• BluePhone67
    3.3k
    Neka mi netko objasni koja je svrha kupovine igraca koji dolaze kao pojacanje, a nespremni su i nisu pojacanje pa niti konkurencija kao takvi. Apropo Pinta i Moubandje, oni nama trebaju sada, a ne tamo iza zime
  • deda
    28.1k
    Xavier bingo. Kad dovodimo igrače zadnjih dana pr. roka onda je to neozbiljno. Sad opet ne valja. Malo previše jamranja.
  • The Undertaker
    4.1k
    Pojačanja za bekove su trebali dovesti i ona su ok. Po meni, Pinto ima sigurno mjesto protiv Atalante. Za Moubandjea nisam siguran.
  • deda
    28.1k
    Bekovi su dovedeni besplatno, ali baš u tome i je problem. To su igrači koji mjesecima nisu igrali
  • BluePhone67
    3.3k
    Pojačanja za bekove su trebali dovesti i ona su okThe Undertaker

    Nije problem sto su doveli igrace gdje smo u deficitu, vec kaj nisu spremni i nis koristi ako nisu na terenu. Mogli su tako dovesti i zadnjeg veznog ali ako je ozlijedjen, nespreman onda bolje da ti igra Moro, Gdzira nego ovaj kaj ne moze sto na kraju krajeva i vidimo iz prilozenog i da Leovac i Stojke su trenutno bolji igraci od "pojacanja"
  • dinamo vitez
    214
    Pinto je igrao na početku sezone stalno, što znači da nije stvar ni u kakvom uigravanju niti nespremnosti. Jednostavno je Stojanović u boljoj formi i zato igra. Ima par igrača u Dinamu koji su pod konstantnom paljbom navijača na forumu, čini mi se da je jedan od njih i Stojke, makar momak igra pristojno.

    Pinto i Moubandje su spremni, ali jednostavno imaju dvojica boljih trenutno, bar mi se tako čini. Što ne znači da za dva mjeseca ili prije neće biti obrnuto, isto kao i sa Gavranovićem i Petkovićem, Gavro je počeo sezonu kao legitiman prvi napadač, ali je Petković trenutno puno bolji i zato igra.
  • xavier
    11.1k
    Bekovi su dovedeni besplatno, ali baš u tome i je problem. To su igrači koji mjesecima nisu igralideda

    Meni nije sporno da treba neko vrijeme da "kliknu" sa suigračima i da polove taktičke zamisli trenera, ali da je profesionalac koji živi od nogometa nespreman u tolikoj mjeri da mu 2 mjeseca nije dovoljno da dođe u top formu, to stvarno ne mogu shvatiti.
  • marcio amoroso
    32.5k
    Ma ja mislim da nije problem u fizičkoj spremi nego više u uigravanju i integraciji u sustav.
    Nogomet je jednostavno brutalno napredovao i svaka najmanja greška se kažnjava.
    Isto tako moramo biti svjesni da su Pinto i Moubandje potaknuli ovu dvojicu da budu bolji.
    Konkurencija čuda radi. Upravo zbog toga smo se svi digli na noge i tražili nekoga da pogura Izeta jer mu očigledno nešto fali a Bjelica Kadzioru u nekim velikim tekmama ne vjeruje.
    Kao što sam napisao par postova prije mislim da će u nekim velikim tekmama čak Dani startati na krilu umjesto Izeta iako nam se tu onda gubi ta brza tranizicija jer Gojak kao desetka ili neka visoka osmica jednostavno previše carini loptu i ne odigrava dovoljno brzo.
  • Eduardo
    17.6k
    iako nam se tu onda gubi ta brza tranizicija jer Gojak kao desetka ili neka visoka osmicamarcio amoroso

    Ivanušec? Mislim da će ga Bjelica poprilično koristiti u LP, posebno ako Dani bude krilo.
  • xavier
    11.1k
    Ivanušec? Mislim da će ga Bjelica poprilično koristiti u LP, posebno ako Dani bude krilo.Eduardo

    A vjerojatno on. Koga će drugog kad mu Majer očito nije "omiljeni" igrač?
  • marcio amoroso
    32.5k
    A šta Ivanušec točno igra?
    Jel on prije osmica ili desetka?
    Ili čak krilo? Njegova pozicija mi je nekako nedefinirana?
  • xavier
    11.1k


    Sve to stoji, ali ponavljam da je Pinto tu od prvog dana. Prošao je i pripreme i sve. Ako on nije imao dovoljno vremena sve poloviti, kad bi onda spremni bili ovi koje smo potencijalno željeli dovesti zadnjih dana prijelaznog roka?
  • marcio amoroso
    32.5k

    A igrao je on onih nekoliko prvih tekmi.
    Jednostavno je trenutno Stojanović po mišljenju Bjelice bolji.
  • xavier
    11.1k
    Jednostavno je trenutno Stojanović po mišljenju Bjelice bolji.marcio amoroso

    To i govorim, a ako je tako, onda nismo pogodili s bekovima. Ok, Moubandje je došao malo kasnije pa recimo da je bilo logično da do sad nije igrao top utakmice, ali protiv Atalante bi morao zaigrati.

    Ne dovodiš 2 takva igrača da budu zamjene Stojanoviću i Leovcu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.