• Krizy
    35.8k
    dzjyef33spw3ol3s.jpg
    Ajmo Taison naruši atmosferu u Shakhtaru (nadam se da neće Olmov otac slično nama napraviti)
  • The Undertaker
    4k
    Meni je Stojanović osobno drag igrač jer ne kalkulira i daje sve na terenu. Ali, na žalost, on je (žao mi je što koristim ovaj izraz ali nemam boljeg) glup igrač. Pogledajte malo nesvirani penal u derbiju, gdje je lopta kad Stojanović udara Jradi-ja. To nije start na loptu već ''neće on mene driblati'' udarac. Da ne spominjem onaj horor protiv Rosenborga. Pinto kakav god je, defenzivno je sigurno bolji.
  • Eduardo
    17.5k
    A šta Ivanušec točno igra?
    Jel on prije osmica ili desetka?
    Ili čak krilo? Njegova pozicija mi je nekako nedefinirana?
    marcio amoroso

    Kroz njegov period u Lokosima nema pozicije u veznom redu koju nije pokrio kao i oba krila (lijevo posebno).

    Uglavnom, mislim da je igrač s kojim ne gubimo niti brzinu niti tranziciju. Ima dobar zadnji pas, dribling i udarac. Brzo će on postati jako bitan igrač za nas.
  • Dudu
    2.6k


    Haha tako ga i ja uvijek tumacim. Lik ima sve fizicke predispozicije za beka, famoznu "mogucnost ponavljanja", solidan dribling, okomitost.

    Ali, previse ucestalo zna donijeti toliko idiotske odluke, da to nije normalno. Sve ono sto dobro odradi, jednom krucijalnom greskom baci u vodu.
  • Jaki
    100
    Ljudi Stojanovic je igrac manje u obrani toliko voli komplicirati da je to strasno pa to je valjda jasno s kime god da igramo napadaju nas po njegovoj strani a on ispada kao ratkapa Pinto mora to pokriti bolji je igrač sigurno.
  • Kwedi
    3.8k
    To i govorim, a ako je tako, onda nismo pogodili s bekovima. Ok, Moubandje je došao malo kasnije pa recimo da je bilo logično da do sad nije igrao top utakmice, ali protiv Atalante bi morao zaigrati.

    Ne dovodiš 2 takva igrača da budu zamjene Stojanoviću i Leovcu.
    xavier

    a baci pilu naopako.

    da nisu dovedeni već su na bekovima Iranac i Rrahmani?

    bila bi kuka i motika kako se krpaju bekovi, odnosno zamjene ni približno kvalitetne.

    po meni su bekovi odlično pogođeni jer u datom trenutku mogu uletiti umjesto Stojanovića i Leovca, odlično zamijeniti,a to što su ovi u boljoj formi je plus za Dinamo jer grizu za zadržat mjesto u sastavu
  • xavier
    11.1k


    Očito nisi popratio raspravu od početka. Kažem da smo svi prošle sezone upravo te pozicije ocijenili kao najproblematičnije i klub je stvarno doveo igrače za oba beka i to igrače kojima smo svi bili i više nego zadovoljni. Nitko tu ne kaže da su u klubu pogriješili po pitanju njihovog dovođenja, dapače.

    No stigao je i 9. mjesec, a nama su starteri i dalje Stojanović i Leovac. Znači da ova dvojica za sad nisu ispunila ono što smo mi (i klub) od njih očekivali. Ne govorim da je to greška kluba.

    No nema šanse da su dovedeni kako bi se s ovom dvojicom "borili za mjesto".
  • Sporko
    5
    postavio sam i na snetu pitanje dali moze Dilaver da zakrpi mjesto defezivnog veznog
  • The Undertaker
    4k

    Vjerovatno u nuždi može. Samo, i on je trenutno van top forme a valjda bi i njega trebalo isprobati i uigrati na tom mjestu. Evidentno je da je Moro taj predviđeni zadnji vezni uz Ademija pa što nam bog (i Bjelica) da.
  • Infinity
    15.2k
    postavio sam i na snetu pitanje dali moze Dilaver da zakrpi mjesto defezivnog veznogSporko

    Onda ti ne moram i ovdje odgovoriti :rofl:
  • 000
    941
    Može pokrpati u HNL-u. Može i Đira, ne sumnjam da bi i Franjić ok odigrao.
    LP je ipak druga priča koja ne dopušta previše mjesta improvizaciji.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    jel se zna jel bude neka prijateljska tekma u ovoj pauzi? Jer realno treba nam utakmica još da se momčad uigra, pogotovo bekovi.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    kad je jel znaš možd? i jel bude prijenos ili moram u Križevce haha
  • Infinity
    15.2k
    U subotu u tri cini mi se. A prijenos? Ne znam jesam li ikad dozivio prijenos prijateljske utakmice nekog hr kluba :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.