukrase krovove sa zelenim površinama. Treba dobro preispitat trošak održavanja tak nečeg.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.